HOPP TIL INNHOLDET
RIFTER
Design

Den allsidige flerbruksbilen PEUGEOT Rifter er elegant, robust og kraftig. Med kort, høyt panser og økt bakkeklaring minner den litt om en SUV. 

 

KOMPROMISSLØS DESIGN
Hovedlyktene med LED-kjørelysLED-kjørelys: Leveres som standardutstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   og vertikal grill fremhever bilens kompakte og dynamiske design.
EN DYNAMISK KARAKTER

Med karakteristiske konturer og elegante linjer er Peugeot e-Rifter en bil du legger merke til. 

Følgende utstyr understreker RIFTERs design:

I LØVENS TEGN

Peugeot e-Rifter skiller seg tydelig ut med lyssignaturen bak med de tre klørne. Tilhengerpakken (ekstrautstyr) gir mer frihet, mens de to skyvedørene gjør det enklere å gå inn og ut av bilen. JusterbareLeveres i andre seterad som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  og tonede Tonede vinduer leveres som ekstrautstyr i andre og tredje seterad sammen med bakrute som kan åpnes, eller leveres ikke, avhengig av versjon.  vinduer fås også.

Peugeot e-Rifter har et elegant karosseri med e-Rifter-logo bak. Ladeluken på venstre bakskjerm skjuler ladekontaktene.

SMART OG PRAKTISK
Peugeot e-Rifter leveres i to lengder (standard og lang) og med inntil syv seter. Dette omfatter passasjersete foran og bakseter i forholdet 2/3–1/3Leveres som standardutstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  eller 3 separate seterLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  som kan slås ned med Magic Flat-funksjonen. Tredje seterad har to separate seter som kan tas ut. Du bestemmer selv hvordan setene skal konfigureres. Bagasjerommet rommer mellom 775 og 3500 liter og inntil 4000 liter for den lange versjonen med fem seter. Bakruten som kan åpnesLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. , den lave lastekanten og det flate gulvetPlass til lange gjenstander på inntil 2,7 meter i standardversjonen og 3,05 meter i den lange versjonen.  gjør det enkelt å laste inn i og ut av bilen.
Peugeot I-cockpit® forbedrer kjørefølelsen

Med Peugeot i-Cockpit® som omfatter kompakt ratt, head-up-instrumenter og 8-tommers berøringsskjermLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. kjører du enda mer intuitivt.

Peugeot i-Cockpit® i e-Rifter har to nye instrumenter som hjelper deg å holde oversikt over all informasjon som er viktig for kjøring av elbilen.

Det analoge instrumentet er standard og utstyrt med effektmålerViser forbruksnivå: ECO (energibesparende), POWER (maks. effekt) eller CHARGE (energigjenvinning). , forbruksmåler for oppvarming og klimaanlegg, batterimåler og fargeskjermViser strømflyt, overvåker ladenivåer (gjeldende eller forsinket), informasjon fra kjørecomputer og rekkevidde. .

 

 

DIGITALT KOMBIINSTRUMENT
 

Heldigitalt kombiinstrument leveres for første gang i segmentet for flerbruksbiler (ekstrautstyr). Kombiinstrumentet har en integrert 10-tommers HD-skjerm. 

Kombiinstrumentet har det nyeste av grafisk design fra PEUGEOT og kan konfigureres akkurat slik du vil ha det.

Kombiinstrumentet har flere visningsstiler som du velger med et hjul på rattet. Du kan for eksempel velge tilpasset visning av navigasjon, administrering av strømflyt eller førerassistentsystemer.

BERØRINGSSKJERM

Den store 10-tommers berøringsskjermenLeveres som ekstrautstyr.  er forbundet med nettbasert navigasjon. Her inngår også stemmestyring og sanntidsinformasjon om trafikksituasjonen og fotobokser fra TomTom ServicesLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. Disse nettbaserte navigasjonstjenestene kan benyttes via et integrert SIM-kort i bilen eller via kundens smarttelefon (brukes som modem, avhengig av modell/versjon). TomTom-tjenestene viser all viktig kjøreinformasjon i sanntid: trafikkinformasjon, bensinstasjoner, parkering, vær, lokale søk og fotobokser (avhengig av nasjonal lovgivning). Alle disse tjenestene har en gyldighetsperiode på tre år som kan forlenges eller fornyes på nettet mot betaling. . Ved å trykke på en tast får du tilgang til viktig informasjon om bilens elektriske funksjoner:

 • Bilens strømflyt
 • Bilens forbruksstatistikk
 • Programmering av lading

Takket være Mirror Screen-funksjonenKun godkjente apper fra Android AutoTM og Apple CarPlayTM fungerer når bilen står i ro og i noen tilfeller under kjøring. Noen appfunksjoner vil være sperret under kjøring. Noe innhold som kan vises gratis på smarttelefonen din, krever abonnement på en sertifisert app fra Android AutoTM eller Apple CarPlayTM. Mirror Screen-funksjonen er tilgjengelig via Android AutoTM (for Android-telefoner) eller Apple CarPlayTM (for iOS-telefoner) og krever et mobilabonnement med datapakke. Du finner mer informasjon på   kan du dessuten bruke appene fra smarttelefonen din på skjermen.

EN NY FORM FOR KONTROLL

Med den nye vippebryteren for automatgirkassen velger du funksjonene Park, Reverse, Neutral og Drive. Ved å aktivere bremsemodusen med tasten i midtkonsollen øker du regenereringen når du slipper opp gasspedalen. Dette øker rekkevidden.

Den smarte nye smarttelefonholderen foran kan brukes til induksjonsladingTrådløs lading av Qi-kompatible smarttelefoner eller enheter. .

INNVENDIG KOMFORT
Bak rattet på Peugeot e-Rifter kan førere i alle størrelser glede seg over tilpasset kjørestilling og ergonomiske seter av høy kvalitet. Kupeen har også veldig god akustisk komfort.
ZENITH®-TAK
Zenith® taksystem Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  med elektrisk skjerming og LED-lys100 % LED-teknologi.  slipper rikelig med lys inn i bilen. Systemet har også en rekke ekstra lagringsplasser i den midtre takbuen, i takpanelet og i oppbevaringsrommet foran i bilen.
OPPBEVARINGSPLASS
Peugeot e-Rifter innehar rekorden i oppbevaringskapasitetOpptil 186 liter, inkludert 92 liter i Zenith® taksystem.  i sin kategori. Oppbevaringsrommene i dørpanelene, midtkonsollen og fotrommene er romslige og lett tilgjengelige.
MyPEUGEOT
TJENESTER SOM GJØR DET ENKLERE MED ELBIL

Tjenester som MyPeugeot, gjør  det enklere å bruke elbilen:

 

Gratis-appen MyPeugeotVed hjelp av appen kan du fjernstyre lading og klimaregulering i din nye PEUGEOT e-RIFTER.  gir enda bedre kjøreopplevelser.

TEKNOLOGI

ASSISTENTER FOR MANØVRERING

Peugeot e-Rifter er utstyrt med assistenter som gjør det enklere å manøvrere bilen: 

FØRERASSISTENTSYSTEMER

Peugeot førerassistentsystemer gjør det enklere, tryggere og mer komfortabelt å kjøre e-Rifter: 

GRIP CONTROL

Med Advanced Grip ControlLeveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. Eget utvalg av 16-tommers lettmetallfelger og motorbeskyttelsesplate.  med forbedret antispinnregulering kan du tilpasse kjøreegenskapene til Peugeot e-Rifter etter behov. 

Du velger mellom fem innstillinger (standard, snø, gjørme, sand, ESP OFF) ved hjelp av en bryter i midtkonsollen. Hvis du kjører mye på krevende veier, kan det lønne seg å velge versjonen med firehjulsdriftLeveres som ekstrautstyr avhengig av versjon. Firehjulsdrevet versjon utviklet i samarbeid med vår partner, DANGEL. .

NEDOVERBAKKEASSISTENT

Med nedoverbakkeassistentenHADC (Hill Assist Descent Control), som inngår i Advanced Grip ControlLeveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon., opprettholder Peugeot e-Rifter lav hastighet i bratte nedoverbakker. Du kan fokusere på styringen, mens systemet sørger for økt sikkerhet, komfort og kontroll.
KJØREMODUSER

Peugeot e-Rifter har tre kjøremoduser: 

 

 • Eco (60 kW, 180 Nm): fokus på rekkevidde og jevn kjøring
 • Normal (80 kW, 210 Nm): egnet for daglig bruk
 • Power (100 kW, 260 Nm): øker ytelsen ved transport av tung last
BREMSEMODUSER

Med gjenvinning av bremseenergi, som omfatter to nivåer av motorbremsingModerat eller økt lading av batteriet. , lades batteriet når du senker farten:

 • Moderat (standardmodus), minner om å kjøre bil med forbrenningsmotor
 • Utvidet (aktiveres med B-knappen på girspaken), bilen bremser når du slipper gasspedalen
Tekniske data
100% ELEKTRISK MOTOR

Peugeot e-Rifter har en elektromotor på 136 hk (100 kW) som fungerer like bra til bykjøring som til landeveiskjøring. Den lynraske akselerasjonen skyldes et umiddelbart dreiemoment på 260 Nm.

 

 
Mål
UTVENDIGE MÅL
 • Lengde: 4403 mm (standard) – 4753 mm (lang)
 • BreddeUten sidespeil. : 1553 mm
 • Høyde: maks. 1878 mm (standard) – 1882 mm (lang)
INNVENDIGE MÅL

Standard

 • Foran (1. rad)
 • Albuebredde: 1473 mm
 • Takhøyde: 983/1008 mm

 

Bak (2. rad)

 • Albuebredde: 1465 mm
 • Beinplass: 240 mm

 

Bak (3. rad)

 • Albuebredde: 1200 mm
 • Brysthøyde: 856 mm
BAGASJEROMSVOLUM
Bagasjerommet rommer mellom 775 og 3500 liter. Den lange versjonen med fem seter har et bagasjerom på inntil 4000 liter.
Priser og teknisk data
Bli bedre kjent med Peugeot e-Rifter og se enda flere tekniske detaljer og priser. 
 • Se ettermarkedstilbudene.