HOPP TIL INNHOLDET
3008 SUV
AKTUELLE TILBUD

KAMPANJE: 3008 GT SUV 4x4 PLUG-IN HYBRID

Kampanjepris fra kr 549.900,-*

 

Inkl. valgfri lakkfarge, avtagbart hengerfeste og elektrisk setepakke.

Kundefordel på hele kr 79.400,-!

IMPONERENDE DESIGN

Den utvendige designen til PEUGEOT 3008 SUV utstråler kraft, dynamikk og eleganse. Denne toppmodellen markerer begynnelsen på en ny og moderne epoke.

 

FRONTEN

Fronten til PEUGEOT 3008 SUV har elegant og kraftfull design med en rammeløs, vertikal grill som er trukket ut mot sidene i vingeform.

 

HOVEDLYKTER

Hele modellserien leveres med en iøynefallende lyssignatur som omfatter LED-hovedlykter og kjørelys i form av de lysende hoggtennene som er karakteristiske for PEUGEOT. Full-LED-hovedlyktene omfatter også statiske adaptive lysGir betydelig bedre sikt i svinger. Leveres som standardutstyr til GT . 
 

SKJERMLISTER

Hovedlyktene forlenges av kromlister på forskjermene. Kromdetaljene fortsetter med taklistene som strekker seg til spoileren på bakluken. Det gir en elegant, dynamisk linje som strekker seg langs hele silhuetten til Peugeot 3008 SUV.

 

ALUMINIUMSFELGER

19-tommers diamantslipte San Francisco-felgerLeveres som opsjon sammen med Black Pack  i aluminium, brede hjulbuebeskyttere og kraftige dørterskler er helt i tråd med de robuste SUV-egenskapene.

 

BAKLYKTER

Full-LED-baklyktene har PEUGEOTs karakteristiske design med tre løveklør med 3D-effekt og dynamiske blinklys. Lyktene er dekket av mørkt glass, slik at den sorte stripen på bakluken forlenges ut mot sidene. Bilen virker dermed bredere og får et mer sportslig uttrykk.

 

HYBRID-LOGOER

HYBRID4-logoeneFirehjulsdrift, leveres med 300 hk fra og med utstyrsversjonen Allure.  som pryder skjermen på PEUGEOT 3008 SUV, er en diskré påminnelse om at dette en ladbar hybrid, full av nyskapende teknologi.

EKSKLUSIVE ALCANTARA®-SETER

PEUGEOT 3008 SUV ladbar hybrid leveres med eksklusivt interiørLeveres som standardutstyr på GT og GT Pack.  i en kombinasjon av stoff og Alcantara® med aikinitt-fargede sømmer.

 

EN NY KJØREOPPLEVELSE

PEUGEOT 3008 SUV leveres med en oppgradert utgave av i-Cockpit® som gjør kjøringen enkel og intuitiv. Kompakt multifunksjonsratt, 10-tommers HD-berøringsskjerm, elegante vippebrytere i krom og digitale head-up-instrumenter gir økt komfort og sikkerhet.

 

I hybridversjonen viser de digitale head-up-instrumentene og berøringsskjermen diverse hybridrelatert kjøreinformasjon, blant annet kjøremodus, ladeindikator, elektrisk rekkevidde og strømforbruk.

 

NETTBASERT NAVIGASJON
HIFI-ANLEGG FRA FOCAL®
Hifi-anlegget fra FOCAL® har nyskapende teknologi som gir eksepsjonell lydkvalitet. Senterhøyttaleren og diskanthøyttalerne er i den nye fargen Bronze Belem, og basshøyttaleren er plassert under passasjersetet hvor den ikke tar opp plass.
DIGITALE HEAD-UP-INSTRUMENTER 

De digitale head-up-instrumentene av høy kvalitetLeveres til og HYBRID4 (Plug-in hybrid 4x4)   viser informasjon om: 

 

10-TOMMERS HD-BERØRINGSSKJERM

Den 10-tommers HD-berøringsskjermenLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  gir deg tilgang til innstillinger og kjøreinformasjon for den nye PEUGEOT 3008 SUV HYBRID:

 • Strømflyten i hybridsystemet
 • Statistikk over drivstoff- og energiforbruk
 • Oversikt over ladestasjoner og rekkevidde i elektrisk modusVia navigasjon.  
 • Ladekonfigurasjon
 • Aktivering av e-Save-funksjonen
POWER OF CHOICE
VALGFRIHET

Uansett hvilken motor du velger til din PEUGEOT 3008 SUV, får du egenskapene du forventer av en PEUGEOT: god plass, stort bagasjerom og mye kjøreglede.

 

 

TEKNOLOGI

NYSKAPENDE TEKNOLOGI

PEUGEOT 3008 SUV er utstyrt med en ny generasjon førerassistentsystemer som gir økt komfort og sikkerhet om bord og viser vei mot fremtidens selvkjørende biler. 

 

Assistentsystemene hjelper deg å holde lave skuldre bak rattet og omfatter utvidet trafikkskiltgjenkjenning, Drive Assist Plus, adaptiv cruisekontroll med Stop&Go-funksjonLeveres bare i kombinasjon med EAT8-girkasse. Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  , parkeringsassistent Leveres bare i kombinasjon med EAT8-girkasse. Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  , filholderassistent som registrerer veikanten, og blindsonevarsler.

 

 NIGHT-VISION

I kveldsmørket varsler det eksklusive Night Vision-systemetNattsynsfunksjon. Leveres som ekstrautstyr til GT.  med infrarødt kamera om eventuelle fotgjengere eller dyr i veibanen på inntil 200 meters avstand, altså utenfor frontlyktenes rekkevidde. Den automatiske nødbremsen kan aktiveres hvis systemet oppdager fotgjengere eller syklister i umiddelbar nærhet av bilen.

 

ADVANCED GRIP CONTROL

Advanced Grip Control-pakken består av en forbedret antispinnregulering4 moduser: normal, snø, gjørme og sand. Leveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av bilens PureTech- og BlueHDi-versjon.  , spesialdekkVinterdekk (3PMSF) eller dekk for gjørme og snø (M+S), avhengig av versjon.   og nedoverbakkeassistentLeveres vanligvis til biler med firehjulsdrift. Nedoverbakkeassistenten regulerer automatisk bilens hastighet avhengig av bakkens helling, uten at du må bruke gass- eller bremsepedal  . Pakken gjør det mulig å tilpasse veigrepet når kjøreforholdene er vanskelige, enten det dreier seg om snø og is, søle eller sand. 

 

FIREHJULSDRIFT

HYBRID4-versjonen med firehjulsdrift gir bedre veigrep ved glatt veibane eller vanskelig terreng. I tillegg hjelper nedoverbakkeassistenten deg å holde igjen farten i bratte utforbakker.

 

KJØREMODUSER

Plug-in hybridmotorer gir nye opplevelser, spesielt ved bruk av 4 kjøremoduseneModusen Electric er aktivert som standard når du starter bilen. :

 • Electric: Helelektrisk kjøring opptil 135 km/t*
 • Hybrid: Bytter mellom elektromotor og forbrenningsmotor for mest mulig effektiv kjøring
 • SPORT: Bruker all kraft fra forbrenningsmotor og elektromotor for å oppnå maks. ytelse.
 • 4WD: Gir bedre trekkraft (4WD) 

 

GJENVINNING AV BREMSEENERGI

Dette systemet gjør det mulig å gjenvinne energi når du bremser og reduserer farten.

Når bremsefunksjonen er aktivert, bremses bilen uten at du bruker bremsepedalen. Denne funksjonen fungerer som en motorbrems og kan lade batteriet.

 

LITIUMIONBATTERI (240–400 V)

I elektrisk modus har batteriet i PEUGEOT 3008 SUV HYBRID4 en rekkevidde på opptil 59 km iht. WLTPHYBRID4-motor: I elektrisk modus er rekkevidden mellom 59 km, avhengig av bilens ekstrautstyr. Rekkevidden kan variere avhengig av kjøreforholdene (vær, kjørestil o.l.). .

 • Kapasiteten er på 13,2 kWh.
 • Høyenergibatteriet er plassert under baksetet, slik at det ikke går ut over plassen i kupeen og bagasjerommet. 
 • Batteriet har garanti i åtte år eller 160 000 km for 70 prosent av batterikapasiteten.
 • Med e-Save-funksjonen kan du stille inn en elektrisk energireserveReserven kan holde av strøm til 10 km, 20 km eller hele batteriet.  som kan brukes ved behov, f.eks. når du skal kjøre i en miljøsone.

 

UTSTYRSPAKKE
UTSTYRSPAKKEN  « BLACK PACK »

Til GT-versjonen av PEUGEOT 3008 kan du velge utstyrspakken Black Pack med sorte designelementer. 

 

 • Bilen blir ekstra elegant med grill i Dark Chrome og 3008-, GT- og PEUGEOT-logoer i matt sort.
 • Skjermlistene foran, dekorlisten på støtfangeren bak, taklistene og spoilerlisten er i glanset sort.
 • Pakken inneholder også 19-tommers San Fransisco diamantslipte lettmetallfelger i fargen Onyx Black med Black Mist lakk.

TEKNISKE DATA

MOTORER FOR LADBAR HYBRID

PEUGEOT 3008 SUV kan fås som HYBRID4 300 e-EAT8 med firehjulsdrift.

Motorene er:

 • En PureTech-bensinmotor med 200 hk.
 • En elektromotor på 81 kW foran, og en ekstra elektromotor på 83 kW bak. 

 

 
MÅLENE TIL 3008
MÅL
UTVENDIGE MÅL
INNVENDIGE MÅL

Foran (1. seterad)

 

 • Albuebredde: 1493 mm
 • Takhøyde: 915 mm (877 med panoramatak)
 

Bak (2. seterad)

 

 • Albuebredde: 1484 mm
 • Beinplass: 240 mm
BAGASJEROMSVOLUM
SUV 3008 har et stort bagasjerom. Baksetene kan enkelt slås ned fra bagasjerommet, slik at du får enda bedre plass.
PRISER OG TEKNISK DATA
Bli bedre kjent med Peugeot 3008 og se enda flere tekniske detaljer og priser. 
TILBEHØR
 • Se ettermarkedstilbudene.