INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

FINANSIERING - JURIDISK INFORMASJON

Bilfinansiering

Enkel finansering av din Peugeot

Kjøp eller lease din Peugeot med finansieringsløsninger som er tilpasset ditt budsjett og din bruk av bilen. Denne tjenesten tilbys av Bertel O. Steen finans

Alle finanseringstilbud på www.peugeot.no nettstedet er underlagt godkjennelse av Bertel O. Steen finans.

Da tilbudene og rentene kan være underlagt forskjellige betingelser, og under alle omstendigheter er avhengig av godkjennelse fra Bertel O. Steen finans er ikke den informasjonen som gis på nettstedet kontraktbindende, og din registrering på denne siden gir deg ikke rett til tilbud om finansiering.
For at Bertel O. Steen finans skal godkjenne eller avvise din søknad må du har godtatt det midlertidige tilbud om finansiering, og du må oppgi hvilket medlem av forhandlernettet du har vært i kontakt med, samt fremlegge de påkrevde bevisdokumentene som gjelder din identitet og din eiendom.
Bertel O. Steen finans kan aldri holdes ansvarlig for endringer som gjøres i de tilbud som fremlegges på www.peugeot.no.

Et lån er en personlig forpliktelse, og må tilbakebetales. Du må være sikker på at du er i stand til å gjøre de nødvendige tilbakebetalingene før du inngår avtale om lån.