HOPP TIL INNHOLDET
SERVICE PÅ KLIMAANLEGG

SERVICE PÅ KLIMAANLEGG

SERVICE PÅ KLIMAANLEGG

Oljeskift på klimaanleggets kompressor er inkludert og bidrar til ren luft i kupeen. Du kan også få hele klimaanlegget kontrollert. 
TEGN PÅ DEFEKT KLIMAANLEGG
  • Langsom defrosting: Få filteret kontrollert. 
  • Kald luft genereres uregelmessig eller for langsomt: Få klimaanlegget kontrollert på et PEUGEOT-verksted. En liten gasslekkasje kan føre til at temperaturreguleringen ikke virker som den skal.  
  • Lyder fra systemet: Kompressoren kan være defekt. Få reimen kontrollert. 
  • Dårlig fordeling av kald luft: Få viften kontrollert, den kan være defekt. 

 

TIPS FRA PEUGEOT

For å forlenge levetiden til klimaanlegget bør du slå det på i minst 10 minutter hver 15. dag, både om sommeren og om vinteren.

 

FILTRERINGSGRAD

Det finnes tre typer PEUGEOT filter* med ulik filtreringsgrad: partikkelfilter, kullfilter og allergenfilter.

 

TIPS FRA PEUGEOT

Å bytte kupéfilter bidrar til å bekjempe bakterier, mikrober og dårlig lukt. Du kan få filteret byttet ut ved et PEUGEOT-verksted for å vedlikeholde klimaanlegget, slik at du alltid har ren luft i kupeen.

 

 

DRIFTSSIKRE KLIMAANLEGG FRA PEUGEOT
Reservedeler fra PEUGEOT overholder de strenge spesifikasjonene som kreves for at klimaanlegget skal fungere optimalt.
PEUGEOT OG MILJØ
PEUGEOT er en ansvarlig produsent som er aktivt involvert i avfallshåndtering av skadelige stofferLes mer på www.groupe-psa.com . PEUGEOT og leverandørene våre har forpliktet oss til å verne om miljøet i alle stadier av bilens livssyklus, fra design til resirkulering av brukte deler.
PEUGEOT SERVICE
PEUGEOT ORIGINALSERVICE

Originaldeler

 

Serviceavtalene dekker kontroller utført av våre eksperter, arbeidstid og originaldeler. Vi bruker de samme delene som nye biler leveres med. Originaldelene er tilpasset bilen og bidrar til sikker drift og lang levetid.   

 
PEUGEOT ESSENTIAL SERVICES

Kvalitet og gunstige priser

 

Serviceavtaler som dekker arbeidstid, Eurorepar-deler og et eksklusivt utvalg universaldeler for biler over 3 år (opptil 25 % billigere enn originaldeler).