INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
/image/12/1/peugeot-208-gti-2015-04.31121.jpg
/image/12/1/peugeot-208-gti-2015-04.31121.jpg

Peugeot 208 GTi

208 GTi

Alt teknologisk utstyr i den nye PEUGEOT 208 GTi er utviklet for å forbedre kjøreopplevelsen, støtte deg under kjøringen og gi deg deg en mest mulig komfortabel, effektiv og trygg opplevelse.

HJULOPPHENG

/image/81/2/peugeot_208_2015_184_fr.54812.jpg

Spenningen er til å ta og føle på fra det øyeblikket du vrir om tenningen. Med et svært presist hjulopphengi, avstivet fjæring og en sporbredde som er økt med 10 mm foran og 20 mm bak, følger den nye PEUGEOT 208 GTi konturene av veien med høy presisjon og stor smidighet, slik at du er garantert en god kjøreopplevelse.

Kombinert med PEUGEOT i-Cockpit, det kompakte rattet, et forbedret hjuloppheng og optimert vekti for best mulig respons gir PEUGEOT 208 GTis understell en perfekt balanse mellom komfort og sportslig veigrep og legger forholdene til rette for genuin kjøreglede med optimal sikkerhet.

LED-FRONTLYKTER

/image/81/3/peugeot_208_2015_186_fr.54813.jpg

Med halogen-frontlykter med en rektangulær indre struktur og LED-teknologi med flate lederei for lysledere og blinklys som gir et svært godt og presist lys, har den nye PEUGEOT 208 GTi fått et lekkert, strømlinjeformet utseende som skiller seg ut fra mengden.

Frontlyktene sikrer god sikt uansett forhold, ikke minst ut mot veikanten og i skarpe svinger.

Både kjørelys og blinklys har LED-pærer. Blinklysene er plassert rundt hovedlyktene og gir den nye PEUGEOT 208 GTi et katteaktig «blikk».

AVANSERTE LYKTER

/image/81/4/peugeot_208_2015_187_fr.54814.jpg

Lysene på den nye PEUGEOT 208 GTi representerer det beste innen moderne teknologi, og de særpregede nye, røde 3D LED-klørnei er med på å forsterke bilens sportslige og høyteknologiske uttrykk.

MIRROR SCREEN

/image/81/6/peugeot_208_2015_624_fr.54816.jpg

Mirror Screen-funksjonen gjør det mulig å bruke apper på en Mirrorlink®-kompatibel smarttelefoni eller med CarPlay® i via bilens 7-tommers berøringsskjerm. For å oppnå best mulig lesbarhet og sikkerhet i bilen, har de kompatible appene fått et grensesnitt spesialtilpasset bruk ved kjøring.

PEUGEOT Connect Apps

Tjenesten er tilgjengelig fra PEUGEOT 208s 7-tommers berøringsskjerm og forutsetter en 3G-nøkkel (ekstrautstyr) og et abonnement (foreløpig ikke tilgjengelig i Norge). Leveres som en pakke med 18 tjenester som gir føreren tilgang til praktisk informasjon i sanntid, og som forenkler den daglige kjøringen. Blant tjenestene finner vi oversikt over parkeringsplasser og drivstoffpriser i nærheten, trafikkinformasjon, værmelding, turistinformasjon fra både den røde og den grønne Michelin-guiden, telefonkatalog, TripAdvisor- og Coyote-appene (avhengig av av land og utstyr i bilen).

Link MyPeugeot

Denne appeni bruker en Bluetooth®-forbindelse sammen med bilens berøringsskjerm. Dermed kan data overføres direkte fra bilen og til en kompatibel smarttelefoni, og du kan få tilgang til følgende tjenester:

  • Maintenance and alerts: Systemet husker datoen for neste vedlikeholdskontroll.
  • Find My Car: Hjelper deg å finne tilbake til der du parkerte bilen.
  • Last Mile Guidance: Viser vei til bestemmelsesstedet til fots når du har parkert bilen (forutsetter en navigasjonsapp).
  • Distance left: Sjekker drivstoffmåleren og hvor langt du kan kjøre på det du har igjen på tanken, mellom to kjøreturer.
  • Journey statistics: Etter ankomst til bestemmelsesstedet kan du se statistikk for den tilbakelagte turen: varighet, gjennomsnittlig drivstofforbruk og tilbakelagt distanse.

PEUGEOT Connect-pakker

/image/81/7/peugeot_208_2015_179_fr.54817.jpg

For å øke komforten og sikkerheten ytterligere tilbyr vi nå tre nettbaserte servicepakkeri:

  • Monitoring Pack: Virtuell servicehåndboki og veiledning til miljøbevisst kjøringi.
  • Mapping Packi: Geolokalisering, hjelp til å finne hvor bilen er parkert, e-postvarsler når bilen er i bruki, reiser underveis og tilbakelagte reiser
  • Tracking Packi: Hvis bilen skulle bli stjålet, kommuniserer tjenesten med de relevante politimyndighetene, slik at disse kan spore opp bilen.