INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Traveller

Peugeot Traveller
Peugeot Traveller

Peugeot Traveller

TRAVELLER

PEUGEOT Traveller MPV er en invitasjon til å legge ut på landeveien, enten du skal på langtur eller bare vil ha unnagjort transportetappen på vei til spennende fritidsaktiviteter.

ET KRAFTFULLT UTSEENDE

/image/45/7/peugeot_traveller_gallery-4.57457.jpg
/image/36/4/peugeot_traveller_galerie-20-2.57364.jpg

PEUGEOT Traveller MPV er ikke bare behagelig og morsom å kjøre, den har også et utseende som blir lagt merke til. Den nye, vertikale grillen, lyssignaturen med LED-lysi og Xenon-frontlyktenei, som er integrert i karosseriet, gir PEUGEOT Traveller et selvsikkert utseende som oser av kraft og eleganse.

FLEKSIBLE LØSNINGER FOR DINE BEHOV

/image/30/4/peugeot_traveller_layout1-5.57304.jpg

PEUGEOT Traveller MPV fås i tre lengder. Samtlige har god plass til åtte passasjerer.
Høyden er bare 1,90 m, så det er ikke noe problem å parkere i parkeringshus og garasjer.

Automatiske dører - traveller

DØRER MED HÅNDFRI BETJENING

PEUGEOT Traveller Business er utstyrt med skyvedører med håndfri betjening i, slik at du enkelt kan åpne og lukke dem selv om du har mye i hendene. Den unike løsningen gjør det mulig å låse opp og åpne skyvedørene på sidene ved ganske enkelt å stikke en fot inn under støtfangeren bak. Du trenger bare å ha den elektroniske nøkkelen på deg.

/image/34/8/peugeot_traveller_galerie-7-2.57348.jpg

Bakruten kan dessuten åpnes, slik at du har tilgang til bagasjerommet også når du står på en trang parkeringsplass der det ikke er plass til å åpne selve bakluken.

EKTE FRIHETSFØLELSE

/image/34/9/peugeot_traveller_galerie-8-2.57349.jpg
/image/30/8/peugeot_traveller_layout6-81.57308.jpg

PEUGEOT Traveller MPV er utstyrt med den nye generasjonen Grip Control®i-teknologi, som takket være antispinnsystemet gir forbedrede kjøreegenskaper. Ved hjelp av hjulet på dashbordet kan du tilpasse veigrepet etter terrenget og underlaget. Velg mellom følgende moduser: snø, offroad, sand, standard ESP og av. Deretter er det bare å slappe av bak rattet i trygg forvissning om at du har full kontroll over bilen.