INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
Peugeot traveller business
Peugeot traveller business

Traveller Business

Fra 595.900 kr ink.mva*


TRAVELLER BUSINESS

For at du skal slippe alt unødig stress underveis, er PEUGEOT Traveller Business også utstyrt med mye teknologisk utstyr.

TILKOBLINGSMULIGHETER

/image/35/3/peugeot_traveller_galerie-12-2.57353.jpg
/image/35/4/peugeot_traveller_galerie-26-2.57354.jpg

Kjøreturene blir enklere med den nye generasjonen tilkoblet og talestyrt 3D-navigasjonssystem i. Navigasjonssystemet har integrerte tilkoblede tjenester og trafikkinformasjon i sanntid levert av TomTom Traffic i.
Den 7 tommer store berøringsskjermeni har dessuten en Mirror Screen-funksjon, slik at den kan brukes sammen med kompatible smarttelefonapper som Apple CarPlayTM, MirrorLink® og Android Auto*.

Kun MirrorLink®-, Apple CarPlayTM- og Android Auto-sertifiserte apper vil fungere, enten når bilen står stille eller kjører, avhengig av den aktuelle appen. Enkelte funksjoner i de aktuelle appene deaktiveres under kjøring. Visse typer innhold som er tilgjengelig kostnadsfritt på smarttelefon, krever et betalt abonnement i tilsvarende MirrorLink®-, Apple CarPlayTM-, eller Android Auto-sertifiserte apper. Mirror Screen-funksjonen drives av MirrorLink®-teknologi på MirrorLink®-kompatible Android-, Blackberry- og Windows Phone-telefoner, av Apple CarPlayTM-teknologi på telefoner med iOs og av Android Auto-teknologi på Android-telefoner. Mirror Screen-funksjonen forutsetter et mobilabonnement med Internett-tilgang. Nye smarttelefoner vil gradvis bli utstyrt med denne teknologien. Du kan lese mer om dette på http://www.peugeot.co.uk/peugeot-mirror-screen/

HEADUP-DISPLAY

/image/43/8/peugeot_traveller_layout5-1.57438.jpg

Headup-displayeti projiserer viktige kjøredata på en nedfellbar skjerm, sentralt plassert i førerens synsfelt. Her finner du hastighet, fartsholderens eller fartsbegrenserens hastighetsinnstilling osv. All nødvendig informasjon er tilgjengelig rett foran øynene dine, slik at kjøreturen blir enda tryggere.

NY FLEKSIBEL OG EFFEKTIV PLATTFORM

/image/46/7/peugeot_traveller_gallery-15.57467.jpg

Den nye PEUGEOT Traveller Business, som bygger på EMP2i-plattformen, garanterer for kvaliteten. Du kan dessuten glede deg over et drivstofforbruk som er rekordlavt for dette segmentet i, en bil som er overraskende behagelig å kjøre, og svært høy passasjerkomfort.
De regulerbare støtdemperne stiller seg inn etter vekten og gir maksimal komfort, selv når det er ni passasjerer med masse bagasje i bilen.

BILPARKADMINISTRATOR

Med kontrollboksen isom er montert i PEUGEOT Traveller Business-bussen, har du også tilgang til viktige data for administrasjon av bilparken.
Med Bilparkadministrator-pakken får du informasjon om drivstofforbruk, serviceplaner, mekaniske varsler og kjørebok.
Økokjøring-pakken består av Bilparkadministrator-pakken og et verktøy for analyse av kjørestil med blant annet sammenligning av forskjellige sjåfører og individuelt tilpassede kjøreråd.
Med GPS-pakken kan du se hvor de forskjellige bilene i bilparken befinner seg på kartet, i sanntid.