HOPP TIL INNHOLDET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunsten å se fremover

Når man skal utvikle biler for fremtiden kreves lidenskap og visjoner. Akkurat som i kunsten handler det om å se mer enn det som ligger rett foran seg. Tørre å tenke tanker som ikke er tenkt før. Ta det Peugeot alltid har vært kjent og står for, men på nye måter – for å utvikle morgendagens kjøreopplevelser. Det er dette vi legger i Kunsten å se fremover.

 

EN ELEKTRISK MORGENDAG

At fremtiden er elektrisk, er gjentatt så mange ganger at det nærmest har blitt en klisjé. Men det gjør det ikke mindre sant av den grunn. Under Paris Motor Show sa Linda Jackson, CEO i Peugeot følgende:

– Vi fortsetter å akselerere elektrifiseringen av modellporteføljen vår, og vil lansere ikke mindre enn fem helelektriske modeller i løpet av de neste to årene. Dette betyr at Peugeot vil ha et helelektrisk alternativ for alle modeller allerede i 2025. Allerede nå finner du en rekke helelektriske modeller og plug-in hybrider hos Peugeot, og fremover kommer altså spennende lanseringer på rekke og rad.


Opplev våre elektriske modeller – og se fremover mot 2023 og 2024.

LIDENSKAP OG KARISMA

Til grunn for hele Peugeots merkevare ligger ett ord: Karisma. Så enkelt, men likevel så komplekst. For hvordan kan man designe og utvikle med utgangspunkt i noe som er så vanskelig å sette fingeren på?


Akkurat som i kunsten mener vi det handler om å brenne for det man gjør, og så gjøre det med selvtillit og gjennomføringskraft. For ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og hver minste detalj er gjennomtenkt og designet for å få deg til å føle noe. Men dette må selvsagt oppleves. Derfor har vi satt sammen en annerledes kunstopplevelse der du kan se og oppleve en rekke av de spennende detaljene og uttrykkene som til sammen uttrykker Peugeots designfilosofi og merkevare.

KUNSTEN Å SE FREMOVER
med Lars Gangdal

Hva legger en av Norges mest spennende og anerkjente unge kunstnere i Kunsten å se fremover?

Vi tok en prat med Lars Gangdal (25), og utfordret ham til fritt å tolke hva Peugeot står for.

 

Finn ut hvordan han ser på fremtiden, og la deg begeistre av maleriet han har laget. 

Stort elektrisk modellprogram

I løpet av 2023 og utover i 2024 vil Peugeot bygge seg opp med en stor portefølje av elbiler. Den vil bestå av Peugeot e-208, Peugeot e-2008, Peugeot E-308, Peugeot E-308 SW, Peugeot E-408, Peugeot e-Rifter og Peugeot e-Traveller. Det kommer også større batterier, men vel så viktig er det at forbruket er presset nedover.  

 

Nye Peugeot E-308 SW

Attraktivt design, sportslig kjøreglede og stasjonsvognens allsidighet, kombinert med 100% utslippsfri kjøring er ikke hverdagskost her til lands. I 2023 lanseres nye Peugeot E-308 SW, perfekt for familier eller deg med ekstra plassbehov, men som ikke ønsker fire på det estetiske.

Den elektriske drivlinjen, med en kraftig batteripakke og fullt dreiemoment fra start, vil løfte kjøreopplevelsene til nye høyder. Peugeot E-308 SW har over 400 km rekkevidde og svært lavt forbruk på 12,7 kWt/100km. Les mer.

 

Peugeot e-208
En mer snerten og populær elbil skal du lete lenge etter. Peugeot e-208 er kompakt og lekker, har fem seter og et utseende som gjør at den skiller seg ut i mengden. Bilen har en lav profil med elegante former som gir den et sportslig preg. I 2020 ble den kåret til årets bil, og det er ikke uten grunn. Se om den også faller i smak hos deg også.  Peugeot e-208 har opptil 362 km rekkevidde. Batteriet hurtiglader du til 80% på 30 minutter.
Nye Peugeot E-308   

Klar for en kombinasjon av unikt design, sterke kjøreopplevelser og 100% utslippsfri kjøring? I 2023 blir dette en realitet. Da lanseres nye Peugeot E-308, perfekt for deg som er på jakt etter en sportslig elbil i kompaktklassen, som hører like godt hjemme i urbane strøk som på landeveien.

Med en elektrisk drivlinje, kraftig batteripakke og fullt dreiemoment fra start er det bare å glede seg til neste kjøretur.  Peugeot E-308 har over 400 km rekkevidde og svært lavt forbruk på 12,7 kWt/100km. Les mer.

 

Nye Peugeot E-408
Nye Peugeot E-408 har en moderne og elegant design med fastbackprofil. Den høye bakkeklaringen og den lave taklinjen gir en sportslig design med linjer som fremhever bilens aerodynamiske egenskaper.
Peugeot e-2008
Helelektriske Peugeot e-2008 SUV er perfekt for deg som er på jakt etter en kompakt og allsidig SUV. Inni er den overraskende romslig, og har et stort bagasjerom. Den avanserte teknologien og Peugeots egne digitale førermiljø Peugeot i-Cockpit® 3D sikrer at kjøregleden og komforten er i førersetet. Dette er elbilen som tar deg på ditt neste eventyr! Peugeot e-2008 SUV har opptil 345 km rekkevidde. Batteriet hurtiglader du til 80% på 30 minutter.
Velkommen til Peugeots kunstutstilling