VÅRE BILTYPER

Peugeot modeller

/image/92/9/peugeot-contrats-de-service-lifestyle-2015-01.8929.jpg

Hvilken bil skal du velge? Og hvordan kan du være sikker på at du gjør det riktige valget? Med Peugeots bilvelger kan du sammenligne forskjellige modeller.
Både private kunder og fagfolk vil kunne finne den bilen de er på jakt etter blant våre modeller. Vi har alt fra små bybiler til familiebiler, og alt fra enkle kombimodeller til SUV.

Peugeot 208 bybil

Bybiler

Bybiler til moderne byer og trange gater. Enten du pendler til jobben, til et kjøpesenter, eller møte venner, med våre urbane bybiler har du full bevegelsesfrihet og det er lett å parkere uansett hvor du skulle befinne deg.

/image/44/4/peugeot-3008-2016-142-fr.img.48444.jpg

SUV

SUV-modeller for den moderne familie
Peugeots SUV-modeller er stilfulle og praktiske, og kombinerer det beste fra to verdener. De er kompakte, men allikevel romslige. Tøffe, men allikevel elegante. Komfortable, men allikevel effektive. Enten du kjører rundt i bytrafikken eller legger ut på langtur, finnes det en Peugeot SUV for deg og din familie.

Peugeot Ion elektrisk

Elektriske biler

El-biler er fremtiden
Bilene er en del av det moderne liv, men miljøet er det viktigste for oss alle. Derfor har vi hos Peugeot utviklet et program med miljøvennlige el-biler og elektriske varebiler. Disse innovative elektriske bilene har teknologier som gjør det enkelt å kjøre rundt i byer, uten at det går ut over miljøet.

Nye peugeot 308 SW

Stasjonsvogner

Stasjonsvogner for familier og som firmabiler
Peugeots stasjonsvogner er utrolig praktiske i hverdagen. Våre stasjonsvogner er perfekte, enten det er for å kjøre ungene til skolen, ta en tur i butikken eller begi seg til et jobbmøte. Allsidighet er stikkordet for alle våre stasjonsvogner. Trenger du mer plass? Disse bilene har modulerbare seter som enkelt kan foldes sammen eller fjernes helt.

Peugeot traveller business

Flerfunksjonsbiler

Flerfunksjonbiler for hverdagen og for spesielle anledninger
Etter som familien vokser, fylles bilen raskt opp med seter og barnevogner, for ikke å nevne all bagasjen. Med en Peugeots flerbruksbil har du full kontroll over plassen.

peugeot 5008 SUV GT

7- og 9-setere

Flerbruksbiler med komfort
Ikke nok seter for den voksende familien? Eller er det ikke lenger nok bagasjeromsplass til dine behov? Våre 7- og 9-setere gir deg i pose og sekk. Enten du trenger en 7-seter for jobben, eller en 9-seter for å frakte familien, finnes det en Peugeot-flerbruksbil som passer dine behov.

/image/25/7/peugeot-308sw-2017-202-fr.211257.jpg

Familiebiler

Familiebiler som både er funksjonelle og behagelige
Hos Peugeot er vi av den oppfatning at det praktiske ikke alltid trenger å gå på bekostning av store kjøreopplevelser. Med våre flerbruksbiler, kompakte flerbruksbiler og stasjonsvogner finnes det en bil for enhver familie, og for enhver fører.

Peugeot 208 GTI kompakt sportsbil

GTI-modeller

GTi-modeller med toppytelser
Peugeots GTi-modeller kombinerer en sportslig stil med høy effektivitet, noe som gir deg en unik kjøreglede hver eneste gang. Dette er biler man snur seg etter - med strømlinjeformede silhuetter, skinnende kromdetaljer og aluminiumsfelger. Peugeots karakteristiske stil med ekstra teknologi og utstyr.