HOPP TIL INNHOLDET
Vedlikehold og reparasjon

PEUGEOT VERKSTEDET VEDLIKEHOLDER OG REPARERER DIN PEUGEOT

PEUGEOT vedlikehold og reparasjon

VEDLIKEHOLD AV BILEN

PEUGEOT tilbyr omfattende serviceavtaler som dekker arbeidstid og reservedeler for generell service, bremseservice, batteriservice, service på klimaanlegg. 

 

Peugeot Service 5+

Alle langvarige forhold krever pleie og kjærlighet. Sånn er det også for deg og din Peugeot. Derfor har vi et skreddersydd servicetilbud til deg som er stolt eier av en Peugeot som er fem år eller eldre: Peugeot Service 5+. Her får du tilpasset Peugeot-service til svært konkurransedyktige priser!  

 

Hvilken service trenger min Peugeot?
Servicebehovet varierer fra modell til modell, og er selvfølgelig avhengig av hvordan du bruker bilen. Dersom du kjører gjennomsnittlig norsk kjørelengde årlig vil du vanligvis ha behov for årlig grunnservice, en stor service annethvert år og en fullservice hvert fjerde år. Ditt lokale Peugeot-verksted kan sjekke hvilken service din bil faktisk trenger og kan gi deg en pris på forhånd.

 

Hva gjøres på en Peugeot service når bilen er over fem år gammel?
Fra fabrikken har alle Peugeotmodellene fått et eget serviceskjema med mange kontrollpunkter. Verkstedet sjekker bilens generelle tilstand, under bilen, dekk, bremser, understell, motorrom, lys, osv.

I tillegg bytter man motorolje og oljefilter, pollenfilter og eventuelt støvfilter avhengig av modell og behov. Når du leverer bilen din på et merkeautorisert Peugeot-verksted, benyttes det kun originale deler, slik at din Peugeot forblir en Peugeot livet ut.
 
Hvorfor velge Peugeot-service hos et merkeautorisert verksted?
En bil som blir godt tatt vare på, varer rett og slett lenger. Service hos et merkeautorisert Peugeot-verksted gir deg en ekstra trygghet som sjåfør. Da kan du senke skuldrene bak rattet, vel vitende om at din bil er sjekket av bransjens beste fagfolk. Våre teknikere er spesialister på Peugeot, og gjennomgår jevnlig kurs og videreutdanning for å alltid være oppdatert. I tillegg har de tilgang til spesialverktøy og fabrikkens systemer via noen få tastetrykk.

En Peugeot med et komplett servicehefte, er også bra for gjensalgsverdien. Det kan sørge for et enklere og tryggere salg, til en bedre pris. Leverer du bilen til et merkeautorisert Peugeot-verksted, får du i tillegg Full servicehistorikk (FSH) emblemet i frontruten. Det er et synlig bevis for at bilen har hatt service på Peugeots egne merkeverksteder.

Store skader kan bli små
Kjører man bil på norske veier, blir din Peugeot kontinuerlig utsatt for store og små påkjenninger ved bruk, og utsettes hele tiden for slitasje fra vær, vind og veibane. Da kan fort små uregelmessigheter og feil oppstå, som for eksempel en liten steinsprutskade. Slike skader kan fort vokse seg store, og vi anbefaler å ta kontakt med et merkeautorisert Peugeot-verksted om du oppdager en liten feil eller skade. Vi vet at det selvfølgelig er fristende å utsette en reparasjon, men det kan koste deg dyrt. 

 

LES OM EN TJENESTE

MONTERING OG BALANSERING AV DEKK
BREMSESERVICE
RESERVEHJULSERVICE
STØTDEMPERSERVICE
SERVICE PÅ KLIMAANLEGG
TEKNISK FORHÅNDSKONTROLL
FRONTRUTESERVICE
KAROSSERISERVICE
REGISTERREMSETT

PEUGEOT SERVICE

PEUGEOT ORIGINAL SERVICEAVTALER

Trygghet og kvalitet med originaldeler

 

Omfattende serviceavtaler som dekker kontroller utført av våre eksperter, arbeidstid og originaldeler. Vi bruker de samme delene som brukes på helt nye biler. Originaldelene er tilpasset bilen og bidrar en driftssikker bil du har glede av i mange år.

 
LES MER