INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM NAVIGASJON

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM NAVIGASJON

Hvilken funksjoner har Peugeot Navigation, og hvilke TomTom tjenester leveres i pakken Connected Navigation Pack?
Siste generasjonen av navigasjonssystemet som sitter i Peugeot modeller, har følgende funksjoner:

  • En kapasitiv berøringsskjerm: mer følsom og raskere, den lover flyt og lysstyrke som kan sammenlignes med skjermene på siste generasjons smarttelefoner.
  • TomTom 3D-kart. Fire oppdateringer per år av TomTom-kart blir tilbudt deg gratis, online, fra Peugeot-applikasjonen din.
  • Stemmegjenkjenning for å kontrollere hovedfunksjonene i systemet (navigasjon, media, komfort ombord osv.).
  • TomTom-tjenestene som er inkludert i Connected Navigation Pack, inkludert Fotoboks-varsler, forutsatt at kjøretøyet ditt er kjøpt i et marked hvor dette tilbys og at kjøretøyet er utstyrt med Navigation (Tyskland, Belgia, Spania, Frankrike, Italia, Luxembourg, Nederland, Polen, Portugal, Storbritannia, Sveits, Finland, Norge, Sverige, Danmark, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Romania, Kroatia, Hellas, Irland).

Detaljer om dekning av TomTom-tjenestene som er inkludert i Connected Navigation Pack, tilgjengelig i vilkårene og betingelsene for tjenesten.
Hvis bilen din er utstyrt med både den integrerte Peugeot Navigation og Peugeot Connect Box (SOS-knapp til stede/BTA), er tilkoblingen til de tilkoblede tjenestene automatisk og uten ekstra kostnad. Det er faktisk SIM-kortet som er tilstede i kjøretøyet som tillater datautveksling via internett.
Hvis Peugeot Connect Box-utstyr ikke er tilstede i kjøretøyet ditt, blir internettforbindelsen gjort via smarttelefonen. Dette krever først paring av telefonen.

Hvordan aktivere Connected Navigation Pack inkl. fotoboksvarsler?

For aktivering av tjenestene, gå til Nettjenester og logg inn med din din brukerkonto. I tilfelle du ikke har opprettet en konto før, kan du åpne kontoen din i butikken. Aktiver pakken "Connected Navigation Pack"
Etter aktivering: TomTom Traffic-logoen vises nederst til høyre på NAVIGATION-siden på berøringsskjermen, dette betyr at de tilkoblede navigasjonstjenestene er aktivert og tilgjengelig.

Det er nødvendig å vente i minst 2 minutter etter at du har startet bilen og være i et område som er dekket av teleoperatøren for at denne logoen skal vises.

Hvis TomTom Traffic-logoen ikke er synlig på skjermen, er det nødvendig å bruke instruksjonene som er presentert i aktiveringsarkene nedenfor.

Hvordan kontrollere aktiveringen for biler med SOS-nødknappen.
LINK TIL AKTIVERINGSBLAD Nr. 1

Hvordan kontrollere aktiveringen for biler som IKKE har SOS-nødknappen
LINK TIL AKTIVERINGSBLAD Nr. 2

Om dette ikke skulle hjelpe, kontakt Kundeservice

Hva gjør jeg hvis det tilkoblede navigasjonssystemet ikke lenger viser faresonevarsler, trafikkinfo, drivstoffpriser, vær og parkeringsinformasjon?

Det første trinnet er å kontrollere at bilen din har en aktiv kontrakt.
For å gjøre dette, logg inn på kontoen din på Peugeot Services Store, og klikk deretter på ‘mine tjenester’.

  • -Hvis kontrakten din er kansellert for mislighold av betaling, inviterer vi deg til å prøve igjen å abonnere direkte Peugeot Services Store. MERKNAD: Virtuelle bankkort godtas ikke.
  • Hvis kontrakten din er utløpt, inviterer vi deg til å fornye kontrakten på Peugeot Services Store.
  • Hvis kontrakten din er aktiv, inviterer vi deg til å sjekke aktivering av Connected Navigation og Fotoboksvarsler i bilen din. Et veiledningsark er tilgjengelig her.

Kan jeg få tilgang til Connected Navigation Pack for kjøretøyet mitt?
Connected Navigation Pack er kun tilgjengelig for biler produsert etter 12/2020 og utstyrt med Peugeot navigasjonssystem:
Gå til services-store.peugeot.no. Hvis kjøretøyet ditt er kvalifisert, kan du aktivere tjenesten i bilen din.
Den detaljerte landsdekningen for denne tjenesten er tilgjengelig i de generelle tjenestevilkårene (Link).