INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Traveller

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Peugeot Traveller

TRAVELLER

PEUGEOT Traveller MPV tar vare på fører og passasjerer ved å gjøre reisen så avslappet og komfortabel som mulig.

FØRERKOMFORT

/image/35/1/peugeot_traveller_galerie-10-2.57351.jpg

På innsiden av den kompakte PEUGEOT Traveller MPV er fokus på førerkomfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å sette seg inn i det høye setet, der du har et suverent overblikk over veien og omtrent samme førerstilling som i en sedan. Ta plass: Førerplassen har en enkel og moderne design med eksklusive materialer og innovativt utstyr.

FLEKSIBEL INNREDNING – PRAKTISK I HVERDAGEN

/image/31/0/peugeot_traveller_layout6-7.57310.jpg
/image/31/1/peugeot_traveller_layout6-8.57311.jpg

PEUGEOT Traveller fås med fem, sju eller åtte seter i alle tre lengder. Den er utformet for å dekke alle dine transportbehov.
Andre og tredje seterad har inndelingen 2/3 + 1/3, der de to delene er helt uavhengig av hverandre og kan skyves fram og tilbake på skinner. Dette praktiske systemet gjør interiøret svært fleksibelt.
Og skulle du har behov for enda mer plass, kan setene også fjernes helt.

Passasjersetet foran i Peugeot Traveller MPV kan vippes opp, slik at du enkelt kan transportere gjenstander på inntil 3,5 meteri.

SE HELE BILDET

/image/46/6/peugeot_traveller_gallery-14.57466.jpg

To skjulte glasspaneler i taket, som kan dekkes til og åpnes for individuelt, gir masse naturlig lys i passasjerdelen av kupeen og panoramautsikt mot himmelen over.
Taket har flere funksjoner, blant annet en stemningsfull LED-belysningi, og leselysene ved hvert sete sikrer hver enkelt passasjer behagelige lysforhold.
Komforten styrkes ytterligere med Peugeot Traveller MPVs klimaanlegg med behagelige luftdyser ved hvert sete, noe som er en sjeldenhet i dette segmentet i dag.

OPTIMALE KJØREFORHOLD

/image/35/7/peugeot_traveller_galerie-14-2.57357.jpg
/image/35/8/peugeot_traveller_galerie-15-2.57358.jpg
/image/31/5/peugeot_traveller_layout9-3.57315.jpg

Reiser du sammen med familie eller venner, vil du sette pris på at både barnespeilet, de nedfellbare bordene på baksiden av forsetene, solskjermingen i andre seterad og hattehylleni leveres som standardutstyr.  
          

SUVERENT UTNYTTET LASTEVOLUM

PEUGEOT Traveller MPV har plass til det aller meste. Vipp opp tredje seterad, så har du et bagasjerom på 1350 liter. Fjerner du den tredje seteraden helt, øker bagasjeromsplassen til hele 1978 liter, og du kan til og med fjerne den andre seteraden for å få utrolige 3397 liter med bagasjeplass.
Vipper du opp passasjersetet foran i Peugeot Traveller MPV, kan du enkelt transportere gjenstander med en lengde på inntil 3,5 meteri.