INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Peugeot connect sos & assistanse

/image/57/1/peugeot-2008-2016-339-fr.16571.jpg

Når hvert sekund teller, kan du stole på PEUGEOT Connect SOS! PEUGEOT har Europas ledende oppringningstjeneste for biler. Takket være geolokaliseringen av oppringningen får du raskt tilsendt bilbergingstjeneste dersom uhellet skulle være ute (1).

Bli kjent med fordelene

/image/83/2/peugeot-308-2015-044-fr.17832.jpg

Føl deg sikker

Dersom en ulykke inntreffer, vil en automatisk oppringningsfunksjon, som geolokaliseres av et bergingssenter, raskt sende ut den hjelpen du trenger. 

/image/57/3/peugeot-308sw-2015-007-de.16573.jpg

Spar tid og penger

Ved kollisjon eller problemer vil et bilbergingssenter geolokalisere nødoppringningen for raskt å sende ut tilpasset hjelp.

NB 1: *Geografisk dekning knyttet til de generelle betingelser for bruk av tjenesten er tilgjengelig fra alle forhandlere, og kan være underlagt teknologiske og tekniske vilkår, spesielt tilgjengeligheten for telefonnettverket. Peugeot Connect SOS er foreløpig tilgjengelig i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Storbritannia, Belgia, Luxembourg, Nederland, Portugal, Østerrike, Sveits, Polen og Danmark. I andre land kan det gjøres nødoppringninger til landets egne bergingstjenester, uten geolokalisering, og det på det lokale språk.
NB 2: I overensstemmelse med Peugeot Connect SOS' geografiske dekning og språket i landet som er valgt av bilens eier.
NB 3: Med en gang kontakten er opprettet, vil PEUGEOT Assistanse være underlagt de vilkår og betingelser som gjelder for den kontraktmessige garanti eller avtalene om tjenester.
NB 4: I Frankrike er nødoppringningsplattformen som brukes av Automobiles Peugeot sertifisert i overensstemmelse med konferansen for brann- og redningstjenester utstedt av det franske departement for sivilt forsvar og sikkerhet.

Hvordan virker det?

/image/86/3/peugeot-lifestyle-1505pc-1004.14863.jpg

PEUGEOT CONNECT SOS
Kjør uten bekymringer. Dersom du skulle bli utsatt for et uhell, vil bilen automatisk foreta en nødoppringning. Du trenger ikke gjøre noe som helst. Telefonsenteret, som er tilgjengelig 24 timer i døgnet / 7 dager i uken, oppretter kontakt med deg på ditt eget språk, og ber (om nødvendig) om hjelp fra tilpassede redningsinstanser.
Det kan også være at du er vitne til en nødsituasjon. Trykk da i over to sekunder på SOS-knappen i kupeen for å opprette umiddelbar kontakt med oppringningssenteret.

/image/86/7/peugeot-lifestyle-1505pc-nik4533.14867.jpg

PEUGEOT CONNECT ASSISTANSE
Peugeot Connect Assistanse aktiveres ved å trykke på knappen med løvesymbolet på dashbordet. Trykk i to sekunder for å komme direkte i kontakt med Peugeots assistanseplattform, som er tilgjengelig 24 timer i døgnet / 7 dager i uken.
Bilen blir da geolokalisert av operatøren i oppringningssenteret. All nødvendig informasjon (bilens serienummer, kilometerstand, mekaniske varsler, osv) sendes til Peugeot Assistanse slik at en første teknisk vurdering kan gjøres, og slik at tilpasset hjelp kan sendes om nødvendig.

Ekspertise

/image/59/6/peugeot-508rxh-2014-052-fr.15596.jpg

Siden 2003 har over en million biler blitt utstyrt med PEUGEOT Connect SOS. Tjenesten har ført til over 7 190 nødreparasjoner. Over 8 700 automatiske, geolokaliserte nødoppringninger har blitt behandlet. PEUGEOT er den første bilprodusent som tilbyr denne GPS-sertifiserte assistansetjenesten, som er i overensstemmelse med de strenge kravene fra franske myndigheter (NB 4).
Peugeot fikk prisen EURO NCAP Advanced Prize for sikkerhet i bilene, nettopp for utviklingen av PEUGEOT Connect SOS.

NB 4: I Norge skjer nødopringning til lokale bergingsetater godkjent av Peugeot Norge.