INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
Peugeot traveller business
Peugeot traveller business

Traveller Business

Fra 595.900 kr ink.mva*


TRAVELLER BUSINESS

PEUGEOT Traveller Business er utstyrt med det siste nye innen førerassistentsystemer, noe som gir en tryggere og mer behagelig kjøreopplevelse.

FARTSGRENSER: GJENKJENNING OG ANBEFALING

Flerfunksjonskameraeti gjenkjenner fartsgrenseskilt og varsler deg om gjeldende fartsgrense via instrumentpanelet og/eller headup-displayet. Hvis fartsholderen eller fartsbegrenseren er aktivert, foreslås den sist avleste fartsgrensen som fartsinnstilling.

VISIOPARK 1

Ryggekameraet i aktiveres automatisk når bilen settes i revers. Det viser bakparten på bilen og området rundt i 180-graders fugleperspektiv. På skjermen vises siktelinjer som justeres når du svinger. Hvis det er hindringer bak PEUGEOT Traveller Business, zoomer systemet automatisk inn på disse. Du kan velge mellom flere forskjellige visninger.

AKTIV NØDBREMSASSISTENT

Den aktive nøbremsassistenten i er en ny generasjon automatisk nødbremssystem, som aktiveres hvis det er overhengende fare for kollisjon. Kameraet og radaren registrerer både stillestående og bevegelige hindringer. Hvis føreren ikke bremser hardt nok eller ikke bremser i det hele tatt, aktiverer systemet bremsene. Det kan dermed hindre kollisjoner ved hastigheter under 30 km/t og redusere konsekvensene av sammenstøt ved høyere hastigheter gjennom å redusere hastigheten.

AUTOMATISKE NÆR-/FJERNLYS

Systemet i er aktivt i mørket og skifter automatisk fra fjern- til nærlys og tilbake igjen etter som kameraet registrerer andre kjøretøyer på veien.

KOLLISJONSPUTER

/image/36/6/peugeot_traveller_galerie-22-2.57366.jpg

Ved en eventuell kollisjon er passasjerene beskyttet med seks kollisjonsputer i den nye PEUGEOT Traveller Business:
 - To kollisjonsputer beskytter førerens og passasjerens hode og overkropp ved en eventuell frontkollisjon.
- To sidekollisjonsputer foran beskytter føreren og forsetepassasjeren ved et eventuelt sammenstøt fra siden.
- To kollisjonsputegardiner i på andre og tredje seterad beskytter baksetepassasjerenes hode.

EURO NCAP-TEST

Med mye sikkerhetsutstyr og en ny og forsterket plattform og struktur har PEUGEOT Traveller Business fått tildelt fem stjerner i Euro NCAP-testene.