INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER
Partner_Web_1280x512
Partner_web_mobil_640x480

Partner

Partner

SURROUND REAR VISION

HOLD OVERSIKTEN

/image/29/3/peugeot-par-2018-014-fr.468293.jpg

Med den nye PEUGEOT PARTNER kan du bli en av de heldige som får prøve Surround Rear Vision for første gang. Denne nyskapningen vil gjøre kjøringen enklere og tryggere ved at du kan kontrollere omgivelsene rundt bilen bedre, selv uten vinduer.

Ved hjelp av to kameraer kan du se bilder på skjermen av området rundt bilen selv om bilen har lukket varerom eller hel skillevegg.

Dette systemet har tre underfunksjoner:
- visning av området på passasjersiden, som viser området ved siden av bilen på passasjersiden og gir bedre oversikt over blindsonen.
- funksjon for synsfelt med lang rekkevidde.
- ryggekamera-funksjon som viser området rett bak bilen og forenkler ryggingen ved å vise bilens bredde med utfelte sidespeil, avstander på 30 cm, 1 m og 2 m fra støtfangerne, bilens svingradius basert på rattets posisjon og bakdørenes åpningsradius.

Med Surround Rear Vision trenger du ikke lenger å velge mellom å forbedre sikkerheten ved å øke sikten eller ved å sikre lasten ytterligere (noe som ofte er mer verdt enn selve bilen). Fra nå av kan du heller velge et helt lukket lasterom istedenfor det som tidligere var med vinduer.

DINE ALLIERTE I HVERDAGEN

Listen over teknologisk utstyr er imponerende og er særegent for biler av dette slaget, som har følgende utstyr (avhgengig av versjon):

 • Elektrisk parkeringsbrems.  Ikke bare praktisk til hverdag, men også en plassparer siden plassen til håndbrekket i 3-seters-utgaven er erstattet med ekstra lagringsplass.
 • Adaptiv cruisekontroll opprettholder farten og tilpasser avstanden til bilen foran. Å stå fullstendig stillestående er mulig på utgaven med 8-trinns automatgir.
 • Traffic sign recognition which displays the recognised traffic sign and the maximum speed detected is suggested to adjust the cruise control.
 • The active lane departure warning system corrects the lane in case the driver isn’t paying attention.
 • The driver attention warning system thanks to a camera surveillance of the driver’s behaviour and an analysis of movements at the wheel. A sound and visual alert is activated when lowered attention levels are detected.
 • The Active Safety Brake in case a risk of collision is detected.
 • The trailer stability control stabilises the trailer to neutralise swaying or slow down the vehicle, if necessary.
 • Automatic headlamp control for main beam and dipped beam headlights.
 • Blind spot monitoring system, with alert in the exterior wing mirrors.
 • Keyless entry and starting of the engine.

 

RETT PÅ NETT

/image/29/6/peugeot-par-2018-039-fr.468296.jpg

Den store 8-tommers berøringsskjermen i farger sørger for at du holder deg tilkoblet. Skjermen er plassert innen rekkevidde og er rettet mot føreren. Den inneholder to USB-tilkoblinger, en pluggkontakt, Bluetooth-tilkobling samt trådløst system for mobillading. Systemet er i tillegg utstyrt med Mirror Screen, som er kompatibel med Mirror Link®, Apple Carplay™ og Android Auto™.

Den nettbaserte 3D-navigasjonen er koblet til talekommandoen, som gjør det enkelt og intuitivt å søke etter interessepunkter. Den beregner ruter basert på trafikkinformasjon i sanntid (TomTom Traffic). Den kan vise parkeringsplasser, bensinstasjoner og lokal værmelding.

Med 3D-navigasjonssystemet følger også PEUGEOT Connect SOS (nødoppringing) og Assistance for å forsterke brukersikkerheten.

 • PEUGEOT CONNECT SOS utløser en alarm dersom det skulle skje en ulykke, lokaliserer bilen og kontakter nødtjenester om nødvendig.
 • PEUGEOT Assistance tilbyr å sette brukeren i kontakt med PEUGEOT Assistance, som avhengig av oppgitt informasjon (lokalisering, bilens registreringsnummer, kilometerstand og mekaniske varsler via kjørecomputeren) sender ut en hjelpebil.

PEUGEOT PARTNER ønsker å forenkle brukernes hverdag og gi dem mulighet til å betjene bilen på en ordentlig måte når det gjelder vedlikehold, forbruk eller selve kjøreturen med et stort utvalg av nettbaserte pakker som ekstrautstyr:

 • Monitoring-pakken informerer brukeren om forestående vedlikehold via varsler på det personlige MyPeugeot-brukerområdet.
 • Tracking-pakken lokaliserer den nye PEUGEOT PARTNER i sanntid og hjelper politiet dersom den skulle bli stjålet.

For bilparkadministratorer som er opptatt av effektivitet når det gjelder styring og optimalisering av bilparken, har vi tre relevante pakker:

 • “Connect Fleet Management”-pakken tilbyr registrering av kjørelengde avhengig av brukstid, evaluering av nøyaktig forbruk og tilhørende kostnad samt sanntidsovervåking av vedlikeholdssykluser
 • “Eco-driving”-pakken utvider kjøreanalysen med brukertilpassede råd til føreren
 • “Geo-tracking”-pakken tilbyr geografisk sporing av bilen i sanntid, av reiseruten som er brukt, samt av hviletider. Det er mulig å programmere et område til å være godkjent, og det sendes et varsel dersom dette ikke overholdes.

ROBUSTE GENER

NY PLATTFORM FOR PEUGEOT PARTNER

/image/29/5/peugeot-par-2018-045-fr-wip.468295.jpg

Den nye PEUGEOT Partner har blitt prøvd ut av fagfolk i over 20 år med et kvalitetsnivå som er unikt på markedet. En ny plattform gir deg en intens kjøreglede med enkel manøvrering og dynamiske kjøreegenskaper.
Den nye PEUGEOT Partner kan leveres i en lang versjon med en velbalansert utførelse. Denne versjonen har lengre hjulavstand og overheng bak som øker lastekapasiteten, samtidig som bilens manøvreringsegenskaper og smidighet opprettholdes.

Få det beste fra to verdener:

 • Takket være kvaliteten på EMP2-plattformens frontdel (som også brukes på merkets nyeste SUV-er og nåværende sedaner) byr nye PEUGEOT Partner på dynamisk komfort, veigrep, mindre snudiameter og førerassistentsystemer som hittil bare har blitt brukt i personbiler.
 • Bakparten på den nye PEUGEOT Partner drar nytte av en forbedring av forrige plattformgenerasjon. Dette gir økt nyttelast på opptil 1000 kg og økt bredde på skyvedørene på siden som forenkler adkomsten til lasterommet. Samtidig beholdes bakdørene uten vinduer og med skjulte hengsler. Det gir bedre oversikt både når det gjelder sikkerhet og pålitelighet.