HOPP TIL INNHOLDET
Peugeot FSH

PEUGEOT FSH - FULL SERVICE HISTORIKK

Peugeot - Full servicehistorikk (FSH) på merkeverksted.

Mange mener de kan Peugeot. Ikke så rart kanskje. Peugeot har satt standarden siden 1889. Men faktum er at bare vi som jobber daglig hos et sertifisert Peugeot bilverksted kan holde oss oppdaterte og spesialiserte på Peugeot. Derfor må bilen din ha hatt ALLE sine servicer hos et merkeautorisert Peugeot bilverksted for å kvalifisere til et Full Service Historikk-oblat fra oss. 

 

Hva menes med Peugeot FSH?

  • Har hatt alle foreskrevne servicer hos et merkeautorisert Peugeot-verksted
  • Har blitt tatt hånd om av sertifiserte Peugeot-mekanikere
  • Er vedlikeholdt etter fabrikkens spesifikasjoner og krav
  • Kun har fått montert originale Peugeot-deler
  • Har fått oljer og væsker i henhold til Peugeots krav
  • Oppdatert elektronikk og kontrollmoduler (etter behov)

 

FSH-oblatet monteres bilens frontrute av
Peugeot-forhandleren etter service.

PEUGEOT FSH OBLAT

Se etter det lille klistremerket

Oblatet nederst i høyre hjørne på frontruten forteller enkelt at bilen din bare har vært behandlet av spesialister. Det angir trygghet. Oblatet kan enkelt fjernes hvis du ikke ønsker å ha det der, det er selvfølgelig ikke påkrevd. Den fulle servicehistorikken finnes jo i våre systemer, og litt avhengig av bilens alder kan verkstedet lese av alle hendelser i detalj. Akkurat som en komplett pasientjournal vil vi derfor også ha et bedre helhetsbilde av bilens historie, bruk og behov. Noen kjøper bare verkstedtimer, andre bryr seg om bilens livskvalitet og verdi. Det kan du se på frontruten.

 

Merkeverksted - også i utlandet
Peugeot er Peugeot, også når det gjelder service. Derfor anerkjenner vi selvfølgelig service og reparasjoner utført av merkeautoriserte Peugeot verksteder alle andre steder i verden. Er du usikker på om din bil har Full Service Historikk, stikk innom så kan vi sjekke. En ekte Peugeot service er en investering i bilen din. Det er også viktig for vårt rykte. For ingenting er bedre for oss enn en velholdt og FSH-oblatet monteres i lykkelig Peugeot – uansett hvor gammel den er.