El-biler

Peugeot Ion elektrisk

Elektriske biler er fremtiden
Bilene er en del av det moderne liv, men miljøet er det viktigste for oss alle. Derfor har vi hos Peugeot utviklet et program med miljøvennlige el-biler og elektriske varebiler. Disse innovative elektriske bilene har teknologier som gjør det enkelt å kjøre rundt i byer, uten at det går ut over miljøet.

Vår siste el-bil, Peugeot iOn, er en liten praktisk, stilig og komfortabel bil. Denne lille el-bilen er utstyrt med et avansert litium-ion batteri som gir optimal ytelse. Ikke trenger du å bekymre deg for CO2-utslipp heller. Det finnes nemlig ikke. Med full ladingstid på 9 timer oppnår du 150 km rekkevidde, noe som gjør iOn perfekt for bytrafikken.

Nye Partner Electric er det siste tilskuddet i vårt el-bilutvalg. Bilen har en spesielt økonomisk elektrisk motor som kan lades 80 % på kun 35 minutter. Kombinert med et lasterom på hele 3,3 m3 gjør den raske ladingen av bilen Partner Electric til den perfekte varebil i en travel arbeidsdag.

Få vite mer om våre små el-biler og elektriske varebiler, eller lær mer om Peugeots filosofi når det gjelder dagens el-biler. Gå nedover for å lære mer.

VELG DIN MODELL