HOPP TIL INNHOLDET

Car of the Year 2024

Peugeot E-3008 er med i prestisjetung finale

Juryen i Car of the Year har stemt frem Peugeot E-3008 til finalen i denne ærverdige kåringen.

Juryen består av 59 medlemmer fra 22 land og nå har den lange listen, med 28 nominerte modeller, blitt til syv finalister. I denne kåringen er det ingen kategorier. Det er alle mot alle og kun én vinner.

-      Dette er like spennende hver gang, og ikke minst nå med den nye E-3008. Dette er Peugeots viktigste lansering i Norge på lange tider og 26. februar blir en spennende dag, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot hos Bertel O. Steen.

Dette er syvende gang i løpet av de siste ti årene at Peugeot er med i finalen. Peugeot har også vunnet flere ganger de siste årene. I 2020 vant 208, i 2017 vant 3008 og i 2014 vant 308. Peugeot har også en rekke seiere før dette.

-      Dette er like spennende hver gang, og ikke minst nå med den nye E-3008. Dette er Peugeots viktigste lansering i Norge på lange tider og 26. februar blir en spennende dag, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot hos Bertel O. Steen.

Eleganse, Ytelse, og Avansert Teknologi

Peugeot har gjenskapt 3008 og tatt den til et nytt nivå når det gjelder både design, kjøreglede, i-Cockpit og elektriske ytelser.

Lyssignaturen med de tre LED-klørne er på plass og midt i grillen er den nye logoen godt synlig. Karosseriformen, fastback, gir god plass til både passasjerer og bagasje, og gode opplevelser bak rattet sikres med sterk motor og en helt ny buet 21-tommers skjerm - Panoramic i-Cockpit.

Peugeot E-3008 er basert på den nye plattformen STLA Medium. Dette betyr høy ytelse, lavt forbruk og lang rekkevidde. Nye tilkoblede tjenester som reiseplanlegger, smartlading, fjernkontroll, OTA (over the air oppdateringer) er på plass.

Vinneren vil kåres direkte på Geneva Motor Show den 26. februar.