INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Expert Varebil

Peugeot Expert
Peugeot Expert

Peugeot Expert

PEUGEOT Expert varebil har en rekke brukervennlige funksjoner som kan gjøre deg mer effektiv i arbeidet.

MODUWORK-KONSEPTET

/image/28/2/peugeot_expert_layout7-4.58282.jpg
/image/28/3/peugeot_expert_layout7-5.58283.jpg
/image/28/4/peugeot_expert_layout7-6.58284.jpg

Den nye Expert er utstyrt med et fleksibelt ModuWork-benkesete som gjør det mulig å utnytte plassen maksimalt når ikke alle passasjersetene er i bruk. Du kan for eksempel vippe opp passasjersetet på siden foran, slik at du får et flatt gulv. Den store luken i skilleveggen kan deretter åpnes, slik at nyttelengden ved transport av lange gjenstander er på opptil 4 meter. PEUGEOT Expert kan dessuten brukes som mobilt kontor når du har behov for det. Vipp ganske enkelt ned midtarmlenet, så har du et svingbart bord til PC-en.

SKYVEDØRER MED HÅNDFRI BETJENING

Skyvedørene på begge sider har håndfri betjeningi. Det betyr at du kan låse opp PEUGEOT Expert og åpne skyvedøren ved å stikke en fot inn under hjørnet på støtfangeren bak. Dørene kan lukkes med den samme bevegelsen, og så sant du har den elektroniske nøkkelen i lommen, låses bilen automatisk når du beveger deg bort fra den, slik at du slipper å sette fra deg det du har i hendene.

INNVENDIG PLASS

Den nye PEUGEOT Expert varebil har akkurat den kombinasjonen av et kompakt ytre og stor lastekapasitet som er avgjørende i dette segmentet. Varebilene er utstyrt med to hengslede dører, oppvarmede bakruter og med vindusviskere. De kan også leveres med bakluke. De hengslede dørene kan åpnes i hele 250°, slik at de ikke stikker langt ut i gaten når du laster og losser. Dette døralternativet fåes på den langei modellen, og kommer ikke i veien for skyvedørene på sidene.

INNREDNING FOR FAGFOLK

/image/28/7/peugeot_expert_layout6-4.58287.jpg
/image/28/8/peugeot_expert_layout6-2.58288.jpg

Kan leveresi med kledning for gulv og tak. Den leveres også med festepunkter for last. En isolert skillevegg med vindui, som gir bedre lyd- og varmeisolering og ivaretar sikkerheten til fører og passasjerer, kan leveres som alternativ til standardskilleveggen. Denne skilleveggen gir dessuten større reguleringsmuligheter for førersete