Nye 508 SW

Nye PEUGEOT 508 SW – en stasjonsvogn på landevei

NYE PEUGEOT 508 SW

Se den nye PEUGEOT 508 SW: En stasjonsvogn i toppklassen med kompromissløs design, der tourer-segmentets komfort møter stasjonsvognens gode plass og coupéens sportslige ytelse. Perfekt utført og med smart og nyskapende teknologi.

NYE PEUGEOT 508 SW

STASJONSVOGNEN SOM BRYTER MED KONVENSJONENE

Nye PEUGEOT 508 SW – en stasjonsvogn i åpent landskap

Mot til å skille seg ut.

Med sitt kraftfulle utseende med en stilren silhuett, særpreget grill og 19-tommers felgeri, er PEUGEOT 508 SW en moderne og elegant bil som både er romslig og robust. Sett bakfra understreker det doble forkrommede eksosrøreti den sportslige stilen, og den blanke sorte stripen danner en stilren ramme rundt en ny lyssignatur med 100 % full-LED-belysningi og en nyskapende 3D-effekt. 

MED PERFEKSJON SOM RETTESNOR

Rammeløs dør på den nye PEUGEOT 508 SW

Faglig ekspertise var en selvfølge.

Vi utnyttet all vår designmessige ekspertise til å skape en stasjonsvogn med kompromissløs stil og avansert funksjonalitet. Komforten fra tourer-segmentet ble kombinert med stasjonsvognens gode plass og coupéens sportslige ytelse. Og det aller viktigste? Perfeksjon i hver minste detalj.

DEN UNIKE PEUGEOT i-COCKPIT

PEUGEOT i-Cockpit i den nye PEUGEOT 508 SW med kompakt ratt og headup-display.

I sannhet en visjonær kjøreopplevelse.

Med kompakt ratt, egendefinerbart digitalt headup-display og 10-tommers kapasitiv berøringsskjerm med HD-oppløsningi, vil den nye PEUGEOT 508 SWs i-COCKPIT® med ergonomisk riktige betjeninger garantert gi uforglemmelige opplevelser på veien.

Sett deg inn bak rattet og nyt AGR-setenes i flerpunkts massasjefunksjoni  og krystallklar lyd fra Hi-Fi-anlegget fra FOCALi 

UTVIDET VIRKELIGHET PÅ VEIEN

Night Vision-teknologien i den nye PEUGEOT 508 SW gir bedre oversikt over veien ved mørkekjøring.

Se bedre!

Et infrarødt kamera med Night Vision-teknologii  gjør det lettere å få øye på fotgjengere eller dyr i veien. Førerassistentsystemer som den aktive parkeringsassistenteni, en adaptiv fartsholder med Stop & Goi  og en filholderassistenti,  er også til god hjelp.

PLASS OVERALT

Bagasjerommet i den nye PEUGEOT 508 SW med motorisert, håndfri bakluke, lav lasteterskel og bagasjeromsnett

Utnytt plassen.

Det romslige bagasjerommet er gjort ekstra lett tilgjengelig med en motorisert bakluke med håndfrifunksjoni, og lav lasteterskel, og bagasjen holdes på plass med et bagasjeromsnetti. De mange oppbevaringsrommene rundt om i kupeen gir i tillegg en rekke praktiske lagringsmuligheter for passasjerene i den nye PEUGEOT 508 SW.  

VEIEN ER DIN

Nye PEUGEOT 508 SW – en stasjonsvogn på veien

Legg opp ditt eget løp.

Den nye toppklassemodellen PEUGEOT 508 SW stasjonsvogn har aktiv fjæringi. som gir stor fleksibilitet og eksepsjonelle kjøreegenskaper. De effektive PureTech- og BlueHDi Euro 6c-motorene og den automatiske EAT8-girkasseni  løfter opplevelsen til nye høyder og gir en intens kjøreglede.

BILDEGALLERI

TA NESTE SKRITT