HOPP TIL INNHOLDET
Nye 308 SW

PEUGEOT 308 SW HYBRID og 308 SW – stasjonsvogn med bensin-/dieselmotor eller ladbar hybrid

Den nye PEUGEOT 308 SW har en spennende og uttrykksfull design og ny teknologi som gir helt nye kjøreopplevelser.

Med PEUGEOTs Power of ChoiceDu kan velge mellom bensinmotor, dieselmotor og elektromotor. Vi kan også tilby en rekke nyttige tjenester.  -konsept kan du velge om din PEUGEOT 308 SW skal ha en økonomisk bensin- eller dieselmotor eller ladbar hybrid.

 

 

STILREN OG ATTRAKTIV

Den nye vertikale grillen med Peugeots nye løvelogo, det langstrakte panseret og den skrånende frontruten gir den nye PEUGEOT 308 SW stasjonsvogn et kraftfullt utseende. 

Den har en markant, elegant design som bryter med det konvensjonelle, og er samtidig praktisk og allsidig.

Med kompakte utvendige mål er bilen likevel romslig innvendig. Den slanke profilen skaper et sportslig og elegant preg som fremheves av kromelementer, en stilfull lyssignatur og merkets nye løvelogo.

 

ELEGANTE LYKTER

Den nye 308 SW har fått Peugeots oppdaterte lyssignatur og full-LEDFull-LED-hovedlykter med Matrix LED-teknologi er standardutstyr på GT. Øvrige utstyrsversjoner leveres med LED-hovedlykter. -hovedlykter med PEUGEOT Matrix LEDAutomatisk fjernlysregulering gjør at du kan kjøre med fjernlysene på mesteparten av tiden. -teknologi som gir bedre sikt i mørket.

KjørelysKjørelys er lys som slås på automatisk når du starter bilen.  formet som hoggtenner fremhever og forsterker det løveaktige uttrykket til nye PEUGEOT 308 SW.

 

PROFIL OG BAGASJEROM

PEUGEOT 308 SW er en kompakt stasjonsvogn med en atletisk og stilren profil og gode aerodynamiske egenskaper. Den kraftfulle hekken rommer et stort bagasjerom.Bagasjerom fra 608 liter når bakseteryggen er slått opp, og 1653 liter når bakseteryggen er slått ned, avhengig av versjon. Magic Flat-funksjonen gjør det mulig å senke baksetet ved hjelp av en mekanisme i bagasjerommet og få et helt flatt gulv.  Bakluken med håndfri åpning/lukkingLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av modell.  kan åpnes og lukkes med en fotbevegelse. 

TakbøyleneStandardutstyr på GT.  i glanset sort fremhever de elegante linjene i det lange karosseriet. 

SOLTAK MED SPOILER

Nye PEUGEOT 308 SW stasjonsvogn kan leveres med soltak med spoilerLeveres som ekstrautstyr til GT. , som slipper masse lys inn i kupeen og gir deg utsikt til himmelen over deg.

NY PEUGEOT-LOGO

Den nye logoen i sort og sølv med merkets ikoniske løvehode pryder grillen, forskjermenStandardutstyr på GT.   og bakparten. Logoen står for kvalitet og tidløs design, og er en hyllest til Peugeots 210 år lange historie og merkets evne til å stadig utvikle nye biler som gir kundene enda bedre kjøreopplevelser.

BAKLYKTER

Nye PEUGEOT 308 SW har avanserte full-LED-baklykter med 3D-effekt og tre løveklør som tennes én etter énStandard på GT. . De er perfekt integrert og fremhever den kraftfulle hekken, som har fått en mer aerodynamisk utforming med lavere taklinje. Det gjør at den virker bredere og hviler solid over hjulene. 

Den nye PEUGEOT 308 SW kan leveres med et bredt utvalg lettmetallfelger med dekk i A- og A+-klassenDekk i A- og A+-klassen har lavere rullemotstand og reduserer drivstofforbruket. Avhengig av land. , som er spesielt utvalgt med tanke på ytelse og rullemotstand. 

NY TEKNOLOGI FORBEDRER KJØREOPPLEVELSEN

Den nye PEUGEOT i-Cockpit® er enda mer brukervennlig og ergonomisk og har nettbasert teknologi som bidrar til økt sikkerhet og komfort for alle i bilen. 

Det nye, kompakte rattet med oppvarming*, digitale head-up-instrumenter, berøringsskjermen og det nye, innovative infotainmentsystemet PEUGEOT i-Connect gir unike kjøreopplevelser og flere tilpasningsmuligheter. 

 

NYE TILKOBLEDE TJENESTER

Den nye 10-tommers HD-berøringsskjermen og det nye PEUGEOT i-Connect infotainmentsystemet byr blant annet på: 

 

Kjøreturen blir ekstra god med nettbasert navigasjonMed PEUGEOT i-Connect Advanced, som leveres som standardutstyr fra utstyrsnivået Allure og som ekstrautstyr til Active Pack. Nettbasert navigasjon inkluderer stemmestyring som forstår naturlig tale.  og stemmestyring som forstår naturlig tale, automatiske trådløse oppdateringer av TomTom®-kart og oppdatert trafikkinformasjon og informasjon om faresoner fra TomTom ServicesAvhengig av land. TomTom® Services gir deg oppdatert informasjon på kjøreturen, blant annet trafikkinformasjon, informasjon om bensinstasjoner, parkeringsplasser og været, lokale søk og informasjon om faresoner (avhengig av lokal lovgivning). Abonnement på disse tjenestene er inkludert i tre år. Deretter kan du forlenge eller fornye abonnementet på nettet mot betaling. .

 

HEAD-UP-INSTRUMENTER

Det 10 tommer store head-up-instrumentet viser nyttig kjøreinformasjon, slik at du kan holde blikket på veien. Det nye, kompakte rattet har betjeningselementerRattet er utstyrt med knapper og spaker som gir enkel tilgang til innstilling av displayet, den midtmonterte skjermen og hovedfunksjonene (navigasjon, radio, telefon, førerassistentsystemer m.m.).   som lar deg tilpasse innhold og visninger på displayet og den midtmonterte skjermen. 

 

På GT-versjonen vises den viktigste informasjonen som et hologram i forgrunnen på det digitale 3D-displayet.

NY MIDTKONSOLL

Den nye midtkonsollen har en ren og brukervennlig design med ny bryter for den 8-trinns EAT8-automatgirkassenAvhengig av motor. Den nye PEUGEOT 308 SW kan også leveres med 6-trinns manuell BMV6-girkasse.   og et nytt, effektivt og kompakt klimaanlegg. 

Alle betjeningselementene er plassert lett tilgjengelig for føreren.

 

Uten synlig girspakFor motorer med bryter for EA8-automatgirkasse.  blir det mer oppbevaringsplassTo koppholdere og inntil 14 liter oppbevaringsplass.  i konsollen og plass til et eget felt for trådløs ladingTrådløs lader for enheter som er kompatible med Qi-standarden. Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.   av smarttelefoner. 

SITTEKOMFORT

Den nye PEUGEOT 308 SW er lengre og lavere. Den har fått en ny, smart konstruksjon som gir best mulig komfort og plass for alle i bilen.

 

De behagelige AGR-godkjenteDen tyske ryggforeningen Aktion Gesunder Rücken (AGR) vurderer seter ut fra ergonomi og justeringsmuligheter. Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon.  forsetene har setevarmeLeveres som standardutstyr eller ekstrautstyr, avhengig av versjon.  og massasjefunksjonMassasjesetene har åtte luftlommer og fem massasjeprogrammer. Leveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. . Det er høy kvalitet på alle detaljer og materialer, for eksempel stoffer, tekniske sømmer, Alcantara®, preget skinn og farget nappaskinn. Alt er nøye utvalgt for det enkelte interiøret og utstyrsnivåetLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. Skinn og andre materialer: Du får mer informasjon om skinninteriør hos forhandleren og på nettsidene til PEUGEOT. .

ØKT VELVÆRE I BILEN 

Clean Cabin-systemetSystem for filtrering av luften som kommer inn i kupeen. Leveres som standard på GT, avhengig av land.   sørger for god luftkvalitet i kupeen.

 

Du kan skape ulike stemninger i kupeen med de åtte forskjellige innstillingene for ambientebelysningenLeveres som standardutstyr fra utstyrsnivået ALLURE. .

 

Hifi-anlegget fra Focal®Focal® er et verdensledende fransk hifi-merke. Leveres som ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av modell.  med ti høyttalere, en ny tolvkanals forsterker og digital lydbehandling fra ARKAMYS sørger for førsteklasses lydkvalitet.

POWER OF CHOICE

TILPASSET DITT BEHOV

Nye PEUGEOT 308 SW gir deg friheten til å velge den motoren som passer best for deg. 

 • Med en ladbar hybrid får du frihet til å kjøre hvor du vil, også i miljøsoner. 
 • Vil du heller ha forbrenningsmotor, kan du velge blant flere kraftige og økonomiske EURO6 bensin- og dieselmotorer med Stop&Start-funksjon. 

TILKOBLEDE TJENESTER

Med gratisappen MyPeugeot blir bilturen mer avslappende. Du kan fjernstyre ladingen og aktivere klimatisering i din PEUGEOT 308 SW Plug-in hybrid på forhånd.
TEKNOLOGI
ENDA BEDRE KJØREOPPLEVELSER

Med den nye, kompakte PEUGEOT 308 SW stasjonsvogn får du suverene kjøreegenskaper, enkel betjening og mye moro bak rattet. 

Med adaptiv cruisekontroll* med Stop & Go-funksjonMed EAT8-automatgirkasse.  og aktiv filholderassistent* tar vi ett skritt nærmere delvis selvkjørende biler. 

 

Sikkerheten og komforten er forbedret med nyeste generasjon førerassistent- og manøvreringssystemer og nytt utstyr, for eksempel:

OPPNÅ MAKSIMAL REKKEVIDDE

PEUGEOT 308 SW HYBRID har tre kjøremoduser som lar deg tilpasse kjøringen etter kjørerute og behov: 

 • Electric: Kjør med kun elektromotorenElectric-modus aktiveres som standard når du starter bilen.  i opptil 135 km/t. 
 • Hybrid: Bytter mellom elektromotoren og forbrenningsmotoren for mest mulig økonomisk kjøring. 
 • Sport: Kombinerer den fulle effekten fra forbrenningsmotoren og elektromotoren for å få maksimal ytelse.
GJENVINNING AV BREMSEENERGI

Med systemet for gjenvinning av bremseenergi i den nye PEUGEOT 308 SW HYBRID kan du gjenvinne energi under bremsing og når du slipper opp gasspedalen.Denne bremseenergien, som vanligvis går tapt i bensin- og dieselbiler, brukes til å lade batteriet i PEUGEOT 308 SW HYBRID.  

Dermed lades høyenergibatteriet delvis opp igjen, og du får økt elektrisk rekkevidde.

Brake-funksjonen aktiveres med bryteren på førersiden av midtkonsollen og gjør det mulig å senke farten uten å bruke bremsepedalen. Funksjonen fungerer som en motorbrems og lader batteriet.

LITIUMIONBATTERI (240–400 V)

Batteriet gir en rekkevidde på rundt 60 km (WLTP) når du kjører med bare elektromotoren.Estimert rekkevidde, avventer WLTP-godkjenning. Den elektriske rekkevidden er opptil 60 km, avhengig av montert utstyr. Faktisk rekkevidde avhenger av bruksforholdene (vær- og temperaturforhold, kjørestil osv.). 

 • Det har en kapasitet på 12,4 kWh.
 • Høyenergibatteriet er plassert under baksetet og legger ikke beslag på plass i kupeen eller bagasjerommet.
 • e-SAVE-funksjonen gjør det mulig å spare strøm til senere, for eksempel for å kunne kjøre i miljøsoner.

 

Batteriet har en garanti på 8 år eller 160 000 km for 70 % av batterikapasiteten.

PRESSETESTER
PRØVEKJØRING: PEUGEOT 308 SW
Bilogmotorbloggen.no: Du har ikke bare et flott interiør, men også masse utstyr (…), plass til familie og bagasje, mulighet til å kjøre elektrisk det meste av tiden, og stilig design.
Nei – alle er ikke klare for elbil ennå
TV2.no: Du får en bil som designmessig skiller seg fra mengden, som er kvikk og lettbeint å kjøre – og som har et bagasjerom som matcher biler i klassen over.
MOTORER

LADBAR HYBRID

HYBRID 225 e-EAT8 har: 

 

HYBRID 180 e-EAT8 har:

 

Batteriet på 12,4 kWh gir en rekkevidde på inntil 60 km (WLTP) ved helelektrisk kjøring.Estimert rekkevidde, avventer WLTP-godkjenning. Den elektriske rekkevidden er opptil 60 km, avhengig av montert utstyr. Faktisk rekkevidde avhenger av bruksforholdene (vær- og temperaturforhold, kjørestil osv.). 

REKKEVIDDE OG LADETIDER

Den nye PEUGEOT 308 SW HYBRID kan kjøre inntil 60 km bare med strøm fra litiumionbatteriet iht. WLTPAvventer WLTP-godkjenning (Worldwide harmonized Light Vehicles Test Procedures). Denne protokollen gir mer nøyaktige og realistiske verdier for rekkevidde ved faktisk bruk.  .

 

Batteriet i PEUGEOT 308 SW HYBRID fullades på:

 

FORBRENNINGSMOTORER

Tre 3-sylindrede 1,2-liters bensinmotorer:

 

To 4-sylindrede 1,5-liters dieselmotorer:

 

Denne nye generasjonen EURO 6* bensin- og dieselmotorer har lavt CO2-utslipp og Stop&Start-teknologi som gir lavere forbruk, høyere kjørekomfort og bedre ytelse. 

MÅL

UTVENDIGE MÅL FOR DEN NYE PEUGEOT 308 SW

 

INNVENDIGE MÅL FOR DEN NYE PEUGEOT 308 SW

 

Forseter (1. seterad)

 • Albuebredde: 1443 mm
 • Takhøyde: 891 mm
 

Baksete (2. seterad)

 • Albuebredde: 1414 mm
 • Beinplass: 129 mm

 

BAGASJEROMSVOLUM I DEN NYE PEUGEOT 308 SW 

 

 • 608 liter når bakseteryggen er slått oppGjelder bensin- og dieselversjoner. 
 • Inntil 1634 liter når bakseteryggen er slått ned
 • I biler med ladbar hybriddrift er bagasjerommet 60 liter mindre på grunn av batteriet
PRISLISTE OG BROSJYRE
 • Se gjennom PEUGEOT 308 SW brosjyren.
 • Se priser, utstyr og tekniske egenskaper.
TILBEHØR
 • Se ettermarkedstilbudene.