Nye Peugeot Rifter

/image/49/7/new-rifter-lp-banner.440497.jpg
/image/49/7/new-rifter-lp-banner.440497.jpg

NYE PEUGEOT RIFTER

Fra 326.000 kr ink.mva*

111g i

0.42l i

Nye Peugeot Rifter

Den nye flerbruksbilen til Peugeot har en særpreget stil. Moderne og teknologisk avansert interiør med høy komfort og fleksibilitet samt opptil sju seter tilbyr en helt ny kjøreopplevelse. Perfekt til din livsstil. Leveres også som varebil.

STILIG NY SILHUETT

/image/49/1/peugeot-rifter-city-and-outdoor-style.440491.jpg

PASSER LIKE GODT I BYEN SOM I SKOG OG MARK

Kompromissløs design. Nye Peugeot Rifter er elegant, robust, smidig og kraftig. Kort og høyt panser og økt bakkeklaring står godt til den kraftige SUV-designen. Nye Peugeot Rifter er en flerbruksbil som representerer allsidighet. Integrert lyssignatur og vertikal grill understreker bilens fint balanserte, kompakte og dynamiske silhuett.

/image/49/2/peugeot-rifter-mpv-style.440492.jpg

SÆRPREGET PEUGEOT-STIL

Stolte designtradisjoner. Front- og baklyktene til nye Peugeot Rifter har fått det sporty utseende og stilen som er karakteristisk for våre nyeste modeller. I tillegg finnes det en GT Line-modell som kombinerer stil og eleganse og som har et Zénith-tak med fire store glasspaneler.

KLAR FOR UTFORDRINGER

/image/49/9/peugeot-rifter-icockpit.440499.jpg

PEUGEOT i-COCKPIT®: VELKOMMEN INN BAK RATTET

PEUGEOT i-Cockpit® i nye Peugeot Rifter tilbyr en smidigere og mer instinktiv kjøreopplevelse takket være kompakt ratt, head-up-display og en stor 8 tommers berøringskjerm i farger*. Nye Peugeot 7-seter med Advanced Grip Control®^ tilbyr forbedret veigrep. Systemet er designet for oppnå det beste veigrepet på glatt underlag og har fem ulike kjøremoduser (Standard, Snø, Søle, Sand og ESP av).

*Avhengig av versjon. 
^Ekstrautstyr

/image/50/0/peugeot-rifter-stop-start.440500.jpg

MOTORER SOM GIR STØRRE FRIHET

Takket være vår nyskapende BlueHDi diesel, prisbelønte~ PureTech bensinmotorer og en ny automatisk 8-trinns EAT8-girkasse, leverer den nye flerbruksbilen PEUGEOT Rifter enestående ytelse kombinert med forbedret drivstofføkonomi under reelle kjøreforhold. Nå er det din tur til å utforske de beste kjøreopplevelsene på markedet med nye Peugeot Rifter.

~Vinner av International Engine of the Year Award i kategorien 1,0-liter til 1,4-liter i 2015, 2016, 2017 og 2018.

SMART OG PRAKTISK

BEDRE PLASS MED SMART OG FLEKSIBEL INNREDNING

Denne flerbruksbilen leveres i to forskjellige lengder (Standard og Lang) og er designet for å tilpasse seg til alle dine behov. Et stort utvalg modulære funksjoner er inkludert: To skyvedører, vindu i bakluken som kan åpnes*, opptil 7 seter**, 3 separate nedfellbare bakseter*med Magic Flat-funksjon*, bagasjeromsvolum på 775 til 3 500 liter* og Zénith®-tak^ med mange oppbevaringsløsninger. Den nye PEUGEOT Rifter har massevis av fleksible løsninger som gjør det raskt og enkelt å pakke bilen og du har alltid plass til litt til.

*Avhengig av modell.
^Ekstrautstyr
**Leveringsklar fra 2019.

/image/49/8/peugeot-rifter-navigation.440498.jpg

TILKOBLET OG HERLIG KJØRING

Stikkordet for kupeen er innovasjon. Med tilkoblet 3D-navigasjon*^, Mirror Screen®-funksjonalitet med både CarPlay® og kompatibilitet for Android Auto-smarttelefoner via berøringsskjerm i farger*, PEUGEOT Connect SOS & Assistance* og ladeplate for smarttelefon*, tilbyr nye Peugeot Rifter 7-seters flerbruksbil forbedret tilkobling. Når det gjelder trafikksikkerhet, kan du dra nytte av det siste innen førerassistentsystemer*.

*Ekstrautstyr eller avhengig av modell.
^Ytterligere vilkår gjelder nettbaserte tjenester, blant annet kundegodkjenning av plasseringsdeling før aktivering.

#BEFORE9AM

UTFORSK ALLE MODELLER

HVA ER DET GJENNOMSNITTLIGE DRIVSTOFFORBRUKET* TIL RIFTER?

PSA Group gjør uavhengige og sertifiserte beregninger av drivstofforbruk ved reelle forhold tilgjengelige for å tilby kundene bedre informasjon.

*Estimert gjennomsnittlig drivstofforbruk basert på faktisk bilbruk, data hentet fra testprotokollen eller beregninger ved hjelp av disse dataene. Denne beregningen er bare veiledende og kan variere avhengig av de faktiske bruksforholdene. Den må ikke forveksles med EU-godkjenning av drivstofforbruk (bare offisielle verdier) og er avhengig av testhypotesen og forhold. Den har derfor ingen generell verdi. Testprotokollen er tilgjengelig på nettsiden til PSA Group: www.groupe-psa.com.