TEKNOLOGI OG SIKKERHET

Yrkesbilmester Partner 2015

Peugeot Partner

Partner er utstyrt med det siste nye innen teknologi som forenkler kjøringen og bedrer sikkerheten i bilen. Med Partners førerassistentsystemer og avanserte teknologiske utstyr ligger alt til rette for at du skal få glede din Peugeot i lang tid.

BlueHDi-MOTORER

/image/00/5/peugeot-partner_layout10-1.167005.jpg
/image/00/6/peugeot-partner_layout10-2.167006.jpg

PEUGEOT Partner kan leveres med flere forskjellige Euro 6i Diesel BlueHDi-motorer med 75–120 hk. BlueHDi-motorene gir økt kjøreglede med et nøkternt drivstofforbruk og moderate CO2-utslipp.

PEUGEOT Partner kan leveres med 1,6 liters BlueHDi 100 hk S&S ETG6-motor. Det er enkelt å bytte mellom automatisk (A) og manuell (M) modus med PEUGEOT Partners høytytende manuelle 6-trinnsgirkasse og modusvelgeren som er praktisk plassert midt på dashbordet.

 

PEUGEOT CONNECT FOR BILPARKER

Tilgjengelig som tilbehør

/image/00/7/peugeot-partner_layout4-2.167007.jpg

Er du bilparkadministrator? Med PEUGEOT Connect for bilparker-appen kan du øke produktiviteten og tjenestekvaliteten og redusere driftskostnadene ved hjelp av økokjøring.

Programmet innhenter viktig informasjon om bilene, deriblant kilometerstand, drivstofforbruk, antall timer på veien, rekkevidde med gjeldende drivstoffreserve og advarsler på dashbordet, i sanntid, slik at du kan planlegge og forberede vedlikehold på bilen. Førerne kan motta tilpassede tips om økokjøring, slik at de kan redusere drivstofforbruket, mens du kan holde øye med alle PEUGEOTENE i bilparken via den avanserte geolokaliseringstjenesten.

RYGGEKAMERA

/image/00/8/peugeot-partner_layout4-3.167008.jpg

Ryggekameraeti aktiveres når du setter PEUGEOTEN i revers. Dermed kan du følge med på hvor du rygger, på bilens 7-tommers berøringsskjerm, slik at ryggemanøvrene både blir enklere og tryggere.

ACTIVE CITY BRAKE

/image/00/9/peugeot-partner_layout5-1.167009.jpg
/image/01/0/peugeot-partner_layout5-2.167010.jpg

Active City Brakei (automatisk bremsesystem med kollisjonsvarsling for bykjøring) er en sikkerhetsfunksjon som bremser automatisk i en eventuell nødsituasjon, og er spesielt nyttig ved bykjøring. Ved bykjøring i under 30 km/t varsler Active City Brake føreren om et potensielt sammenstøt og aktiverer nødbremsen hvis det er nødvendig for å unngå kollisjon eller redusere konsekvensene av en ulykke, og føreren ikke reagerer raskt nok selv.

BAKKESTARTASSISTENT

Bakkestartassistenten holder bilen i ro et øyeblikk, enten den står i gir eller i revers, i motbakker med fem prosent stigning eller mer. Dermed får føreren tid til å flytte foten fra bremsen til gasspedalen.

FARTSHOLDER OG FARTSBEGRENSER

Fartsholdereni holder hastigheten konstant uten at føreren har foten på gasspedalen. Hastighetsbegrenseren øker sikkerheten på veien ved å begrense bilens hastighet til den valgte grensen.

PARKERINGSSENSORER FORAN OG BAK

Et system bestående av visuelle parkeringssensorer med lydsignaler registrerer hindringeri rundt bilen under parkeringsmanøvrer. Sensorene kan kombineres med ryggekamerai for å gi enda enklere og tryggere parkeringsmanøvrer.

GRIP CONTROL®

/image/01/1/peugeot-partner_layout1-3.167011.jpg

Grip Control®i bedrer PEUGEOT Partners veigrep og feste på alle slags underlag og gir en mer avslappet kjøreopplevelse. Via hjulet i midtkonsollen kan veigrepet tilpasses automatisk, selv når forholdene er svært krevende med for eksempel snø, søle eller sand.