INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Stasjonsvogner

Peugeot 308 SW st.vogn

Stasjonsvogner for familier og for firmabiler
Peugeots stasjonsvogner er praktiske i hverdagen. Våre stasjonsvogner er perfekte enten det er for å kjøre ungene til skolen, ta en tur i butikken eller begi seg til et jobbmøte. Allsidighet er stikkordet for alle våre stasjonsvogner. Trenger du mer plass? Disse bilene har modulerbare seter som du enkelt kan folde sammen eller fjerne helt.

Du og dine passasjerer vil nyte reisen i en komfortabel stasjonsvogn. Bilenes romslige interiør kompletteres av kledninger av toppkvalitet og innovative designelementer. 308 SWs panoramatak i glass slipper inn lys som alle setter pris på, mens 508 RXH hybrid stasjonsvogn har forseter med varme og massasjesystem.

Våre stasjonsvogner er også veldig drivstoffeffektive, og det er nettopp den typen effektivitet du trenger som en travel, aktiv person med en familie. Med Peugeots HYbrid4-teknologi er 508 RXH blant våre mest økonomiske stasjonsvogner. 508 SW benytter seg av e-HDi Stop & Start-teknologien som gjør at du sparer drivstoff når trafikken stopper opp.

Finn ut mer om våre stasjonsvogner, inkludert nye 308 SW.

VELG DIN MODELL