INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Alt-i-ett pakker

Peugeot Serviceavtale "Gold" Standar pakke "White" & Utvidet pakke "Gold"

Service og mekanisk vedlikehold

Vis tjenester

Pakken inneholder følgende tjenester: Pakken "Gold" innheolder service og mekanisk vedlikehold av bilen, og utvidet sjekk av AC-anlegg, bytt av pusserblader, etterfylling av oljer og frostvæske++

eller
Peugeot Serviceavtale "White" "White" pakke

Standard service

Vis tjenester

Pakken inneholder følgende tjenester: Pakken "White" inneholder standard service på bilens intervall avhenging av kjørelengde. Pakken dekker også skift av slitedeler som reg.reim og pærer.

eller
Safety Plus-pakke

Bedre sikkerhet

Vis tjenester

Pakken inneholder følgende tjenester: Lokalt innhold

Peugeot kan tilby deg to forskjellige servicepakker.

Med Peugeot serviceavtale, kan Peugeot mot en månedlig kost dekke alle dine vedlikeholdskostnader i avtalt periode (år/km). Peugeot tilbyr to ulike nivåer. 

Våre forpliktelser

Innovasjon og teknologi

Få en usedvanlig fin kjøreopplevelse med PEUGEOT-teknologi som er utviklet for å øke komforten, pluss et stadig økende utvalg av innovasjoner som forenkler kjøringen.

Laget i Frankrike

For PEUGEOT skal innovasjon snakke til følelsene. Peugeot har utstyrt alle bilene sine med ny teknologi som skaper en uforglemmelig opplevelse og følelse bak rattet. Bli med på oppdagelsesferd!

Kvalitet

Noe av det PEUGEOT er mest opptatt av som bilprodusent, er å verne om miljøet. For oss er miljøvern det samme som kjøreglede. PEUGEOTs ingeniører og konstruktører har tatt utfordringen på strak arm og funnet en hel serie effektive løsninger for å begrense miljøpåvirkningen og samtidig levere maksimal kjøreglede.

Prisinformasjonen som vises på peugeot.no er veiledende, og i regelen opereres det med et tillegg på 6 900 kroner, som inkluderer frakt og levering til forhandler i Drammen. Dette gjør at prisen på nettsidene kan avvike fra prisene som din lokale Peugeotforhandler opererer med. Prisene på peugeot.no er ikke forpliktende, vilkårene for kjøp og salg håndteres i den individuelle kjøpskontrakt.