Nye Partner

header partner 1280x646
header partner 1280x646

Nye Peugeot Partner

Etter å ha blitt prøvd ut av fagfolk i over 20 år gir den nye generasjonen Peugeot Partner deg enestående kvalitet, kjøreglede og kjørekomfort på et nytt nivå i nyttekjøretøysegmentet, takket være PEUGEOT i-Cockpit ®. Fra kr. 165.900,- ekskl. mva

NYE PEUGEOT PARTNER KÅRET TIL “INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR

Nye PEUGEOT PARTNER ble kåret til International Van Of The Year 2019 onsdag 19. september i Hanover. Prisen belønner PEUGEOT lagenes innsats til et prosjekt som er i hjertet av merkevarens utviklingsstrategi.

Det prestisjefylte trofeet blir tildelt til og med før lanseringen av den nye PEUGEOT PARTNER. Nye PEUGEOT PARTNER er den femte varebilen fra PEUGEOT som har vunnet Van Of The Year siden prisen ble utgitt i 1992.

Den nye PEUGEOT PARTNER forsterker ambisjonene om å mestre det umulige.

International Van Of The Year-prisen har eksistert siden 1992. Juryen består av et europeisk panel på 25 journalister og et uavhengige magasiner som spesialiserer seg på lette varebiler (LCV – light commercial vehicles).

/image/27/8/ivoty-v4-427x330.468278.png

NY TEKNOLOGI

PEUGEOT i-COCKPIT®

/image/27/4/lf26-2649.468274.jpg

SURROUND REAR VISION

/image/26/6/peugeot-par-2018-014-fr.468266.jpg

PEUGEOT i-COCKPIT®

PEUGEOT i-COCKPIT® er for første gang standardutstyr på et nyttekjøretøy: den moderne designen omfatter et kompakt ratt og stor 8-tommers kapasitiv berøringsskjerm. Og takket være den ergonomiske sittestillingen, som er unik i dette segmentet, byr bilen også på høy kjørekomfort.

SURROUND REAR VISION

Bli en av de første som får gleden av Surround Rear Vision med den nye PEUGEOT Partner.
Dette nyskapende systemet gjør det enklere og tryggere å kjøre ved at du kan kontrollere omgivelsene rundt bilen mer effektivt, selv uten vindu. Bilder fra to kameraer viser området rundt bilen på skjermen. Dermed har du full oversikt selv om bilen har lukket lasterom eller hel skillevegg.

NYE PEUGEOT PARTNER-OMBYGGINGER

/image/27/6/compo-transfo.468276.jpg

En komplett serie av ombygde varebiler med et spekter av holdbare og funksjonelle muligheter er tilgjengelig gjennom våre partnere for karosseriombygging.

Det gjennomtenkte ombyggingsgrunnlaget gjør at våre partnere kan tilpasse biler til en stadig mer spesialisert kundekrets.

Enten du er rørlegger, gartner, jobber med catering eller varelevering, tilbyr den nye PEUGEOT PARTNER relevante løsninger tilpasset alle slags yrker.

TILBEHØR

i

BILDEGALLERI

Ta neste skritt

HVA ER GJENNOMSNITTSFORBRUKET* TIL PARTNER-VAREBILEN?

For å kunne gi deg bedre informasjon gir Peugeot tilgang til en selvstendig måling av drivstofforbruket i sanntid*.

*Gjennomsnittlig drivstofforbruk estimert på grunnlag av faktisk bruk av bilen, basert på data hentet fra måleprotokollen eller beregnet ut fra disse dataene. Dette er estimerte beregninger som bare skal brukes som informasjon, og som kan variere avhengig av de faktiske bruksforholdene. Beregningen er helt adskilt fra de offisielle EU-tallene for drivstofforbruk (de eneste offisielle verdiene), og avhenger av protokollens forutsetninger og vilkår. De har derfor ingen generell verdi. Måleprotokollen er tilgjengelig på nettsiden til PSA Group: www.groupe-psa.com.