INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Hvordan konfigurere tjenestene til Connected Navigation Pack

Hvordan konfigurere tjenestene til Connected Navigation Pack inkl. fotoboksvarsler i bilen min?

Bilen din er utstyrt med pakken "Connected Navigation Pack". Hovedinnstillingene som gjør at du får mest mulig ut av disse tjenestene er beskrevet nedenfor:

  • Visning av tjenester på kartet
  • Drivstoffinnstillinger
  • Konfigurasjon og erklæring av faresoner/fotoboksvarsling
  • Kartvisning i 2D / 3D

Visning av en eller flere tjenester på kartet.

/image/20/7/picture1.783207.png

Med Connected Navigation Pack kan du vise trafikk, faresoner/fotoboksvarsler, bensinstasjoner / offentlige ladestasjoner, parkeringsplasser og værmeldinger direkte i bilens touchskjerm. For å gjøre dette, trykk på "Navigering" -knappen og deretter på "Hurtigmeny" -ikonet nederst til høyre på skjermen.

/image/20/8/picture2.783208.png

Velg de ønskede tjenestene.

Drivstoffinnstillinger

/image/20/9/picture3.783209.png

Med Connected Navigation og dets tjenester kan du vise bensinstasjoner og drivstoffpriser på skjermen. Visning er kun tillatt i 2D-modus.
For å gjøre dette, trykk på "Navigering" -knappen og deretter på "Hurtigmeny" -ikonet nederst til høyre på skjermen.

/image/21/0/picture4.783210.png

Trykk på "POI på kart".

/image/21/1/picture5.783211.png

Skjermen nedenfor vises. Finn og velg alternativet "Servicestasjon" fra rullegardinlisten. Klikk på det blå bensinstasjonsikonet.

image028

Trykk på innstillingsfanen.

image031

Velg drivstoff som tilsvarer bilen din i listen som vises, og bekreft ved å trykke OK.

Konfigurasjon og erklæring av faresoner/fotoboksvarsler

/image/21/2/picture8.783212.png

For å konfigurere det hørbare varselet:
Trykk på "Navigering" -knappen, og trykk deretter på "MENU", og trykk deretter på "Innstillinger" og "Varsler". Bytt "Varselsfaresoner" til "På" og trykk på trekanten. Merk av i boksen "Spill av et hørbart varsel".
Lydnivået til faresonen varsler alarmen er den samme som i veiledningsinstruksjonene til det tilkoblede navigasjonssystemet, den kan ikke differensieres. Dette volumet skal stilles inn i lydinnstillingene for hver profil (talemeny). Du kan imidlertid beholde et hørbart varsel for faresonevarsler og deaktivere veiledningsinstruksjonene i innstillingene til det tilkoblede navigasjonssystemet.


Å erklære faresone:
Bare klikk på trekanten øverst til venstre på skjermen til den tilkoblede navigasjonen og bekreft tilstedeværelsen av en faresone. SE BILDE PÅ HØYRE
En melding bekrefter at erklæringen er tatt i betraktning. Hver gang du erklærer * en maksimal autorisert hastighet, vil du sende et varsel til TomTom. Hvis flere brukere sender samme varsel til samme sone, vil TomTom validere det ved å signalisere denne nye faresonen til alle brukere i samfunnet.
* Bare hastighet kan rapporteres.
Hvis trekanten ikke vises, trykk på "Navigering" -knappen og trykk deretter på "MENU", og trykk deretter på "Innstillinger" og "Kart". Merk av i boksen "Autoriser erklæring om faresone".

2D / 3D-kartvisning

/image/21/3/picture9.783213.png

Representasjonen av kartografien kan forbedres takket være en 3D-modellering av bygningene med en fotorealistisk visning av de viktigste monumentene, for de store europeiske byene og en hensyntagen til høyden for å representere dalene, åsene og fjellene.


Slik aktiverer du 3D-visningsmodus:
Trykk på "Navigering" -knappen, deretter "Innstillinger" og "Utseende". Velg deretter alternativet "Perspektiv", og aktiver deretter 3D-visualisering av land og bygninger ved å velge "PÅ".
Bekreft ved å trykke OK. - Se bilde til venstre

Slik aktiverer du 2D-visningsmodus:
Trykk på "Navigering" -knappen, deretter "Innstillinger" og "Utseende". Velg deretter alternativet "Nord eller kjøretøyorientert".
Bekreft ved å trykke OK.