INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

PEUGEOT 208 fremstår i ny drakt. I oppgradert og forbedret utgave fås bilen nå med utstyrsnivået GT Line. Inntrykket er en sprek kraftplugg av en bil.

EN SELVSIKKER STIL

/image/74/7/peugeot_208_gtline_style_affirme_633x400_1.54747.jpg

INTUITIV MORO BAK RATTET

/image/74/8/peugeot_208_gtline_style_affirme_633x400_2.54748.jpg

EFFEKTIVITET OG SIKKERHET

/image/74/9/peugeot_208_gtline_style_affirme_633x400_3.54749.jpg

EN SELVSIKKER STIL

Utstyrsnivået GT Line er elegant og sprekt, med en selvsikker stil. Utvendig kjennetegnes utstyrsnivået av:

– EQUALIZER-grill, med dekorative røde 3D-markeringer.
– Radiatorlist og tåkelysrammer i glanssort.
– Sidespeilhus i perlesort.
– Sidevindusrammer i krom.
– Spesielle 17-tommers CAESIUM Diamond-aluminiumsfelger.
– Eksosrør i krom.
- GT Line-emblem i grillen, på forskjermene og på bakluken.
– PEUGEOT med rød skrift foran og bak.

INTUITIV MORO BAK RATTET

/image/75/1/peugeot_208_gtline_sensations_960x460.54751.jpg

Sett deg inn i en sportskupé der kvaliteten er utsøkt, og der en rekke estetiske detaljer minner om den ikoniske GTi-modellen.

PEUGEOT i-Cockpit kombinerer uforglemmelige opplevelser med maksimal sikkerhet, der en rekke høyteknologiske funksjoner fra 208-serien er tilgjengelige for nye PEUGEOT 208 GT Line:

Ryggekamerai: gjør det enklere og tryggere å parkere.
Park Assisti: en dynamisk funksjon som gjør det enklere å parkere.
Mirror Screeni: en funksjon der du betjener multimedieinnholdet og appene på smarttelefonen via berøringsskjermen i bileniBare sertifiserte MirrorLink™- eller AppinCar-apper vil fungere når bilen står stille, og/eller når den er i bevegelse, avhengig av situasjonen. Noen appfunksjoner vil imidlertid være koblet ut når bilen er i bevegelse. Visse typer innhold som du har gratis tilgang til på smarttelefonen, vil kreve et abonnement på en tilsvarende betalt og sertifisert MirrorLink™- eller AppinCar-app.
Mirror Screen-funksjonen bruker MirrorLink™-teknologi på telefoner som bruker Android, RIM eller Windows og er MirrorLink™-kompatibel, eller via AppinCar på telefoner med iOs. Denne funksjonen krever et telefonabonnement som omfatter Internett-tilgang via mobiloperatøren. Det vil i stadig større grad fås nyere smarttelefoner der slik teknologi allerede er installert.
.

Av sikkerhetshensyn bør berøringsskjermen brukes bare når bilen står stille.

EFFEKTIVITET OG SIKKERHET

Nye PEUGEOT 208 GT Line fås i 3-dørs og 5-dørs utgave, med 1,2-liters PureTech 110 S&S-bensinmotorer og 1,6-liters BlueHDi 100- og 120-dieselmotorer. Alle disse svært effektive motorene overholder Euro 6-standarden.

Fås med 1,2-liters PureTech 110 S&S turboi Den nye EAT6-automatgirkassen bruker Quickshift-teknologi for raskere girutvekslinger. Det sikrer en usedvanlig behagelig tur og er uhyre enkel og morsom å bruke.

Nye PEUGEOT 208 har også imponerende sikkerhet med Active City Brakei: en ny funksjon som virker på bremsesystemeti. Når du kjører i bygater, forhindrer dette ulykker eller gjør dem mindre alvorlige hvis du ikke klarer å reagere raskt nok.

FINN DIN NYE 208 GT LINE

BILDER