INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Småbiler

Peugeot 108 småbil

Økonomiske småbiler for å utforske verden
Smått, men godt. Selv om de er ytterst kompakte er våre småbiler pakket med teknologi som gjør kjøringen morsommere og mer behagelig. Disse små bilene har drivstoffeffektivitet, god komfort innvendig og den elegante utvendige stil som kjenntegner alle Peugeot-modellene.

Enten du bruker bilen til jobben eller for å treffe venner på kafé, trenger du en bil som er sprek i bytrafikken. Våre småbiler tar seg lett frem til bytrafikken, og har et kontrollert drivstofforbruk. De er som skapt for bylivet - den perfekte balanse mellom arbeid og lek.

Teknologi er en viktig del av den moderne livsstil. I våre småbiler brukes teknologien til å gjøre hverdagen enklere. Peugeot 208 er utstyrt med det innovative e-HDi Stop & Start-systemet som gjør at du sparer drivstoff i tett bytrafikk, mens 'Park Assist'-systemet (ekstrautstyr) gjør parkeringsmanøvreringene enklere.

Teknologi er også viktig i våre revolusjonære iOn Electric. Denne lille 5-dørsmodellen har et litium-ion batteri, og kan kjøre opp til 150 km med fulladet batteri, noe som er midt i blinken for daglig kjøring i by.

Ta en titt på hele utvalget av våre 3- og 5-dørs superminimodeller og småbiler under, inkludert den helt nye 108.

VELG DIN MODELL