HOPP TIL INNHOLDET
Nye E-308

Nye Peugeot e-308, 100% elektrisk

Pris fra 429 900 kr (i) Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Horten. Lokale frakt og leveringsomkostninger kan tilkomme og vil variere ut ifra hvor i Norge bilen skal fraktes. Forbehold om skrivefeil. Pris kan endres uten forvarsel 

 

Inntil 413 km elektrisk rekkevidde *avhengig av model/utstyr 

Splitter ny motor på 156 hk

Svært energieffektiv med et forbruk på 12,7 kWt/100 km

Nye Peugeot E-308

Nye Peugeot E-308 har et spennende og dynamisk design som gir et eksklusivt inntrykk. Den innovative teknologien bak Peugeot i-Cockpit® byr på fantastiske kjøreopplevelser. Nye Peugeot E-308 vil være på markedet fra høsten 2023. 

E-308 GT

E-308 GT er topputstyrt og følgende er standard:

 

 • Skinn/Alcantara-seter
 • Full LED Matrix adaptivt frontlyssystem med fjernlysassistent
 • Peugeot i-Connect Advanced 4G med navigasjon og «over the air» oppdateringer
 • 10’’ berøringsskjerm i midtkonsoll
 • Trådløs CarPlay eller Android Auto
 • 10’’ 3D head-up instrumentpanel (kan sløyfes hvis det er liten plass)
 • Adaptiv cruisekontroll Stop&Go
 • Parkeringssensorer foran og bak med 180° ryggekamera
 • Proximity Keyless (nøkkelfri inngang og start)
 • 18’’ aluminiumsfelger

 

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene
Den nye Peugeot 308 er en spennende bil å se på. Det dynamiske og kraftfulle designet med elegante atletiske linjer gir et tydelig særpreg. Med den nye løvelogoen synlig plassert i den store, vertikale grillen og det lange panseret er det lett å få øye på bilen. Det tøffe og markante bakpartiet med den lave taklinjen, skuffer heller ikke. Den nye versjonen har også blitt litt bredere og ligger godt på veien. Med sin atletiske og strømlinjeformede profil er dette en bil du bare må snu deg etter på gaten.

Ny og oppdatert logo 

Peugeots nye identitet kjennetegnes av nytt frontdesign, grill og logo – et skjold med et majestetisk løvehode. Og 308 er så klart første modell ut.

Frontlykter

Det er lett å kjenne igjen frontlyktene til 308. De markante, smale LED-lyktene har et karakteristisk hoggtanndesign. 

Baklykter

En bil som Peugeot 308 fortjener også tøffe baklykter. Full-LED-lysene har tre løveklør som tennes én etter én. Et tøft syn i mørket!

100% elektrisk

Klar for en kombinasjon av unikt design, sterke kjøreopplevelser og 100% utslippsfri kjøring?

I 2023 blir dette en realitet. Da lanseres nye Peugeot E-308, perfekt for deg som er på jakt etter en sportslig elbil i kompaktklassen, som hører like godt hjemme i urbane strøk som på landeveien.

Med en elektrisk drivlinje, kraftig batteripakke og fullt dreiemoment fra start er det bare å glede seg til neste kjøretur. 

Førerplass

Kjøreglede i førersetet

Peugeot tar komfort og kjøreglede på alvor. Ikke bare er det ergonomiske setet helt nydelig å sette seg ned i, men bilen kommer også med en oppgradert utgave av Peugeots avanserte og prisvinnende førerplass-system, PEUGEOT i-Cockpit®. Se frem til et kompakt oppvarmet ratt som ligger godt i hendene, elegante vippebrytere i krom og en 10-tommers HD-berøringsskjerm med all relevant informasjon.

Full kontroll på nøkkelinformasjon 

 • Nøkkelinformasjonen om kjøringen din finner du på det digitale 3D-panelet plassert i øyehøyde. Panelet har flere visningsmoduser og du kan tilpasse det som du vil. Kanskje du vil ha oppdatert trafikkinformasjon fra abonnementstjenesten TomTom?

Brukervennlig skjerm 

HD-berøringsskjermen er enkel og intuitiv i bruk. Den er på hele 10 tommer og kan lett tilpasses slik du vil ha den. Nederst kan du legge inn snarveier til funksjoner du bruker ofte. Praktisk å ha telefonkontaktene eller kartet lett tilgjengelig, ikke sant? 

Praktisk og ny midtkonsoll 

Midtkonsollen har to koppeholdere, trådløs telefonladerEkstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon og 34 liters oppbevaringsplass under armlenet.  På førersiden finner du girvelgeren. 

Kjøreglede og komfort 

Det er deilig og behagelig å kjøre Peugeot.

Tilkoblede tjenester

Tilkoblede tjenester

Med appen MyPeugeot blir bilturen mer avslappende. Du kan fjernstyre ladingen og aktivere avkjøling eller forvarming i Peugeot E-308.
Teknologi

Peugeot Drive Assist 

Peugeot Drive AssistStandardutstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. gjør kjøreturen mer behagelig, den hjelper deg nemlig med kjøringen! Den hjelper deg å holde bilen i kjørefeltet, justerer fart og avstand etter kjøretøyet foran og gjenkjenner trafikkskilt. Se også frem til å ha full kontroll på omgivelsene med 180-graders ryggekameraStandardutstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. og 360-graders parkeringsassistenStandardutstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. med fire kameraer. 

Litiumionbatteri

 
 • Peugeot E-308 har en rekkevidde på inntil 413 km (varierer med modell og utstyrsnivå) og en batterikapasitet på 54 kWt (brutto) avhengig av versjon/utstyr.
 • Batteriet er plassert slik at du fremdeles har god plass i kupeen og bagasjerommet.
 • Batteriet kommer med en garanti på 8 år eller 160 000 km for 70 prosent av batterikapasiteten..

Brems deg til mer rekkevidde 

Du kan lade batteriet når du bremser eller senker farten. Dersom bremsefunksjonen er aktivert kan du senke farten uten å trå på bremsepedalen. Den fungerer med andre ord som en motorbrems som i tillegg lader batteriet.
Pressetester

Dette kommer til å bli en veldig bra elbil 

DNTV.dn.no: Kompaktklassen er nesten død. Men nå kommer neste generasjon Peugeot 308. Først som hybrid, og om et år som helelektrisk.

Nye elbiler: Peugeot e-308 og e-308 SW

bil24.no: Nye Peugeot 308 finnes allerede som ladehybrider, men nå kommer også de rene elbilmodellene. Det betyr også en helelektrisk stasjonsvogn.

En av disse har nesten ingen konkurrenter

TV2.no: Nå kommer Peugeot med elektrisk stasjonsvogn.

Denne sjarmøren varsler noe helt spesielt

Motor.no: Nye 308 har så mange kvaliteter som ladehybrid at den absolutt fortjener sin egen vurdering. Men det er som helelektrisk stasjonsvogn den kan bli en storselger.

Elektrisk Peugeot 308

bilogmotorbloggen.no: Allerede ved introduksjonen av nye Peugeot 308 i fjor, ble det klart at den også kommer som elbil. Nå er detaljene klare.

Lanserer to romslige elektriske alternativer

elbil.no: Peugeot 308 ble lansert i fjor som plugin-hybrid. Nå kommer den helelektriske E-308 – både som kombi og stasjonsvogn.

Tekniske data

Mål

Utvendige mål

 

Innvendige mål

Fremme (rad 1)

 • Albuebredde: 1443 mm
 • Takhøyde: 891 mm

 

Baksetet (rad 2)

 • Albuebredde: 1411 mm
 • Beinplass: 129 mm

 

Bagasjeromsvolum

 • 361 liter

Priser og teknisk data

Bli bedre kjent med Peugeot E-308 og se enda flere tekniske detaljer og priser. 
Servicetilbud
Vi har flere gode kampanjepriser på ulike servicetilbud.