INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Peugeot Traveller

TRAVELLER

Med PEUGEOT Travellers nyskapende funksjoner er du sikret en avslappende kjøretur.

EN BEHAGELIG, TILKOBLET KJØREOPPLEVELSE

/image/35/3/peugeot_traveller_galerie-12-2.57353.jpg
/image/35/4/peugeot_traveller_galerie-26-2.57354.jpg

Gjør kjøreturen enklere med den nye generasjonen talestyrt og tilkoblet 3D-navigering. Systemet har i tillegg PEUGEOT Connect-tjenester og trafikkoppdateringer i sanntid fra TomTom Traffici.
Den 7 tommer store skjermeni har videre en Mirror Screen-funksjon som gjør det mulig å betjene kompatible Apple CarPlayTM-, MirrorLink®- og Android Auto*-apper direkte fra skjermen.

Kun MirrorLink®-, Apple CarPlayTM- eller Android Auto-sertifiserte apper vil fungere, enten når bilen står stille eller kjører, avhengig av den enkelte appen. Enkelte funksjoner i de aktuelle appene deaktiveres under kjøring. Visse typer innhold som er tilgjengelig kostnadsfritt på smarttelefon, krever et betalt abonnement på tilsvarende MirrorLink®-, Apple CarPlayTM- eller Android Auto-sertifiserte apper. Mirror Screen-funksjonen drives av MirrorLink®-teknologi på MirrorLink®-kompatible Android-, Blackberry- og Windows Phone-telefoner, ved hjelp av Apple CarPlayTM-teknologi på telefoner med iOs og Android Auto-teknologi på Android-telefoner. Mirror Screen-funksjonen forutsetter et mobilabonnement med Internett-tilgang. Nye smarttelefoner vil gradvis bli utstyrt med denne teknologien. Se http://services.peugeot.fr/decouvrir-mirror-screen/ hvis du vil vite mer.

 

HEADUP-DISPLAYiStandard-, ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig, avhengig av versjon

/image/36/3/peugeot_traveller_galerie-19-2.57363.jpg

Viktige kjøredata, for eksempel om hastighet, fartsholder eller fartsbegrenser og tid mellom bilene, projiseres i farger på et nedfellbart display i førerens synsfelt.

NY FLEKSIBEL OG EFFEKTIV PLATTFORM

/image/32/1/peugeot_traveller_layout4-3.57321.jpg

Den nye Peugeot Traveller, som er en tilpasning av EMP2-plattformen (Efficient Modular Platform 2)i, garanterer for kvaliteten. Gled deg over et rekordlavt drivstofforbruk for dette segmenteti og en behagelig og avslappende kjøreopplevelse både for fører og passasjerer.
Støtdempernes stivhet reguleres automatisk etter vekten og garanterer dermed maksimal komfort selv om bilen er fullastet med åtte passasjerer og bagasje.

LYSSIGNATUR

/image/36/4/peugeot_traveller_galerie-20-2.57364.jpg
/image/46/0/peugeot_traveller_gallery-8.57460.jpg

Den nye lyssignaturen med LED-lysi og Xenon-frontlyktenei, som er integrert i karosseriet, gjør at PEUGEOT Traveller blir lagt merke til.