HOPP TIL INNHOLDET
Nye 308
SPENNENDE PROPORSJONER

Den nye PEUGEOT 308 er like dynamisk fra alle vinkler. Det kraftfulle designet med elegante, atletiske linjer gir et tydelig særpreg.

 • Stor, vertikal grill og langt panser.
 • Kraftfullt og markant bakparti og en lav taklinje som gir god aerodynamikk. Bilen har blitt bredere og ligger godt på veien. 
 • Atletisk og strømlinjeformet profil.

 

TILTALENDE DESIGN

Det er lett å falle for den nye og eksklusive PEUGEOT 308. Dette er den første bilen med den nye PEUGEOT-logoen, som knytter merkets historie sammen med det hypermoderne. Den oppdaterte logoen troner majestetisk midt på grillen. Modellbetegnelsen «308» på panseret gjør den nye designen komplett. 

FRONTLYKTER

Den ultrakompakte lyssignaturen foran er både moderne og teknologisk og understreker den dynamiske stilen til

nye PEUGEOT 308. 

De markante, smale lyktene med LED-teknologi Standardutstyr.   eller PEUGEOT Matrix LED-teknologi Leveres til GT.   kompletteres av kjørelysene med karakteristisk hoggtanndesign. 

BAKLYKTER
Den moderne og teknologiske lyssignaturen bak har ultrakompakte full-LED-lykterStandardutstyr avhengig av versjon.  eller full-LED 3D-lykterStandardutstyr på GT.  med tre løveklør som tennes én etter én.

 

 

FØRERPLASS
TEKNOLOGISK

I den nye ergonomiske og intuitive PEUGEOT i-Cockpit® har du alt av funksjoner innenfor enkel rekkevidde:

 

 

PEUGEOT i-Cockpit® har også mange funksjoner som passasjerene i bilen vil ha glede av, for eksempel:

 

ERGONOMISK DESIGN OG TEKNOLOGI

 • All nødvendig kjøreinformasjon vises på det nye instrumentpanelet. 
 • Instrumentpanelet er plassert i øyehøyde, og fra utstyrsnivået Active Pack omfatter det en 10-tommers digital skjerm. GT-versjonen leveres med 3D i-Cockpit®. 
 • Instrumentpanelet kan konfigureres og tilpasses etter eget ønske og har flere visningsmoduser (navigasjon, radio/medier, førerassistenter, energiflyt osv.). 

BRUKERVENNLIG SKJERM

HD-berøringsskjermen på 10 tommer kan enkelt tilpasses slik du vil ha den. Den kan vise flere vinduer om gangen med widgeter og snarveier. Skjermen er enkel i bruk og betjenes omtrent som et nettbrett.

En av nyhetene i den nye PEUGEOT 308 er de fullt ut konfigurerbare virtuelle i-togglesStandardutstyr eller leveres ikke, avhengig av modell. – Berøringsfølsomme snarveier for innstilling av klimaanlegg, telefonkontakter og radiokanaler. . De er plassert rett under den midtmonterte skjermen og representerer noe helt nytt i dette segmentet, både når det gjelder design og teknologi. 

Her kan du programmere egne snarveier til funksjoner du bruker ofte (innstilling av klimaanlegg, telefonkontakter, radiokanaler, åpne apper osv.). Det gir enklere og tryggere skjermbruk.

NY MIDTKONSOLL

 • Alle dynamiske betjeningselementer er samlet i en bue på førerens side av midtkonsollen
 • Buen strekker seg opp til den trådløse mobilladerenEkstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. . Ellers rommer midtkonsollen to koppholdere og inntil 34 liters oppbevaringsplass, blant annet et stort rom under armlenet. 

ALLTID PÅ NETT

Den nye PEUGEOT i-Cockpit har det nye infotainmentsystemet PEUGEOT i-Connect Advanced.

TRIVSEL FRA FØRSTE STUND

 • Du kan tilpasse LED-ambientebelysningen som hører til de ulike kjøremodusene etter eget ønske. Velg mellom åtte farger.
 • Hifi-anlegget fra FOCAL®Ekstrautstyr.  sørger for imponerende lyd.
 • AQS (Air Quality System) kan aktivere omluftfunksjonen automatisk. I tillegg er bilen utstyrt med luftbehandlingssystemet Clean CabinLeveres til GT.  , og du kan følge med på luftkvaliteten på berøringsskjermen i midten.
 • De ergonomiske og behagelige forsetene har setevarmeStandard- eller ekstrautstyr avhengig av versjon.  og tipunkts massasjefunksjonEkstrautstyr.  med åtte luftlommer og fem massasjeprogrammer. Setene er godkjent av den tyske rygghelseforeningen AGR. 
POWER OF CHOICE
VALGFRIHET

Med PEUGEOT 308 kan du velge den motortypen som passer best for deg. Uansett hva du velger, er du garantert førsteklasses kjøreopplevelser og suverent veigrep.

 

TILKOBLEDE TJENESTER
Med gratisappen MyPeugeot blir bilturen mer avslappende. Du kan fjernstyre ladingen og aktivere klimatisering i din PEUGEOT 308 Plug-in hybrid på forhånd.
TEKNOLOGI

ENDA BEDRE KJØREOPPLEVELSER

Den nye PEUGEOT 308 har en rekke førerassistentsystemer som gir økt komfort og bedre sikkerhet ved kjøring og manøvrering, blant annet:

Bilen har også funksjoner for delvis selvkjøring:

LITIUMIONBATTERI (240–400 V)

 

Batteriet har garanti i 8 år eller 160 000 km for 70 % av ladekapasiteten.

OPTIMAL REKKEVIDDE

VALG AV KJØREMODUS

 

GJENVINNING AV BREMSEENERGI

Dette systemet gjør det mulig å gjenvinne energien som frigjøres når du bremser eller senker farten (energi som vanligvis går tapt i biler med forbrenningsmotor). 

Strømmen føres tilbake til høyenergibatteriet, slik at den elektriske rekkevidden øker.

 

Når Brake-funksjonen er aktivert, kan du senke farten uten å trå på bremsepedalen. Den fungerer med andre ord som en motorbrems som i tillegg lader batteriet. 

PRESSETESTER
Denne sjarmøren varsler noe helt spesielt
Motor.no: Nye 308 har så mange kvaliteter som ladehybrid at den absolutt fortjener sin egen vurdering. Men det er som helelektrisk stasjonsvogn den kan bli en storselger.
Dette kommer til å bli en veldig bra elbil 
DNTV.dn.no: Kompaktklassen er nesten død. Men nå kommer neste generasjon Peugeot 308. Først som hybrid, og om et år som helelektrisk.
TEKNISKE DATA
MOTORER FOR LADBAR HYBRID

HYBRID 225 e-EAT8 har: 

 

HYBRID 180 e-EAT8 har:

 

Batteriet på 12,4 kWh har en rekkevidde på inntil 60 km (WLTP) ved helelektrisk kjøring.Estimert rekkevidde, kun til informasjonformål, avventer WLTP-sertifisering. Rekkevidde ved helelektrisk kjøring er inntil 60 km, avhengig av montert utstyr. Faktisk rekkevidde avhenger av bruksforhold (vær- og temperaturforhold, kjørestil osv.).  

 
PURETECH- OG BLUEHDI-MOTORER

Nye PEUGEOT 308 leveres med den nye generasjonen Euro 6-motorerMotorer med lavt drivstofforbruk, stor kjøreglede og høy ytelse.  med lave CO2-utslipp og Stop & Start-funksjon.

 

Bensinversjonen fås med følgende tresylindrede 1,2 l motorer:

 

Dieselversjonen fås med følgende firesylindrede 1,5 l motorer:

 
MÅL
UTVENDIGE MÅL FOR DEN NYE 308
 
INNVENDIGE MÅL FOR DEN NYE 308

Forseter (1. seterad)

 • Albuebredde: 1443 mm
 • Takhøyde: 891 mm

 

Baksete (2. seterad)

 • Albuebredde: 1411 mm
 • Beinplass: 129 mm

 

BAGASJEROMSVOLUM I DEN NYE 308
 • 412 l i nye 308
 • 361 l i nye 308 HYBRID
PRISLISTE OG BROSJYRE
 • Se gjennom PEUGEOT 308 brosjyren.
 • Se priser, utstyr og tekniske egenskaper.
TILBEHØR
 • Se ettermarkedstilbudene.