INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Expert Varebil

Peugeot Boxer
Peugeot Boxer

Peugeot Boxer

Boxer

Boxer er forut for sin tid, også når det gjelder assistanse under kjøring. Bilen er riktig utstyrt med funksjoner som gjør kjøringen lettere.

TEKNOLOGI

/image/89/5/peugeot-bippertepee-multimedia-600x400.58895.png

Utvendige speil med doble speilglass

Det doble speilglasset gjør kjøring og manøvrering mye lettere. Det øverste speilglasset gir sikt bakover som kan sammenlignes med den sikten man har i personbiler, mens det nederste speilglasset gir oversikt over den den nederste delen av bilen. Speilene er utstyrt med elektrisk regulering og elektrisk avisingsfunksjon. I tillegg er elektrisk innfellbare speil tilgjengelig som ekstrautstyr, unntatt på biler med ekstra brede sidespeil.

Ryggekamera*

For å gjøre manøvreringene enda sikrere, kan du utstyre din Boxer med et ryggekamera bak. Med en gang bilen settes i revers vil kameraet, som er integrert i det tredje stopplyset, overføre bilder tatt bak bilen til en LCD-skjerm integrert i takhyllen.

Ryggevarsler med lydsignal*

Dette systemet aktiveres når bilen settes i revers og varsler om en eventuell gjenstand eller person som befinner seg bak bilen, takket være ultralydsensorene plassert i støtfangeren bak. Det varsles da om denne hindringen ved hjelp av et lydsignal som øker i frekvens jo nærmere bilen kommer hindringen.

*Ekstrautstyr.