INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Peugeot alert zone

Bli varslet om faresoner

For å hjelpe deg med å identifisere risikosoner sender navigasjonssystemet ut lydsignaler og visuelle varselmeldinger*. Databasen oppdateres hver måned på http://peugeot.navigation.com

Bli kjent med fordelene

Føl deg sikker

For din sikkerhet varsler vi deg om de sonene med de største faremomentene.

*Avhengig av land og gjeldende regelverk vil Peugeot Alert Zone inneholde enten varsler om faste fotobokser og faste trafikklyskameraer, eller varsler om at du kjører inn i faresoner.

Hvordan benytte denne tjenesten

Nav touch screen

Peugeot-modellene 208, 2008 og nye 308 er utstyrt med de siste kartoppdateringene

WIP COM og WIP COM 3D

Et høyteknologiske system som guider deg gjennom Europa og gjør at du holder deg online.
Merk: På grunn av WIP.com-restriksjoner kan det forekomme at faresoner ikke er tilgjengelige i visse land. Kun de landene som tillater varsler om fotobokser er dekket av denne funksjonen.

Enda mer teknologi for å guide deg gjennom Europa... i 3D!

WIP NAV og WIP NAV PLUS

Dette er et teknologipakket system som guider deg hele veien fra A til B, og som gjør reisen mer behagelig.

Berøringsskjerm i 208, 2008 og nye 308

Nav Touch Screen-systemet er en "4-i-1" teknologi som guider deg hvor som helst, og som gjør reisen mer behagelig:


et GPS-navigasjonssystem som dekker hele Europa
et Bluetooth handsfree-sett for å bruke telefonen
et multimedia bilradiosystem med en rekke funksjoner
en Peugeot Connect App-portal for internettjenester (abonnement)

Navigasjonssystem


Ergonomi: Integrert navigasjonssystem med en 7-tommers berøringsskjerm i farger og med høy oppløsning, talebetjening, tre egne knapper (volum, modus, meny), adresser som legges inn på vanlig vis eller med postnummer, navigasjon via menyene og hurtigtilgang til funksjonene på berøringsskjermen.
Kartlegging (Navteq): Kart over 44 europeiske land i flash-minne, kart som vises i 2D-modus eller i perspektiv, visning av fartsgrenser.
Trafikkinformasjon: trafikkforhold i sanntid som gis av vår partner ViaMichelin, omkjøring ved tett trafikk, trafikkinformasjon på hovedveier, i sentrum i over 15 byer og på 35 ringveier, lokalt værvarsel.
Steder av interesse (POI) lasted ned fra Peugeot Alert Zone på http://peugeot.navigation.com (mot betaling). Peugeot Alert Zone hjelper deg med å identifisere farlige situasjoner som krever mer oppmerksomhet. Du mottar et lydvarsel eller en visuell advarsel når du nærmer deg denne sonen.

Telefonsystem

Bluetooth handsfree-sett: Automatisk tilkobling til telefonen hver gang du bruker bilen, sikker oppringning ved hjelp av betjeningen på rattet, høykvalitetssamtaler med høyttalere og mikrofon, tilgang til mobiltelefonens register. Du kan også spille av MP3-musikk fra telefonen dersom denne har Bluetooth® streaming audio-funksjon.


Audio og multimediasystem

Alle funksjoner er tilgjengelige med betjeningene ved rattet, for best mulig sikkerhet.
Bilradio: trebåndssystem som gir best mulig mottak
Ekstrautstyr: CD-spiller: kompatibel med CD audio, MP3 og WMA, tekstdisplay av informasjon på CD-en
Ekstra audiokontakt: Dette gjør det mulig med tilkobling av annet audioutstyr
USB-kontakt: En USB-nøkkel eller en iPod kan kobles til GPS-systemet. De kan betjenes ved hendlene ved rattet og tittelen på sporet som vises i skjermen. Kompatible musikkformater er MP3, WMA, AAC, FLAC, OGG og
Bluetooth® audiostreaming: trådløs spilling av MP3-filer.

Peugeot Connect Apps

Med Peugeot Connect tilkoblingsnøkkelen (mot betaling) viser berøringsskjermen en tjenesteportal som er koblet til Internett slik at du kan koble deg til det du ønsker underveis. Bli kjent med disse appene på http://services.peugeot.fr/peugeot-connect/

WIP Nav Plus

WIP Nav-systemet er et "4-i-1" konsentrat av teknologier som guider deg dit du ønsker, og som gjør reisen mer behagelig:
GPS-navigasjonssystemet dekker hele Europa
Bluetooth® handsfree-sett for sikkert bruk av telefonen
Multimedia bilradio med et stort utvalg av funksjoner

Navigasjonssystem
Ergonomi: Navigasjon som er integrert i bilen med en 7-tommers fargeskjerm, guiding med talesyntese, taster for direkte tilgang til de viktigste tjenestene, tradisjonell inntasting av adresser eller med postnummer, navigasjonsmeny og hurtigtilgang til funksjoner via velgeren i det midtre armlenet.
Kartlegging (Navteq): Kart over 42 europeiske land i flash-minne, kart som vises i 2D-modus eller i perspektiv, visning av fartsgrenser.
Trafikkinformasjon: trafikkforhold i sanntid som gis av vår partner ViaMichelin, omkjøring i tilfelle av tett trafikk, trafikkinformasjon på hovedveier, i sentrum i over 15 byer og på 35 ringveier, lokalt værvarsel.
Steder av interesse (POI) samt faste fotobokser lastes ned fra Peugeot Alert Zone på http://peugeot.navigation.com (mot betaling).

Telefonsystem

Bluetooth handsfree-sett: Automatisk tilkobling med mobil hver gang du bruker bilen, sikker oppringning, høykvalitetssamtaler med høyttalere og mikrofon, tilgang til mobiltelefonens register.

Audio og multimediasystem

Alle funksjoner er tilgjengelige med betjeningene ved rattet, for best mulig sikkerhet.
Bilradio: trebånds tunersystem for optimalt mottak
CD-spiller: kompatibel med CD audio, MP3 og WMA, tekstdisplay av informasjon på CD-en
Ekstra audiokontakt: Dette gjør det mulig med tilkobling av annet audioutstyr Bærbar spiller kan ikke betjenes ved hendlene ved rattet, og tittelen på sporet vises ikke i skjermen.
Bluetooth® streaming audio: trådløs lesing av MP3-filer.