HOPP TIL INNHOLDET
PEUGEOT SERVICE

PEUGEOT SERVICE

Overlat vedlikeholdet til dem som kjenner bilen best.

Du kan stole på fagkunnskapen og erfaringen til Peugeots serviceverksteder. Våre medarbeidere kurses kontinuerlig i ny teknologi og programvare og er eksperter på din Peugeot.  

 

Du kan planlegge og organisere vedlikehold av din PEUGEOT, bekrefte reparasjoner og få oppdateringer fra serviceverkstedet hjemme i din egen stue. PEUGEOT service er enkelt og oversiktlig og sørger for at du har glede av bilen lenge. 

PEUGEOT SERVICE 5 ÅR +

Alle langvarige forhold krever pleie og kjærlighet. Sånn er det også for deg og din Peugeot. Derfor har vi et skreddersydd servicetilbud til deg som er stolt eier av en Peugeot som er fem år eller eldre: Peugeot Service 5+. Her får du tilpasset Peugeot-service til svært konkurransedyktige priser.

BESTILL TIME PÅ NETT

VI HJELPER DEG

 Du finner raskt og enkelt nærmeste verksted og kan bestille time i verkstedkalenderen i MyPeugeot-appen.

ALTERNATIV TRANSPORT

Du får tilbud om alternativ transport ved innlevering av bilen.

PEUGEOT ASSISTANSE

DU KAN STOLE PÅ OSS

PEUGEOT Assistance hjelper deg ved driftstans (motorstopp eller ulykke).

 

 

Du får veihjelp på stedet eller hjelp til å transportere bilen til et verksted og eventuelt alternativ transport, slik at du kommer frem dit du skal.

 

 

Alle biler fra PEUGEOT har PEUGEOT Assistance i hele bilens garanti tid så lenge alt årlig vedlikehold blir utført på et PEUGEOT-verksted.  

PEUGEOT FSH

Full Service Historikk

Peugeot FSH - Full Service Historikk – er bevis for at bilen alltid har fulgt Peugeots foreskrevne service-program etter at bilen ble levert fra fabrikk.

DIGITALT SERVICEHEFTE

Du kan aktivere det digitale serviceheftet og enkelt følge med på vedlikeholdsplanen.

 

I tillegg kan du se historikken for alt arbeid som er utført på bilen. Du finner det digitale serviceheftet til bilen i myPEUGEOT-appen.