INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

FINANSIERINGSPLANER

finansieringsløsninger

Bli kjent med de finansieringsløsningene som finnes for at du skal kunne kjøpe din Peugeot

La Peugeot finansiere dine bilbehov

Langtidsleasing

Med langtidsleie av bil(*) kan du leie en nye bil blant PEUGEOTs modeller.  Betingelsene er tilpasset dine brukerkrav.

Leasing med kjøpsopsjon

Dersom du ønsker å kunne bytte bil regelmessig uten å være nødt til å selge den, er Leasing med kjøpsopsjon(*) den ideelle løsningen. Du har da valget mellom å levere bilen tilbake etter endt leieperiode, eller å beholde den og bli eier. 

Ballonglån

Dersom du ønsker å bytte bil etter endt finansieringsperiode, bør du velge Ballonglånopsjonen(*)  Dersom du har full finansiering, svarer det endelige månedlige avdraget til bilens estimerte verdi når kontrakten utgår. Med unntak av siste måned er de månedlige avdragene for et Ballonglån lavere enn for et standard lån av samme beløp.  Din bil kan finansieres med opp til 100 % av kjøpsprisen.

Standard kredittavtale

Dersom du ønsker et lån med fast rente og varighet, og med faste månedlige avdrag, bør du velge et standard lån(*).

Er du allerede kunde?

Kontakt oss på 800 30 022

Alt-i-ett pakker

alt-i-ett pakker

Bruk pengene dine slik du ønsker, og skift bil regelmessig slik at du alltid har en ny.  Med Credipar-pakkene har du muligheten til å bytte bil ved endt finansieringsperiode, uten at det går ut over dine sparepenger.  Føl deg fri med Credipar, og finansier bilen til den mest attraktive pris.

(*) Dette tilbudet kan ikke kombineres med andre spesialtilbud, og er strengt forbeholdt bestilling av en ny PEUGEOT for privat bruk gjort hos en PEUGEOT-forhandler, med forbehold om godkjenning av betingelsene hos Bertel O. Steen Finans. Bertel O. Steen Finans AS er et heleiet datterselskap av Bertel O. Steen AS. Selskapsnavn: Bertel O. Steen Finans AS Organisasjonsnr: 880 654 292, Besøksadresse: Solheimveien 7, 1471 Lørenskog, Postadresse: Pb. 52, 1471 Lørenskog, Tlf.: 67 92 60 00
Vi har vært i markedet i 10 år og tilbyr finansieringsløsninger for både privatpersoner og til næringsliv gjennom et landsdekkende nettverk av bilforhandlere.