Nye Partner

Peugeot Partner 2018-modell kjører gjennom et lagerhus. Tekst: «Tilgjengelig for bestilling fra 19. september»

Nye Peugeot Partner

Fra 189.900 kr ink.mva*

Etter mer enn 20 års erfaring i yrkeslivet, er den nye generasjonen Peugeot Partner klar til å tilby komfort som er en sedan verdig.

ET NYTT ROBUST OG SELVSIKKERT UTSEENDE

Helt nye Peugeot Partner appellerer som en varebil med et lite, kvikt, og kompakt utseende. Bilen fronter en kraftig front med kort panser, og en ny, vertikal, grill som prydes av Peugeots kromme løve. Sammen en fremvisnging av Peugeots nye identitet. Den høye midjen tilføyer, sammen med en optimalisert front- og bakoverheng, ny energi til Peugeots helt nye Partner-range.

Denne personligheten utstråles særlig gjennom Worksite Pack, med sine store hjul og økte bakkeklaring.

HELT NYE PEUGEOT PARTNER, FOR ALLE TYPER BEDRIFTER

For å møte alle dine behov på arbeidsplassen, er nye Peugeot Partner tilgjengelig i:

  • To lengder: Standard og Long
  • Asphalt, for de som kjører langt
  • Grip, for de som kjører i all slags terreng
  • Crew Van, for transport opptil 5 personer

PARTNER ASPHALT

/image/02/3/k9-vu-3-4-avd-l1-asphalt-fond-studio.424149.27.427023.jpg

PARTNER GRIP

/image/02/6/l2-3-4-avd-grip-fond-studio.424151.27.427026.jpg

PARTNER CREW VAN

/image/02/9/l2-cabine-approfondie-3-4-avd-avec-ab-fond-studio.424160.27.427029.jpg

HELT NYE PEUGEOT PARTNER ASPHALT

FOR DE SOM KJØRER EKSTRA LANGT

/image/02/4/k9-vu-3-4-avd-l1-asphalt-fond-studio.424149.19.427024.jpg
/image/02/5/l1-3-4-ard-asphalt-fond-studio.424150.19.427025.jpg

STILLHET, KOMFORT, OG TRYGGHET

For sjåfører som kjører langt bak rattet, er helt nye Peugeot Partner  som standard utstyrt med en hel rekke utstyr som er beregnet på ditt behov:

Forbedret lydisolering er unikt for Asphalt, og skaper enestående akustisk komfort i varebilen.
- "Komfort"-seter
- Lastekapasitet på opptil 1000 kg i Standard (L1) og opptil 950 kg i Long (L2)
- Manuell aircondition
- Et utvalg snedige lagringsplasser som er designen for alle ting og tang for bedriften din, med en volum som tilsvarer 113 liter

Med helt nye Peugeot Partner kommer sikkerhet først.  Partner-rangen drar nytte av den nyeste generasjonen med avanserte førerassistansesystemer (ADAS):
- Surround Rear Vision
- Automatisk og elektronisk parkeringsbrems
- Tilkobled DAB-radio med 8" berøringsskjerm
- Adaptiv cruisekontroll med varierende fartsbegrenser
- Automatiske lys- og vindusviskere

Et stort utvalg andre muligheter er tilgjengelig for å forbedre eller personalisere helt nye Peugeot Partner Asphalt, eller resten av rangen.

Egen Mester-bil med detaljer fra alle versjoner nevnt her kommer til Norge.

HELT NYE PEUGEOT PARTNER GRIP

FOR DE SOM KJØRER I ALL SLAGS TERRENG

/image/02/7/l2-3-4-avd-grip-fond-studio.424151.19.427027.jpg
/image/02/8/l2-3-4-arriere-grip-fond-studio.424153.19.427028.jpg

VARIG, ROBUST, OG KLAR FOR OFF-ROAD

For sjåføren som går vekk fra vante stier, kommer helt nye Peugeot Partner Grip utstyrt, som standard, med et spekter av utstyr som er tilpasset off-road-livet:

- Worksite Pack gir økt bakkeklaring for bruk på byggeplasser og off-road, og er underbygget av  godt grep takket være Advanced Grip Control. Sammen går de i tandem med de store M+Si-dekkene, en beskyttelsesplate under motoren, og et fullskala reservehjul.
- Advanced Grip Control, den nyeste generasjonene med avansert førerassistansesystemer, er kombinasjonen av Grip Control (med 5 moduser som tilpasser grepet på forhjulene til underlaget) og Hill Assist Descent Control (HADC), en funksjon for å perket kontroll over bilen i bratte bakker, og reduserer risken for at bilen sklir eller rulle avgårde
- Modulære forseter hvor du kan frakte 3 personer eller øke lastelengden og volumet takket være Multi-Flex – et setesystem med bredere sete i midten og dreibart skrivebord
- Lastekapasitet på opptil 1000 kg i Standard (L), og opptil 950 kg i Long (L2)
- Forbedret LED-belysning i lasterommet med sikkerhetsringer som er plassert i midtveis høyde, og en ekstra 12V stikkontakt
- Et utvalg av smarte lagringsplasser som er designet for gjenstander du bruker i bedriften din. Volum er ekvivalent med 113 liter

Ytterligere  tilbehør er tilgjengelig for å tilpasse helt nye Peugeot Partner Grip, sådan som resten av rangen

Egen Mester-bil med detaljer fra alle versjoner nevnt her kommer til Norge.

HELT NYE PEUGEOT PARTNER CREW VAN

FOR TRANSPORT AV OPPTIL 5 PERSONER

/image/03/0/l2-cabine-approfondie-3-4-avd-avec-ab-fond-studio.424160.19.427030.jpg
/image/03/1/l2-3-4-arriere-caba-fond-studio.424158.19.427031.jpg

FLEKSIBILITET, KOMFORT, OG FABRIKKTILGJENGELIGHET

Helt nye Peugeot Partner Crew Van har følgende trekk:

- Modulær transport av opptil 5 personer,  og få maksimalt utbytte av ekstra lastelengde og volum
- En Crew Van trenger ikke ombygging og er tilgjengelig fra fabrikken med mulighet for å transportere lange gjenstander. Den tilbyr også unik komfort med imponerende mye kneplass på den andre seteraden som den helt nye Peugeot Rifter
- Kun tilgjengelig i den helt nye Peugeot Partner Long (L2)
- Tilgjengelig med Worksite Pack
- Lastekapasitet på opptil 850 kg
- Et utvalg av snedige lagringsplasser for alle dine gjenstander i kupeen, med et volum tilsvarende 113 liter

Egen Mester-bil med detaljer fra alle versjoner nevnt her kommer til Norge.


PEUGEOT i-Cockpit®

DEN NYE ARBEIDSMETODEN

Som standard drar helt nye Peugeot Partner nytte av PEUGEOT i-Cockpit® som er designet for merkevarens sedaner og SUV-er. Det er kombinasjonen av et heads-up display, et kompakt ratt med styringsknapper integrert, og – avhengig av versjonen – en stor 8" berøringsskjerm som er svært enkelt å bruke takket være ergonomien og førerposisjonen i bilen.

Du kan gjøre helt nye Peugeot Partner til en forlengelse av kontoret ditt, og samtidig nyte uovertreffelig komfort. Telefonsamtaler blir en komfortabel lek takket være den unike akustikken som kommer med Asphalt, samtidig som du lader smarttelefonen din med induksjon. Med Multi-Flex-setet, kan du enkelt velge mellom å ha plass til 3 personer eller øke lastelengden ved å felle setet. Det dreibare skrivebordet har en flat overflate for laptop-er, hvor du også kan lade datamaskinene gjennom 220 Volt.


TILKOBLINGER

RAFFINERTE LØSNINGER FOR PROFESJONELLE

/image/03/4/k9-vu-detail-ecran.424166.43.427034.jpg

Gjør kjøreopplevelsen enklere med den nyeste generasjonen av assistansesystemer som Connected 3D Navigation med stemmegjenkjenning, og få ro i sjelen med PEUGEOT SOS & Assistance. For ultimat komfort kan du koble smarttelefonen din til den 8" berøringsskjermen med Mirror Screen Triple Play-funksjonen mens du lader telefonen med induksjon.


SURROUND REAR VISION

DO NOT DRIVE BLIND

/image/03/5/peugeot-par-2018-014-fr-wip.424161.43.427035.jpg

Med to kameraer viser dette avanserte førerassistansesystemet omgivelsene rundt bilen på en skjerm i kupeen. Velg mellom fullskjermvisning eller delt skjermvisning.

Dette systemet har tre underfunksjoner:
- Side Passenger View: gjør det enkelt å se blindsonen på passasjersiden
- En visuell overvåkningsfunksjon over området bak bilen, som er tilgjengelig hele tiden
- Visual Aid for Reversing: ryggekameraet viser det umiddelbare området bak bilen når man rygger, og indikerer samtidig bredden på bilen

Røde linjer viser 30 cm, 1 m, og 2 meter fra støtdemperen bak. Blå linjer viser bilens bane basert på  dreiningen til rattet. Oransje linjer indikerer svingradiusen på bakdørene.

Med Surround Rear Vision, drar du nytte av  god oversikt rundt heĺe bilen, noe som er spesielt nyttig for å komme seg rundt på trange eller små plasser, slik som parkeringsplasser eller byggeplasser.

INDIKATOR FOR OVERLASTING

HJELPER DEG Å HOLDE LASTEN UNDER GRENSEN

/image/03/6/peugeot-par-2018-015-fr-wip.424167.43.427036.jpg

Som et eksklusivt tillegg, kan helt nye Peugeot Partner bli levert med Overload Indicator. Denne innovative funksjonen informerer føreren hvis man er i fare for å gå over den autoriserte lastekapasiteten, enten det er snakk om totalvekt eller tillatt lastevekthver hjulaksle (foran og bak).

Systemet har tre funksjoner:

  • Forebygge risikoen for overlasting (som påvirker kjøreegenskapene, bremselengden, kan punktere dekkene, orårsake tidlig slitasje på komponentene,  osv.)
  • Å møte kunden forventninger til sikkerhet
  • Unngå bøter for å overskride den tillatte lastevekten

EN VAN SOM ER BYGD FOR PROFESJONELLE

TENK LANGSIKTIG

I STANDARD (L1):

- Lastelengde på 1,817 m og brukbart volum på 3,3 m3. Med Multi-Felx-sete er lastelengden opptil 3,09 m og lastevolumet opptil 3,8 m3.

I LONG (L2):

-Lastelengde på 2,167 m og brukbart volum på 3,9 m3. Med Multi-Felx-sete er lastelengden opptil 3,44 m og lastevolumet opptil 4,4 m3.

Utnytt en lastekapasitet på opptil 1000 kg med muligheten for plass til 2 europaller i Standard-utgaven (L1). Versjonen med Loading Pack inkluderer forbedret LED-belysning av lasterommet, i tillegg til ekstra festeringer med opptil 10 forankringspunkter.


ROBUSTE GENER

DEN NYE PEUGEOT PARTNER-PLATTFORMEN

/image/03/9/brk9vpbleu.424163.43.427039.png

Helt nye Peugeot Partner, med mer enn 20 års erfaring fra bedrifter, tilbyr en ny plattform som gir en god kjøreopplevelse, og praktiske og modulære egenskaper. Partner i Long (L2) har økt lengde mellom hjulbasene og bakoverhenget, noe som gir økt lastevolum mens den opprettholder den enkle håndteringen og smidigheten sin.

Kombiner det beste fra to verdener:

Fronten på bilen er avledet fra EMP2-plattformen, som den nåværende rangen med sedaner og SUV-er er basert på. Den er spesialtilpasset behovene man krever av en varebil, og sådan bringer helt nye Peugeot Partner deg dynamisk komfort, manøvrerbarhet, veihåndtering, og optimalisert styring.

Likevel er ikke sikkerhet glemt. Med bilen får du nyeste generasjon med førerassistansesystemer, som tidligere kun var tilgjengelig i personbiler.

KJØRING OG EAT8

/image/04/0/peugeot-par-2018-016-fr.424169.19.427040.jpg

Automatgir-kontroll

/image/04/1/peugeot-308-2017-055-fr.424165.19.427041.jpg

8-trinns automatgir

Helt nye Peugeot Partner er basert på EMP2-plattformen, og drar nytte av den nyeste generasjonen motorer.  Den er synonymt med drivstoffeffektivitet og optimalisert CO2-utslipp. Den nye 8-trinns automatgiret (EAT8)  passer for både bensin- og dieselmotorer.

BILDEGALLERI

SE ANDRE MODELLER

FINN FORHANDLER

Det har oppstått et problem ved innlastning av innholdet. Prøv igjen senere.