LASTING

Yrkesbilmester Partner 2015

Peugeot Partner

PARTNER-SERIEN

/image/99/3/peugeot-partner_layout1-2.166993.jpg

Hver bedrift har sine forventninger. Derfor fås PEUGEOT Partner i mange forskjellige versjoner, og du finner garantert én som dekker dine behov, enten du er selvstendig næringsdrivende eller har ansvaret for en stor bilpark.

Varebilen leveres i fire forskjellige modeller (L1: 4,38 m lang, L2: 4,63 m lang, med baksete eller som ombyggingsmodell) og er den perfekte arbeidsbilen uansett hva slags virksomhet du driver.

PEUGEOT Partner fås også som ombyggingsmodell. Dette er et godt utgangspunkt for tilpassing til kundenes stadig mer spesialiserte bruksområder (for eksempel som kjølebil med varmeisolert lasterom eller spesialbil for bygg og anlegg og offentlige tjenester).

MULTI-FLEX-SETE: ENESTÅENDE MODULBASERT INNREDNING

/image/99/4/peugeot-partner_layout7-4.166994.jpg
/image/99/5/peugeot-partner_layout7-5.166995.jpg
/image/99/6/peugeot-partner_layout7-6.166996.jpg

PEUGEOT Partner fås med eksklusive, modulbaserte innredningsløsninger og det smarte Multi-Flex-setet. PEUGEOT Partner har helt siden modellen ble lansert, vært kjennetegnet av en unik, modulbasert innredning og særpregede seteløsninger, og i motsetning til andre biler i segmentet har den dessuten et tredje forsete, som gir plass til en ekstra passasjer.

Ved behov kan passasjersetet på siden felles ned, slik at det frigjøres mer gulvplass. Dette gir en lastelengde på inntil 3 meter (3,25 m i den lange modellen) og en høyde på inntil 10 cm (husk at all last alltid må sikres forsvarlig). Setet på siden kan eventuelt vippes helt opp, slik at også høye gjenstander kan plasseres foran i kupeen og lasteromsvolumet øker med 400 liter. I begge disse scenarioene er det godt med plass til to personer i bilen.

STORE TILPASNINGSMULIGHETER

PEUGEOT Partners lave innlastingshøyde gjør det enkelt å laste inn. Av samme grunn har de asymmetriske, sidehengslede dørene, hele eller med vindui, en åpningsvinkel på 180 grader. Den store åpningsvinkelen gjør det enklere og tryggere å laste inn store gjenstander. Bilen kan også fås med skyvedør på én eller begge sideri, som gjør det enda enklere å laste ut og inn.
PEUGEOT Partners har med sin lastebredde på henholdsvis 1,62 og 1,23 meter mellom hjulbuene og plass til 2 europaller (1,2 x 0,8 m) i den korte L1-modellen satt en ny standard for segmentet.
Takluken bak gjør det mulig å transportere enda lengre gjenstander med dørene lukket.

TRYGG TRANSPORT

/image/00/0/peugeot-partner_layout7-1.167000.jpg
/image/00/1/peugeot-partner_layout7-2.167001.jpg
/image/00/2/peugeot-partner_layout7-3.167002.jpg

I gulvet på PEUGEOT Partner finner du seks festeringer til sikring og beskyttelse av lasten. PEUGEOT Partner har også et stort utvalg av sikringsordninger for last, deriblant beskyttelsesgitteret bak førersetet, skilleveggen i halv høyde med avtakbar luke og den høye risten. Den hele skilleveggen med SECURIT-herdet sikkerhetsglass og isolerende filt på kupésiden gir optimal sikkerheti og komfort.

OMBYGGING AV PEUGEOT PARTNER

/image/00/4/peugeot-partner_layout4-7.167004.jpg

Varebilen PEUGEOT Partner fås også som ombyggingsmodell. Den er et flott utgangspunkt for den som vil bygge om bilen for spesielle bruksområder. PEUGEOT Partner kan for eksempel bygges om til kjølebil med varmeisolert lasterom eller en spesialbil for bygg og anlegg og offentlige tjenester.