INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
Peugeot traveller business
Peugeot traveller business

Traveller Business

Fra 595.900 kr ink.mva*


TRAVELLER BUSINESS

Med PEUGEOT Traveller Business og Business VIP kan du reise på businessklasse. Bak det moderne ytret skjuler det seg et romslig og eksklusivt interiør.

PASSASJERKOMFORT

/image/46/1/peugeot_traveller_gallery-9.57461.jpg

Interiøret i PEUGEOT Traveller Business VIP har alt passasjerene kan ønske seg av komfort.
Kupeen kan forvandles til en VIP-salong med noen få, raske håndgrep. Det sammenleggbare og uttrekkbare bordet i er omgitt av fire eller fem seter som står vendt mot hverandre i et behagelig «salongmiljø».
Lysforholdene i PEUGEOT Traveller Business VIP er dessuten utmerkede, med to separate, skjulte glasstaki som gir flombelysning i kupeen og panoramautsikt mot himmelen over. Med ekstra mørke, sotede vinduer ivaretas både passasjerenes privatliv og utsikten. Den innvendige LED-stemningsbelysningen er supplert med leselys ved hvert enkelt sete.
Tredje seterad fås også som benkeseter med inndelingen 2/3 + 1/3 i, og setene, som står på skinner, kan enkelt fjernes når du har behov for mer lasteplass.

FØRERKOMFORT

/image/46/2/peugeot_traveller_gallery-10.57462.jpg

Inne i PEUGEOT Traveller Business VIP er det lagt stor vekt på førerens komfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å ta plass i det høye førersetet, som gir suveren oversikt over veien.
Stig om bord: Førerplassen har fått en moderne utforming med rene linjer og elegante detaljer. Det ergonomisk riktige utstyret, med blant annet headup-display i og 7-tommers berøringsskjerm i er alltid i førerens synsfelt og innen enkel rekkevidde.

FLEKSIBEL INNREDNING – PRAKTISK I HVERDAGEN

/image/43/3/peugeot_traveller_layout7-2.57433.jpg
/image/43/4/peugeot_traveller_layout7-4.57434.jpg
/image/43/5/peugeot_traveller_layout7-1.57435.jpg

Med PEUGEOT Traveller Business får du og passasjerene dine en garantert hyggelig kjøretur, enten du frakter dem til og fra flyplassen, kjører taxi i byen, frakter skiturister med mye bagasje eller driver transport over lange avstander. PEUGEOT Traveller Business kan tilpasses til ethvert behov.  Setene og alt det avanserte utstyret kan konfigureres og tilpasses etter behov, slik at passasjerene dine får den perfekte kjøreturen.

Velg mellom mange konfigurasjoner med fem til ni seter. Innredningen er fleksibel med seter som er enkle å ta ut, slik at plassen kan tilpasses etter behov.
Andre og tredje seterad kan bestå av ett enkelt benkesete eller seter med inndelingen 2/3 + 1/3
i, og det er bemerkelsesverdig lett å komme seg inn til den tredje seteraden. Vipp opp setet med et enkelt håndgrep, så har du fri passasje med god bredde helt inn til den bakerste seteraden.