KJØREOPPLEVELSE

/image/49/7/new-rifter-lp-banner.440497.jpg
/image/49/7/new-rifter-lp-banner.440497.jpg

NYE PEUGEOT RIFTER

Fra 299.900 kr ink.mva*

126g i

0.55l i

Gjør alle dager til noe helt spesielt i nye Peugeot Rifter med forbedret kjøreopplevelse og den nyeste teknologien.

PÅ VEI MOT NYE INNTRYKK

/image/53/2/peugeot-rifter-2018-200-fr.430034.20-1-.440532.jpg

Filosofien til PEUGEOT i-Cockpit® fokuserer på et førermiljø som gir deg kontrollen slik at du får bedre kontakt med veien.  PEUGEOT i-Cockpit® gjør kjøring med nye Peugeot Rifter mer instinktivt.

Høyt plassert head-up-instrumentpanel øker kjørekomforten og sikkerheten: Det er nærmere veien og innenfor synsfeltet til føreren.

Kompakt multifunksjonsratt øker synligheten til bilens instrumentering og gir økt respons og forbedret smidighet både når du kjører og i manøvreringer.

VERDEN VED DINE FINGERTUPPER

/image/53/3/rifter-car-play.440533.jpg

Nye Peugeot Rifter har en 8 tommers kapasitiv berøringsskjerm i farger med krystallklar grafikk og flere viktige avanserte teknologiske funksjoner. Kapasitivt teknologi bidrar til å gi svargrad på smarttelefonnivå. I tråd med PEUGEOT i-Cockpit®-temaet er berøringsskjermen vinklet mot føreren.

Følgende funksjoner styres via berøringsskjermen:

DAB-radio (Digital Audio Broadcasting)
Mirror Screen®: (Apple CarPlay™, Android Auto og Mirrorlink®)
3D-satelittnavigasjon* (inkluderer TomTom® Live updates), PEUGEOT Connect og SOS*

MIRROR SCREEN®*

Muliggjør speiling av kompatible smarttelefonskjermer for å få tilgang til nøkkelfunksjoner på instrumentpanelet. Når smarttelefonen er paret, vises funksjoner på den 8 tommer store kapasitive berøringsskjermen i farger. Systemfunksjoner varierer avhengig av leverandør/telefon og kan inkludere navigasjon, tekstvisning, tekstlesing, talekontroll med multimediafunksjonalitet. Mirror Screen® bruker følgende systemer:

Apple CarPlay™     
Android Auto
MirrorLink®

*Standard- eller ekstrautstyr, avhengig av versjon

VISIO PARK 1*

Ryggekameraet i Peugeot Rifter

Nye Rifter er utstyrt med Visio Park 1* som inneholder følgende:

 180° ryggekamera i farger: Kameraet er plassert bak på bilen og er koblet til en 8 tommers kapasitiv berøringsskjerm i farger. Det gir forbedret sikt under rygging og med et utvalg av visninger å velge mellom, trenger du aldri å titte bakover:
Rutenettvisning bakover: Du får tydelig oversikt over hindringer bak kjøretøyet med rutenett orientert mot plasseringen av rattet som gir perspektiv for distanser på en og to meter fra bakskjermen.
180°-visning: Deler skjermen i tre soner og gir god oversikt over biler som kommer fra siden. Perfekt for trygg rygging ut av parkeringsplasser.
Fugleperspektiv: Kameraet registrerer omgivelsene under en manøvrering for å rekonstruere et fugleperspektiv av bilen i dens omgivelser slik at det blir lettere å manøvrere mellom hindringer rundt bilen.

*EkstrautstyrPARK ASSIST*

Parkeringsassistent: Dette systemet gir aktiv assistanse for parkering ved å registrere parkeringsplassen og deretter betjene styringssystemet for å parkere på denne plassen.

Under en parkeringsmanøver betjener bilen rattet mens sjåføren betjener pedalene og girskiftbetjening. Under innkjøring og utkjøring fra en parkeringsplass gir systemet visuell varsling og lydvarsling for å forbedre sikkerheten til manøvreringen. Systemet fungerer med både for parallellparkering og parkeringslommer.

*Ekstrautstyr som del av Visio Park 1 pack

LADEPLATE FOR SMARTTELEFON*

/image/53/4/rifter-charging-plate.440534.jpg

Ved hjelp av induksjonsladeteknologi kan en kompatibel enhet lades trådløst når du er på farten.  Enkel betjening: Bare plasser din kompatible smarttelefon på ladeområdet.  Batteriladingen starter når smarttelefonen registreres.

Enheten må være Qi-kompatibel: De nyeste smarttelefonene fra Blackberry, Google, HTC, LG, Microsoft, Motorola, Samsung, Apple og Sony har denne teknologien innebygget og det er ikke behov for tillegg.

Andre enheter som for eksempel iPhone 5/5c/5s, iPhone SE og IPhone 6/6 Plus/6s/6s Plus vil trenge ytterligere et QInside Qi2001-tilbehør for å få tilgang til den trådløse ladefunksjonen.

Hvis du vil vite mer om denne voksende teknologien, kan du se på Qi-nettsiden.

*Tilleggsfunksjon

NAC 3D-NAVIGASJON*

/image/53/0/peugeot-rifter-navigation.440530.jpg

Systemet er koblet til den 8 tommer store kapasitive berøringsskjermen i farger og inkluderer Europakart, 3D City mapping og talegjenkjenning.*

*Ekstrautstyr

PEUGEOT OPEN & GO NØKKELFRI ADGANG*

/image/53/5/rifter-start-stop.440535.jpg

Ved hjelp av sensorer i dørhåndtakene foran kan nye Peugeot Rifter åpnes uten at du trenger å ta nøkkelen opp av lommen eller vesken, bare ta tak i håndtaket så låses bilen opp automatisk. Når du har satt deg inn i bilen, trenger du bare å trykke på Stopp-Start-knappen.

*Ekstrautstyr

‘MAGIC WASH’-SYSTEM

De nye Peugeot Rifter-modellene har vårt innovative vaskesystem for frontrute montert på vindusviskerne foran. Systemet er designet for å fordele vann på en mer effektiv måte og reduserer spill. Ved hjelp av dyser plassert over vindusviskerbladene distribueres væsken samtidig som vindusviskerne beveger seg over frontruten. Slik unngår du den “midlertidige blindheten” til de mer tradisjonelle systemer montert på panseret mellom frigivelse av væsken og vindusviskingen, og du får bedre sikt.

KJØREEGENSKAPER

/image/53/1/peugeot-rifter-2018-104-fr.440531.jpg

Nye Peugeot Rifter tilbyr hevet kjørestilling og økt bakkeklaring og gir deg god oversikt over veien foran deg.

KLAR FOR EVENTYR

/image/52/9/5008-grip-control.440529.jpg

Nye Peugeot Rifter kan utstyres med Advanced Grip Control®, et system som er utviklet for å optimalisere veigrep på glatte under lag*, slik at du kan kjøre under mange ulike værforhold og i ulike typer terreng. Dette systemet tilpasser seg til terrenget ved å virke på fronthjulene, på denne måten spares vekten som vanligvis er assosiert med et mer tradisjonelt firehjulsdriftssystem.

Advanced Grip Control® gir føreren valget mellom fem kjøremoduser (Standard, Snø, Søle, Sand og ESP av) som man får tilgang til via dreiehjulet på midtkonsollen.

I tillegg har systemet også en ny Nedoverbakkeassistent (HADC) som gir optimal kontroll over bilen i bratte nedoverbakker. Når du kjører ned en bakke med helling på over 5 % med en hastighet under 31 km/t, vil systemet jobbe for å redusere risikoen for skrens. I nedoverbakker opprettholder systemet hastighets- og bremsekontroll og gjør det mulig for sjåføren å konsentrere seg om bilens bane under manøvreringen.

En smart funksjon som finnes i Nedoverbakkeassistentsystemet er vår unike sikkerhetsfunksjon 'Clutch Mode'. Når du velger denne funksjoner i veldig bratte nedoverbakker, reguleres hastigheten til 3km/h slik at bilen kan kjøre sakte ned en bratt helling på en helt kontrollert måte.

*Ekstrautstyr