INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Mirror screen

PEUGEOT MIRROR SCREEN®

Bruk appene på mobiltelefonen i bilen

Bruk smarttelefonens kompatible apper uten å røre telefonen. Med en gang telefonen blir koblet til din PEUGEOT, vil de kompatible appene vises i den 7-tommers berøringskjermen, og det i et brukervennlig format. Dette er tilgjengelig for 108, 208, 308, våre SUV-er, 508,  Rifter, Partner, Expert og Boxer .

Kobles til gjennom MirrorLink®i og Apple CarPlay®

Du kobler til gjennom MirrorLink® for Android-telefoner, og Apple CarPlay® for iPhone. Dermed får du teknologien på mobilen lett tilgjengelig uten at du slipper å ta øynene av veien.

Nyt kjøreturen

Med Mirror Screen kan du ta med deg dine favorittapper over alt, selv under reisen. Lytt til webradioer eller lydbøker, og kom raskere frem med GPS-navigasjonen. 

/image/86/1/mirror-screen-2-1a.14861.jpg

.

HVILKE MOBILTELEFONER KAN DU BRUKE?

Peugeot Mirror Screen®  er kompatibel med:

  • Android 7 og nyere.
  • iOS 12 og nyere.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

  • Hva er MirrorLink®?
  • Hva er Apple CarPlay®?

Hva er MirrorLink®?

«Mirror link», vanligvis kjent som MirrorLink®, er teknologien som er utviklet av Car Connectivity Consortium, og bringer de ledende bilprodusentene sammen med smarttelefoner og forbrukerelektronikk, i tillegg til app-utviklere. MirrorLink® er dagens standard for å koble sammen smarttelefonen med bilens integrerte informasjonspanel. Dette gjør at brukeren kan bruke en rekke applikasjoner på smarttelefonen i bilen.

Hva er Apple CarPlay®?

Apple CarPlay® tilbyr forbedret funksjonalitet og sørger for at våre biler kan kobles opp mot iPhone. CarPlay® virker sømløst med PEUGEOT i-Cockpit®, ettersom den kan tilby stemmekontroll med Siri. Dermed kan du ta i mot telefoner, sende tekstmeldinger, styre musikk og kart uten at du trenger å ta øynene av veien.

For at Mirror Screen-systemet skal kunne fungere korrekt må smarttelefonen og appene være kompatible. (Siri må være skrudd på - Apple) PEUGEOT kan ikke holdes ansvarlig for problemer som oppstår på grunn av manglende kompatibilitet, feilfunksjon eller oppdatering av smarttelefonen eller installert programvare.