HOPP TIL INNHOLDET
PEUGEOT i-Cockpit® | INNOVATIV KJØREOPPLEVELSE

PEUGEOT i-Cockpit® | INNOVATIV KJØREOPPLEVELSE

Peugeot i-Cockpit®

Innovativ førerplass

Bilene fra Peugeot er kjent for spennende og sportslige kjøreopplevelser. Avanserte understell og utmerket veigrep gir en intens kjørefølelse og mye moro bak rattet. Ingeniørene i Peugeot har over flere år utviklet en innovativ førerplass som skal gjøre kjøreopplevelsen enda bedre: Peugeot i-Cockpit®.

DE VIKTIGSTE ELEMENTENE:

KOMPAKT RATT
Et kompakt ratt gjør manøvreringen lettere og gir en mye bedre kjørefølelse. Når armene er nærmere, reduseres bevegelsesradiusen og du kan styre raskere og smidigere, samtidig som du sitter mer avslappet. 
HEAD-UP-INSTRUMENTER
Head-up-instrumentene viser informasjon i synsfeltet ditt, slik at du slipper å ta øynene fra veien. Det kompakte, ergonomiske rattet bidrar til at du blir mindre sliten under kjøring. 
STOR BERØRINGSSKJERM
Du styrer enkelt alle komfortfunksjonene, blant annet radio og klimaanlegg, på den store berøringsskjermen. 

EN ANERKJENT SUKSESS

Siden 2012 har flere millioner kunder dratt fordel av Peugeot i-Cockpit® i våre bestselgende modeller.

 

Alle kundeundersøkelsene som er gjort i Europa og Kina, viser at kundene mener Peugeot i-Cockpit® gir en helt unik kjøreopplevelse. Peugeot i-Cockpit® er derfor blitt selvskrevent utstyr på de nyeste modellene fra Peugeot.

 

PEUGEOT i-Cockpit®: EN NY GENERASJON TEKNOLOGI 

Peugeot 3008 SUV og 5008 SUV er utstyrt med nye Peugeot i-Cockpit® og gir en unik, digital kjøreopplevelse. Førerplassen er utstyrt med 8-tommers kapasitiv berøringsskjermLeveres som standardutstyr eller leveres ikke avhengig av versjon  og digitale head-up-instrumenter som kan konfigureres** og tilpasses Fortrinnsvis når bilen står helt i ro . Nedenfor disse er det kompakte rattet med integrerte betjeningselementer og girvelgeren til den elektrifiserte automatgirkassen. 

Det 12,3 tommer store displayet med instrumenter som kan konfigureres Fortrinnsvis når bilen står helt i ro  og tilpasses, viser all viktig informasjon du trenger under kjøreturen, rett foran deg.

Nye Peugeot i-Cockpit® ligger ett skritt foran både når det gjelder teknologi, tilpasningsmuligheter og design, og setter standarden for førerplassen i dagens og fremtidens biler fra Peugeot.