HOPP TIL INNHOLDET
BATTERISERVICE

BATTERISERVICE

PEUGEOT bilbatteriservice

BATTERISERVICE

Dekker deler og arbeidstid ved bytte av batteriet. 
TIPS FRA PEUGEOT

 

 

 
  • Unngå unødvendig bruk av elektriske forbrukere når motoren er slått av.
  • Pass på at batterioverflaten alltid er ren og tørr. Ved vanlig bruk og hvis du følger retningslinjene for vedlikehold kan batteriet vare i opptil fire eller fem år. 
  • Regelmessig kontroll av hele ladekretsen på et PEUGEOT-verksted forebygger funksjonsfeil. Det er spesielt viktig å få batteriet kontrollert før vinteren. For å forebygge eventuelle motorstopp kan du få batteriet byttet ut før det er utslitt.  

HVORFOR SLITES BATTERIET UT?

Batteriet blir slitt etter hvert som det eldes. Hvor fort det slites avhenger av bruken, og høy utladning, feil i den elektriske kretsen og ekstreme temperaturer kan slite ekstra på batteriet. 

 

UTLADET BATTERI
Bruk av elektriske forbrukere når motoren er slått av (frontlykter, radio, klimaanlegg osv.) vil kunne føre til dyputlading.
FEIL PÅ GENERATOREN
Hvis generatoren ikke produserer nok strøm, vil den ikke kunne lade batteriet ordentlig. Hvis dynamoen produserer for mye strøm, kan batteriet slites ut på grunn av overlading. Dårlige koblinger kan føre til lekkasjestrøm som fører til raskere utlading av batteriet.  
EKSTREME TEMPERATURER
Ekstreme temperaturer kan skade batteriets brenselceller. Det reduserer ledeevnen til elektrolytten (blanding av syre og vann), og batteriet vil gradvis få dårligere effekt. 

PEUGEOT SERVICE

PEUGEOT ORIGINALSERVICE

Originaldeler

 

Serviceavtalene dekker kontroller utført av våre eksperter, arbeidstid og originaldeler. Vi bruker de samme delene som nye biler leveres med. Originaldelene er tilpasset bilen og bidrar til sikker drift og lang levetid.   

 
PEUGEOT ESSENTIAL SERVICES

Kvalitet og gunstige priser

 

Serviceavtaler som dekker arbeidstid, Eurorepar-deler og et eksklusivt utvalg universaldeler for biler over 3 år (opptil 25 % billigere enn originaldeler).