HOPP TIL INNHOLDET
INNOVASJONER OG TEKNOLOGI

INNOVASJONER OG TEKNOLOGI

Peugeot innovasjoner og teknologier

#Unboring TheFuture

Peugeot ønsker å bygge biler for fremtiden der kjøreglede, og ikke selvkjøringsteknologi, står i sentrum. Hos Peugeot er ikke fremtiden traust, men variert og spennende. Vi har bare ett mål med teknologien: å gi deg en enda bedre kjøreopplevelse. Her presenterer vi vår visjon i form av konseptbilen Peugeot e-Legend og de nye ladbare hybridene med bensinmotor. #UnboringTheFuture. 
LADBAR HYBRIDTEKNOLOGI

 

En ladbar hybrid har både forbrenningsmotor og elektromotor. Ladbare hybridbiler er enkle å kjøre og reduserer CO2-utslippet ved å gi deg muligheten til å kjøre mest mulig elektrisk.

ELEKTRISK TEKNOLOGI

 

Peugeots elektromotorer lar deg kjøre utslippsfritt og har en maksimal effekt på 136 hk (100 kW). De har et høyenergibatteri (litiumionbatteri på 400 V) som gir en elektrisk rekkevidde på opptil 340 km (WLTP).

PEUGEOT i-COCKPIT®

Peugeot i-Cockpit® gir deg en helt ny kjøreopplevelse. Det kompakte rattet, head-up-instrumentene og den store berøringsskjermen gir deg enkel og ergonomisk tilgang til informasjon og innstillinger og gjør det enklere å manøvrere.
KJØREOPPLEVELSE

 

I en Peugeot får du en helt unik kjøreopplevelse. Avansert teknologi gir bedre veigrep, smidigere manøvrering og økt sikkerhet. Det blir enklere å starte, kjøre i bakker og parkere.

NETTBASERT TEKNOLOGI

 

Peugeots nettbaserte teknologi bidrar til mer kjøreglede og høyere sikkerhet. Ved hjelp av ulike funksjoner og apper finner du raskt informasjonen du trenger, og du får tilgang til et variert utvalg av underholdning på kjøreturen.

EFFEKTIV TEKNOLOGI

 

Bilene fra Peugeot leveres med motorer med navnene HYBRID, HYBRID4, PureTech eller BlueHDi, som alle har høy ytelse og lavt utslipp. Automatgirkassene EAT6Efficient Automatic Transmission 6  , EAT8Efficient Automatic Transmission 8  og e-EAT8Electric Efficient Automatic Transmission 8  optimerer drivstofforbruket og gir deg en bedre kjørefølelse.