INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Flerbruksbiler

Peugeot traveller business

Flerfunksjonbiler for hverdagen og for spesielle anledninger
Etter som familien vokser fylles bilen raskt opp med seter og barnevogner, for ikke å nevne all bagasjen. Med en Peugeots flerbruksbil har du full kontroll over plassen.

Våre flerbruksbiler er spesielt utviklet for å gjøre hverdagen enklere. De allsidige og komfortable flerbruksbilene er perfekte for å kjøre barna til skolen, ta turer i skogen, eller reise på hytta i helger og i ferier. Og ikke nok med det: Den eksepsjonelle kjøregledene som Peugeots store og små flerbruksbiler gir, gjør reisen til en opplevelse i seg selv.

Hver av våre flerbruksbiler har blitt spesielt utviklet for å optimalisere plassen ved å gjøre interiøret ekstra fleksibelt. Peugeot 5008 er utstyrt med vårt innovative Multi-Flex interiør som gjør at du kan folde ned de seks setene etter behov etter som det passer din livsstil. Enten du velger en stor eller en liten flerbruksbil, er du garantert at den svarer til alle de behovene du har i et moderne familieliv.

Og med toppmodeller som Nye 3008, som er en kompakt SUV, er vi sikre på at du får like mye ut av det å kjøre bilen som din familie får av å reise med deg.

VELG DIN MODELL