HOPP TIL INNHOLDET
Nye 308 SW
Nye Peugeot E-308 SW, 100% elektrisk

Den klassiske og populære stasjonsvognen blir også helelektrisk!

Svært energieffektiv med et forbruk på 12,7 kWt/100 km

Over 400 km *avhengig av model/utstyr  elektrisk rekkevidde

Splitter ny motor på 156 hk

Peugeot E-308 SW og 308 SW Plug-in hybrid

Stasjonsvogn er en sikker vinner for hele familien. Peugeot 308 SW kommer nå i en oppgradert og tøffere utgave. Design, komfort og teknologi står i fokus. Den er deilig å sitte i, har lavt støynivå og et stort bagasjerom. Dette er en bil du kan glede deg til å kjøre! Velg om du vil ha Plug-in hybrid eller helelektrisk. Nye Peugeot E-308 vil være på markedet fra høsten 2023. Nye Peugeot E-308 SW kommer 2-3 måneder etter nye Peugeot E-308.

 

Den nye PEUGEOT 308 SW har en spennende og uttrykksfull design og nye Peugeot i-Cockpit® som gir helt nye kjøreopplevelser.

 

 

Stilren og attraktiv

Den nye vertikale grillen med Peugeots nye løvelogo, det langstrakte panseret og den skrånende frontruten gir den nye PEUGEOT 308 SW stasjonsvogn et kraftfullt utseende. 

Den har en markant, elegant design som bryter med det konvensjonelle, og er samtidig praktisk og allsidig.

Med kompakte utvendige mål er bilen likevel romslig innvendig. Den slanke profilen skaper et sportslig og elegant preg som fremheves av kromelementer, en stilfull lyssignatur og merkets nye løvelogo.

 

ELEGANTE LYKTER

Den nye 308 SW har fått Peugeots oppdaterte lyssignatur og full-LEDFull-LED-hovedlykter med Matrix LED-teknologi er standardutstyr på GT. Øvrige utstyrsversjoner leveres med LED-hovedlykter. -hovedlykter med PEUGEOT Matrix LEDAutomatisk fjernlysregulering gjør at du kan kjøre med fjernlysene på mesteparten av tiden. -teknologi som gir bedre sikt i mørket.

KjørelysKjørelys er lys som slås på automatisk når du starter bilen.  formet som hoggtenner fremhever og forsterker det løveaktige uttrykket til nye PEUGEOT 308 SW.

 

PROFIL OG BAGASJEROM

PEUGEOT 308 SW er en kompakt stasjonsvogn med en atletisk og stilren profil og gode aerodynamiske egenskaper. Den kraftfulle hekken rommer et stort bagasjerom.Bagasjerom fra 548 liter når bakseteryggen er slått opp, og 1574 liter når bakseteryggen er slått ned, avhengig av versjon. Magic Flat-funksjonen gjør det mulig å senke baksetet ved hjelp av en mekanisme i bagasjerommet og få et helt flatt gulv.  Bakluken med håndfri åpning/lukkingLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av modell.  kan åpnes og lukkes med en fotbevegelse. 

TakbøyleneStandardutstyr på GT.  i glanset sort fremhever de elegante linjene i det lange karosseriet. 

SOLTAK MED SPOILER

Nye PEUGEOT 308 SW stasjonsvogn kan leveres med soltak med spoilerLeveres som ekstrautstyr til GT. , som slipper masse lys inn i kupeen og gir deg utsikt til himmelen over deg.

NY PEUGEOT-LOGO

Den nye logoen i sort og sølv med merkets ikoniske løvehode pryder grillen, forskjermenStandardutstyr på GT.   og bakparten. Logoen står for kvalitet og tidløs design, og er en hyllest til Peugeots 210 år lange historie og merkets evne til å stadig utvikle nye biler som gir kundene enda bedre kjøreopplevelser.

BAKLYKTER

Nye PEUGEOT 308 SW har avanserte full-LED-baklykter med 3D-effekt og tre løveklør som tennes én etter énStandard på GT. . De er perfekt integrert og fremhever den kraftfulle hekken, som har fått en mer aerodynamisk utforming med lavere taklinje. Det gjør at den virker bredere og hviler solid over hjulene. 

Den nye PEUGEOT 308 SW kan leveres med et bredt utvalg lettmetallfelger med dekk i A- og A+-klassenDekk i A- og A+-klassen har lavere rullemotstand og reduserer drivstofforbruket. Avhengig av land. , som er spesielt utvalgt med tanke på ytelse og rullemotstand. 

100% elektrisk

Attraktivt design, sportslig kjøreglede og stasjonsvognens allsidighet, kombinert med 100% utslippsfri kjøring er ikke hverdagskost her til lands.

I 2023 blir dette en realitet. Da lanseres nye Peugeot E-308 SW, perfekt for familier eller deg med ekstra plassbehov, men som ikke ønsker at det skal gå på bekostning av det estetiske.

Den elektriske drivlinjen, med en kraftig batteripakke og fullt dreiemoment fra start, vil løfte kjøreopplevelsene til nye høyder.

Ny teknologi forbedrer kjøreopplevelsen

Den nye PEUGEOT i-Cockpit® er enda mer brukervennlig og ergonomisk og har nettbasert teknologi som bidrar til økt sikkerhet og komfort for alle i bilen. 

Det nye, kompakte rattet med oppvarming*, digitale head-up-instrumenter, berøringsskjermen og det nye, innovative infotainmentsystemet PEUGEOT i-Connect gir unike kjøreopplevelser og flere tilpasningsmuligheter. 

NYE TILKOBLEDE TJENESTER

Den nye 10-tommers HD-berøringsskjermen og det nye PEUGEOT i-Connect infotainmentsystemet byr blant annet på: 

 

Kjøreturen blir ekstra god med nettbasert navigasjonMed PEUGEOT i-Connect Advanced, som leveres som standardutstyr fra utstyrsnivået Allure og som ekstrautstyr til Active Pack. Nettbasert navigasjon inkluderer stemmestyring som forstår naturlig tale.  og stemmestyring som forstår naturlig tale, automatiske trådløse oppdateringer av TomTom®-kart og oppdatert trafikkinformasjon og informasjon om faresoner fra TomTom ServicesAvhengig av land. TomTom® Services gir deg oppdatert informasjon på kjøreturen, blant annet trafikkinformasjon, informasjon om bensinstasjoner, parkeringsplasser og været, lokale søk og informasjon om faresoner (avhengig av lokal lovgivning). Abonnement på disse tjenestene er inkludert i tre år. Deretter kan du forlenge eller fornye abonnementet på nettet mot betaling. .

 

HEAD-UP-INSTRUMENTER

Det 10 tommer store head-up-instrumentet viser nyttig kjøreinformasjon, slik at du kan holde blikket på veien. Det nye, kompakte rattet har betjeningselementerRattet er utstyrt med knapper og spaker som gir enkel tilgang til innstilling av displayet, den midtmonterte skjermen og hovedfunksjonene (navigasjon, radio, telefon, førerassistentsystemer m.m.).   som lar deg tilpasse innhold og visninger på displayet og den midtmonterte skjermen. 

 

På GT-versjonen vises den viktigste informasjonen som et hologram i forgrunnen på det digitale 3D-displayet.

NY MIDTKONSOLL

Den nye midtkonsollen har en ren og brukervennlig design med ny bryter for den 8-trinns EAT8-automatgirkassenAvhengig av motor. Den nye PEUGEOT 308 SW kan også leveres med 6-trinns manuell BMV6-girkasse.   og et nytt, effektivt og kompakt klimaanlegg. 

Alle betjeningselementene er plassert lett tilgjengelig for føreren.

 

Uten synlig girspakFor motorer med bryter for EA8-automatgirkasse.  blir det mer oppbevaringsplassTo koppholdere og inntil 14 liter oppbevaringsplass.  i konsollen og plass til et eget felt for trådløs ladingTrådløs lader for enheter som er kompatible med Qi-standarden. Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   av smarttelefoner. 

SITTEKOMFORT

Den nye PEUGEOT 308 SW er lengre og lavere. Den har fått en ny, smart konstruksjon som gir best mulig komfort og plass for alle i bilen.

 

De behagelige AGR-godkjenteDen tyske ryggforeningen Aktion Gesunder Rücken (AGR) vurderer seter ut fra ergonomi og justeringsmuligheter. Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  forsetene har setevarmeLeveres som standardutstyr eller ekstrautstyr, avhengig av versjon.  og massasjefunksjonMassasjesetene har åtte luftlommer og fem massasjeprogrammer. Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. . Det er høy kvalitet på alle detaljer og materialer, for eksempel stoffer, tekniske sømmer, Alcantara®, preget skinn og farget nappaskinn. Alt er nøye utvalgt for det enkelte interiøret og utstyrsnivåetLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. Skinn og andre materialer: Du får mer informasjon om skinninteriør hos forhandleren og på nettsidene til PEUGEOT. .

ØKT VELVÆRE I BILEN 

Clean Cabin-systemetSystem for filtrering av luften som kommer inn i kupeen. Leveres som standard på GT, avhengig av land.   sørger for god luftkvalitet i kupeen.

 

Du kan skape ulike stemninger i kupeen med de åtte forskjellige innstillingene for ambientebelysningenLeveres som standardutstyr fra utstyrsnivået ALLURE. .

 

Hifi-anlegget fra Focal®Focal® er et verdensledende fransk hifi-merke. Leveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av modell.  med ti høyttalere, en ny tolvkanals forsterker og digital lydbehandling fra ARKAMYS sørger for førsteklasses lydkvalitet.

POWER OF CHOICE

Tilkoblede tjenester 

Med appen MyPeugeot blir bilturen mer avslappende. Du kan fjernstyre ladingen og aktivere avkjøling eller forvarming i Peugeot 308 Plug-in hybrid på forhånd.
Teknologi
Peugeot Drive Assist 
Peugeot Drive Assist gjør kjøreturen mer behagelig, den hjelper deg nemlig med kjøringen! Den hjelper deg å holde bilen i kjørefeltet, justerer fart og avstand etter kjøretøyet foran og gjenkjenner trafikkskilt. Se også frem til å ha full kontroll på omgivelsene med 180-graders ryggekameraLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon og 360-graders parkeringsassistenLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. med fire kameraer. 
Litiumionbatteri 
Optimaliser rekkevidden 

Peugeot 308 Plug-in hybrid har tre kjøremoduser:

  • Electric: helelektrisk drift
  • Hybrid: veksler mellom elektrisk- og forbrenningsmotoren for å utnytte energien optimalt.
  • Sport: utnytter elektrisk- og forbrenningsmotoren fullt ut for å få maksimal dynamisk ytelse
Brems deg til mer rekkevidde 
Du kan lade batteriet når du bremser eller senker farten. Dersom bremsefunksjonen er aktivert kan du senke farten uten å trå på bremsepedalen. Den fungerer med andre ord som en motorbrems som i tillegg lader batteriet.
Pressetester

Elektrisk Peugeot 308

bilogmotorbloggen.no: Allerede ved introduksjonen av nye Peugeot 308 i fjor, ble det klart at den også kommer som elbil. Nå er detaljene klare.

Lanserer to romslige elektriske alternativer

elbil.no: Peugeot 308 ble lansert i fjor som plugin-hybrid. Nå kommer den helelektriske E-308 – både som kombi og stasjonsvogn.

En av disse har nesten ingen konkurrenter

TV2.no: Nå kommer Peugeot med elektrisk stasjonsvogn.

Denne sjarmøren varsler noe helt spesielt

Motor.no: Nye 308 har så mange kvaliteter som ladehybrid at den absolutt fortjener sin egen vurdering. Men det er som helelektrisk stasjonsvogn den kan bli en storselger.
Nei – alle er ikke klare for elbil ennå
TV2.no: Du får en bil som designmessig skiller seg fra mengden, som er kvikk og lettbeint å kjøre – og som har et bagasjerom som matcher biler i klassen over.
PRØVEKJØRING: PEUGEOT 308 SW
Bilogmotorbloggen.no: Du har ikke bare et flott interiør, men også masse utstyr (…), plass til familie og bagasje, mulighet til å kjøre elektrisk det meste av tiden, og stilig design.
Motorer

LADBAR HYBRID

HYBRID 225 e-EAT8 har: 

 

HYBRID 180 e-EAT8 har:

 

Batteriet på 12,4 kWh gir en rekkevidde på opptil 60 km (WLTP) ved helelektrisk kjøring.Estimert rekkevidde, avventer WLTP-godkjenning. Den elektriske rekkevidden er opptil 60 km, avhengig av montert utstyr. Faktisk rekkevidde avhenger av bruksforholdene (vær- og temperaturforhold, kjørestil osv.).

 

Batteriet i PEUGEOT 308 SW HYBRID fullades på:

Mål

Utvendige mål

 

Innvendige mål

 

Fremme (rad 1)

  • Albuebredde: 1443 mm
  • Takhøyde: 891 mm
 

Baksetet (rad 2)

  • Albuebredde: 1414 mm
  • Beinplass: 129 mm

 

Bagasjeromsvolum
  • 548 liter når bagseteryggen er slått opp
  • Inntil 1574 liter når bakseteryggen er slått ned
Priser og teknisk data
Bli bedre kjent med Peugeot 308 SW og se enda flere tekniske detaljer og priser. 
Servicetilbud
Vi har flere gode kampanjepriser på ulike servicetilbud.