Expert Varebil

Boxer er forut for sin tid, ogsånår det gjelder assistanse under kjøring. Bilen er rikttig utstyrt med funksjoner som gjør kjøringen lettere.

TEKNOLOGI

/image/89/5/peugeot-bippertepee-multimedia-600x400.58895.png

Utvendige speil med doble speilglass

Det doble speilglasset gjør kjøring og manøvrering mye lettere. Det øverste speilglasset gir sikt bakover som kan sammenlignes med den sikten man har i personbiler, mens det nederste speilglasset gir oversikt over den den nederste delen av bilen. Speilene er utstyrt med elektrisk regulering og elektrisk avisingsfunksjon. I tillegg er elektrisk innfellbare speil tilgjengelig som ekstrautstyr, unntatt på biler med ekstra brede sidespeil.

Ryggekamera*

For å gjøre manøvreringene enda sikrere, kan du utstyre din Boxer med et ryggekamera bak. Med en gang bilen settes i revers vil kameraet, som er integrert i det tredje stopplyset, overføre bilder tatt bak bilen til en LCD-skjerm integrert i takhyllen.

Ryggevarsler med lydsignal*

Dette systemet aktiveres når bilen settes i revers og varsler om en eventuell gjenstand eller person som befinner seg bak bilen, takket være ultralydsensorene plassert i støtfangeren bak. Det varsles da om denne hindringen ved hjelp av et lydsignal som øker i frekvens jo nærmere bilen kommer hindringen.

*Ekstrautstyr.