Norgesgaranti

Norgesgaranti

Den store bilgarantiguiden

Peugeot garanterer deg ro i sinnet

Forbrukerrådet har gransket norske bilgarantier og Peugeot kan skilte med nest beste nybilgaranti. Garantien dekker blant annet godbiter som gratis lånebil, gratis veihjelp, garanti på ekstrautstyr og mye mer. Dermed er Peugeot med god margin rangert i den eksklusive kategorien "Best garantivilkår".

5 ÅRS NORGESGARANTI*
Peugeot setter kvalitet i høysetet. Dette gjenspeiles i nybilgarantien, som er på hele 5 år eller 100.000 km*. Garanti mot gjennomrusting i 12 år på personbiler fra første registreringsdato, og 8 år på varebiler fra 01.01.2016 (før 5 år). Det stilles høye kvalitetskrav til alle deler og valg av materialer i din Peugeot, det foretas grundig forbehandling (galvanisering) av platedeler, og for alle deler foretas det langvarige holdbarhetstester. Derfor kan Peugeot tilby deg denne garantien, som gir deg trygghet i ditt bilhold.

* 5 år Norgesgaranti gjelder for biler importert av Bertel O. Steen AS og kjøpt hos en autorisert Peugeot forhandler i Norge. For at garantien skal være gjeldende må service, vedlikehold og reparasjoner til enhver tid utføres i henhold til Peugeot sine fastsatte normer.

Garantien begrenser ikke garantitakerens lovfestede rettigheter i hht. norsk lov (Lov om kjøp, Lov om Forbrukerkjøp) overfor selger ved mangler, og heller ikke eventuelle krav i hht. lov om produktansvar.

(Bruktimporterte biler følger fabrikantens garantibetingelser for opprinnelseslandet.)

Elbil-garanti

Nye elbiler fra Peugeot leveres fra fabrikk med 8 år / 160.000km garanti på batteripakken. Peugeot garanterer at batteriet skal holde minst 70% kapasitet i inntil 8 år / 160.000km.

Elbil-garanti utenom batteripakke er 5 år / 100.000km.

Varebil

Peugeot har 5 år/100 000 km som gjelder for kjøretøy registrert etter 1/1-2011. (på biler registrert i tidsrommet 1/7-2002 – 1/1-2011 er det 3 år/100.000 km garanti) Det er en forutsetning for garantienes gyldighet at garantireparasjoner utføres hos en autorisert Peugeot-forhandler, samt at bilen blir reparert og vedlikeholdt i henhold til godkjente utbedringsmetoder. *Varebiler varierer fra 200.000 km til 250.000 km. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon, eller se garantiperioder under.

En glede å eie

Forbrukerrådets nybilgaranti 2016
Peugeot tar sølvplassen i forbrukerrådets nybilgaranti og er med i den eksklusive klubben "best garantivilkår"

Mer informasjon:

Garantien dekker

  • Gratis lånebil ved garantireparasjoner
  • Full garantibeskyttelse på ekstrautstyr
  • 5 år gratis veihjelp
  • 5 år garanti på garantibyttede komponenter
  • 5 år garanti på lakk (fra 01.01.2016)
  • 12 år garanti på gjennomrusting
  • Gratis kontroll av lakk og gjennomrustning
  • Påminnelse om at garantien er i ferd med å utløpe