INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Peugeot Traveller

TRAVELLER

Peugeot Traveller er utstyrt med det siste nye innen førerassistentsystemeriStandard-, ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig, avhengig av modell, som sikrer en tryggere og mer behagelig kjøretur.

VISIOPARK 1

/image/32/4/peugeot_traveller_layout4-2.57324.jpg

Ryggekameraeti aktiveres automatisk når bilen settes i revers. Det viser bakparten på bilen og området rundt i 180-graders fugleperspektiv. På skjermen vises siktelinjer som justeres når du svinger. Hvis det er hindringer bak bilen, zoomer systemet automatisk inn på disse. Du kan velge mellom flere forskjellige visninger.

TRAFIKKSKILTGJENKJENNING MED HASTIGHETSANBEFALINGiEkstrautstyr

Flerfunksjonskameraet gjenkjenner fartsgrenseskiltene og varsler føreren om fartsgrensen via instrumentpanelet og/eller headup-displayet. Du kan deretter legge inn den aktuelle hastigheten i fartsbegrenseren eller fartsholderen, dersom denne er aktivert.

AUTOMATISKE NÆR-/FJERNLYSiEkstrautstyr

Hvis systemet er aktivert når det er mørkt, skifter frontlyktene automatisk mellom fjern- og nærlys, etter som kameraet registrerer andre biler på veien.

AKTIV NØDBREMSASSISTENTiStandard- eller ekstrautstyr, avhengig av modell.

Den aktive nødbremsassistenten er et helt nytt, automatisk nødbremssystem som aktiveres hvis det er umiddelbar fare for kollisjon. Kameraet og radaren registrerer alle hindringer, enten de er i bevegelse eller står stille. Hvis en hindring er registrert og føreren ikke bremser hardt nok eller ikke bremser i det hele tatt, aktiverer systemet bremsene. Dermed kan du unngå kollisjoner ved hastigheter under 30 km/t, og konsekvensene av et eventuelt sammenstøt reduseres ved høyere hastigheter.

FILSKIFTEVARSLERiEkstrautstyr

/image/32/8/peugeot_traveller_layout4-6.57328.jpg

Funksjonen registrerer det hvis bilen krysser kjørefeltlinjen uten at blinklyset er på. Lydsignalet og signalet på skjermen er særlig nyttig hvis føreren er trøtt eller mister konsentrasjonen et øyeblikk.

BLINDSONEVARSLERiEkstrautstyr

Ved hjelp av fire sensorer foran og bak på bilen gir blindsonevarslereni føreren beskjed dersom en medtrafikant befinner seg i førerens blindsone, på venstre eller høyre side av bilen. Føreren blir varslet med et lyssignal i et av sidespeilene og på dashbordet.

KOLLISJONSPUTER

/image/36/6/peugeot_traveller_galerie-22-2.57366.jpg

PEUGEOT Traveller kan leveres med seks kollisjonsputer, inkludert to kollisjonsputer foran, to sidekollisjonsputer og to kollisjonsputegardineri på andre og tredje seterad som beskytter hodet til baksetepassasjerene.

EURO NCAP-TEST

Med mye sikkerhetsutstyr og en ny og forsterket plattform og struktur har PEUGEOT Traveller fått tildelt fem stjerner i Euro NCAP-testene.