HOPP TIL INNHOLDET
Partner

Peugeot Partner og e-Partner

 

PEUGEOT Partner har vært med på å sette standarden for varebiler i mer enn 20 år. Den nye generasjonen leveres med PEUGEOT i-Cockpit® og byr på en kjøreglede og komfort som er overlegen i segmentet. Du kan velge om du vil ha dieselmotor eller elektrisk drift.

Fordelene ved elektrisk drift

En ny kjøreopplevelse

Rekkevidde på opptil 275 km (WLTP) 

 

Med helelektrisk drift får du en helt ny kjøreopplevelse uten at du trenger å fire på kravene.

 • identisk nyttevolum, to lengder, to karosserivarianter og mulighet for ombygging 
 • nyttelast på opptil 800 kg 
 • tillatt tilhengervekt på opptil 750 kg 
 • jevn og rykkfri kjøring
 • rask akselerasjon med fullt dreiemoment fra start
 • stillegående motor
 • god kjørekomfort med lite vibrasjoner
Økonomisk

0 g CO2-utslipp under kjøring 

 

Spar penger med

 • lavere energikostnader enn med dieseldrift
 • mindre vedlikeholdsbehov og lavere kostnader 
 • offentlige støtteordninger
 • ECO-modus som gir lengst mulig rekkevidde
Enkel i bruk

En halvtimes lading gir 80 % rekkeviddeVed bruk av en 100 kW hurtiglader. Ladetiden avhenger av ladertype og -effekt, utetemperatur på ladestedet og batteritemperatur. .

 

Rask og intuitiv lading gjør hverdagen enklere.

 • Med MyPeugeot-appen kan du stille inn ladetidspunkt og kupétemperatur og bruke flere andre fjernstyringsfunksjoner..

En bil som passer dine behov

Ulike yrker har ulike krav og behov. PEUGEOT Partner kan leveres i flere ulike versjoner, slik at du finner en bil som dekker akkurat dine behov.

Null utslipp, null kompromisser

For å dekke alle tenkelige behov fås PEUGEOT e-PARTNER i de samme variantene som utgavene med dieselmotor. Du kan velge varebil 2 lengder: standard på 4,40 m og lang på 4,75 m, opptil tre seter med Multiflex-baksete med nyttevolum på inntil 4,4 m³gjelder den lange versjonen (3,8 m3 for standardversjonen). Den smarte plasseringen av batteriene under gulvet gir samme volum som på bilene med forbrenningsmotor. Høyden på under 1,90 m gir dessuten tilgang til de fleste parkeringshus.

En pålitelig arbeidsbil

Gode kjøreegenskaper

PEUGEOT PARTNER er bygd på en variant av EMP2-plattformen og har korte overheng og redusert svingdiameter som gjør den lett å manøvrere. Svingdiameteren er 10,82 m for standardversjonen og 11,43 m for den lange versjonen.

 

De ulike karosserilengdeneden lange versjonen er 35 cm lengre enn standardversjonen  betyr at nyttelasten varierer fra 650 til 1000 kg, avhengig av versjon.

 

(1): Standard

(2): Lang

Standardversjonen gir en lastelengde på 1,81 m eller opptil 3,09 m med Multiflex-baksete.

 

Den lange versjonen gir en lastelengde på 2,16 m35 cm lengre enn standardversjonen  eller opptil 3,44 m med Multiflex-baksete.

 

(1): Standard

(2): Lang

Standardversjonen med karosseri på 4,40 m har plass til to europaller og et nyttevolum fra 3,30 til 3,80 m3, avhengig av versjon.

 

Den lange versjonen er 4,75 m lang35 cm lengre enn standardversjonen  og har nyttevolum fra 3,90 til 4,40 m3.

Standardversjonen har plass til to europaller og nyttevolum fra 3,30 til 3,80 m3med Multiflex-baksete.

 

Den lange versjonen35 cm lengre enn standardkarosseriet  har nyttevolum fra 3,90 til 4,40 m3 med Multiflex-baksete.

En pålitelig arbeidsbil

Gode kjøreegenskaper

PEUGEOT PARTNER er bygd på en variant av EMP2-plattformen og har korte overheng og redusert svingdiameter som gjør den lett å manøvrere. Svingdiameteren er 10,82 m for standardversjonen og 11,43 m for den lange versjonen.

 

De ulike karosserilengdeneden lange versjonen er 35 cm lengre enn standardversjonen  betyr at nyttelasten varierer fra 650 til 1000 kg, avhengig av versjon.

 

(1): Standard

(2): Lang

Standardversjonen gir en lastelengde på 1,81 m eller opptil 3,09 m med Multiflex-bakseteekstrautstyr .

 

Den lange versjonen gir en lastelengde på 2,16 m35 cm lengre enn standardversjonen  eller opptil 3,44 m med Multiflex-bakseteekstrautstyr .

 

(1): Standard

(2): Lang

Standardversjonen har plass til to europaller og nyttevolum fra 3,30 til 3,80 m med Multiflex-bakseteekstrautstyr.

 

Den lange versjonen 35 cm lengre enn standardversjonen har nyttevolum fra 3,90 til 4,40 m3 med Multiflex-bakseteekstrautstyr.

Peugeot partner-ombygginger

Vi samarbeider med spesialiserte karosseriverksteder og kan tilby et komplett utvalg av robuste og praktiske ombygde varebiler.

Det gjennomtenkte ombyggingsgrunnlaget gjør at våre samarbeidspartnere kan tilpasse biler til en stadig mer spesialisert kundekrets.

Nyttige elbiltjenester for bedrifter

Med de nettbaserte tjenestene fra MyPEUGEOT har du full oversikt over elbilen.

Fjernstyring

Med MyPeugeot kan du fjernstyre bilfunksjonerGratistjenesten er kun tilgjengelig med RCC og BTA eller NAC og BTA – uten BTA kan ladetidspunktet stilles inn ved hjelp av knappen i ladeluken, for eksempel kan du programmere at ladingen skal starte når strømprisen er på sitt laveste og regulere kupétemperaturen før du setter deg inn i bilen.

MyPeugeot®-appen

Med  MyPeugeot®-appenen gratis app. Forutsetter tilgang til mobilnettverk og avhenger av land   har du alltid full oversikt over bilen.

 •  Oversikt over bildata (kjøredata, geografisk plassering)
 • Rask tilgang til veihjelp
 • Verktøy for å administrere vedlikehold og service
 • Visning av batteriets ladenivå og temperaturen i bilen

Kompromissløs ytelse

PEUGEOT Partner og e-Partner er bygget på den samme modulbaserte plattformen, EMP2EMP2: Efficient Modular Platform.. Det betyr at du kan velge mellom diesel- og elektromotor. PEUGEOT e-Partner er konstruert slik at den har like stort lasterom og samme kjørestilling som versjonen med dieselmotor.

 

 

Elektrisk motor

Elektromotoren har en effekt på 136 hk (100 kW) og 260 Nm dreiemoment i Power-modus som gir umiddelbar akselerasjon fra start og en jevn, dynamisk og stillegående kjøreopplevelseHusk at du må ha kontroll over bilen til enhver tid. Vær oppmerksom på at andre trafikanter kanskje ikke er vant til stillegående biler..
Høy batteriytelse

PEUGEOT e-Partnerstandardversjonen og den lange versjonen er utstyrt med et høyenergibatteri med kapasitet på 50 kWh som gir en rekkevidde på inntil 275 km (WLTP)«Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure».

Den smarte plasseringen av batteriet gir like god plass til passasjerer og last som i versjonene med forbrenningsmotor.

 

Ved faktisk bruk vil man i 80 % av tilfellene kunne tilbakelegge mellom 190 og 275  km Rekkevidden avhenger av flere forhold, særlig hastighet og bruk av komfortutstyr. mellom hver lading. 

 

Batterikapasiteten er garantert å holde seg på minst 70 % av opprinnelig kapasitet i åtte år eller 160 000 kmKunder med egen serviceavtale kan få utstedt et bevis på batteriets ladeytelse etter hver regelmessige service. Ved et eventuelt videresalg gir dette den nye eieren dokumentasjon på batteriets ytelse..

Effektive og drivstofføkonomiske motorer

Varebilen PEUGEOT Partner leveres med BlueHDi dieselmotor kombinert med en 5- eller 6-trinns manuell girkasse eller en 8-trinns EAT8-automatgirkasse. Uansett hvilken motor- og girkassekombinasjon du velger, er du garantert høy kjørekomfort.

Samtidig er drivstofforbruket og utslippene blant segmentets laveste, og brukskostnadene er konkurransedyktige med vedlikeholdsintervaller på 40 000 km eller to år.

Last
Når du har last på taket eller kjører med et åpent vindu, øker luftmotstanden og dermed også drivstofforbruket. Tung last vil også påvirke rekkeviddenWLTP-rekkevidden er basert på omtrent halvparten av tillatt nyttelast.  
Kjørestil
Jevn og økonomisk kjøring gir økt rekkeviddeopptil 15 % større rekkevidde . 
Bruk av klimaanlegg
Når du bruker varmeapparatet eller klimaanlegget, kan det stå for 10–30 % av strømforbruket. 
Stigning
Når du kjører oppoverbakker, øker forbruket ditt. Dette påvirker rekkevidden. I nedoverbakker gjenvinnes bremseenergi som igjen øker rekkevidden. 

Lading hjemme og på jobb

PEUGEOT e-PARTNER kan lades helt opp med en vanlig stikkontakt  på 31 timer. Med en Wall Box tar det 7,5 timer med standard 7,4 kW ombordlader eller 5 timer med 11 kW ombordladerekstrautstyr.

PEUGEOT samarbeider med DEFA, ta kontakt med nærmeste forhandler for mer informasjon.

Lading på offentlige ladestasjoner

Batteriet har et varmestyringssystem som gjør at du kan bruke ladere med effekt på opptil 100 kW og dermed lade batteriet til 80 % på en halvtime Ladetiden kan variere og påvirkes av ladestasjonens type og effekt, utetemperatur på ladestedet og batteritemperaturen. I Europa er det et omfattende nettverk bestående av over 200 000 offentlige ladestasjoner.

Kjøremoduser

Den elektriske varebilen e-Partner har tre kjøremoduser:

 

 • Eco: fokus på lengst mulig rekkevidde
 • Normal: godt egnet for daglig bruk
 • Power: øker ytelsen for transport av tung last

Bremsemoduser

Du kan velge mellom to grader av motorbremsing som lader batteriet ved å gjenvinne energi i retardasjonsfasen:

 

 • Moderat motorbrems (standard), som minner om motorbremsen i bensin- og dieselbiler. 
 • Forsterket motorbrems (Brake-modus), der du senker farten ved å ta foten av gasspedalen.

Forhold som påvirker rekkevidden

Akkurat som med bensin- og dieselbiler kan følgende forhold påvirke rekkevidden til en elbil:

Forhold som påvirker rekkevidden

Akkurat som med bensin- og dieselbiler kan følgende forhold påvirke rekkevidden til en elbil:
Last
Når du har last på taket eller kjører med et åpent vindu, øker luftmotstanden og dermed også drivstofforbruket. Tung last vil også påvirke rekkevidden(i) WLTP-rekkevidden er basert på omtrent halvparten av tillatt nyttelast.   
Kjørestil
Jevn og økonomisk kjøring gir økt rekkevidde(i) opptil 15 % større rekkevidde 
Bruk av klimaanlegg
Når du bruker varmeapparatet eller klimaanlegget, kan det stå for 10–30 % av strømforbruket. 
Stigning
Når du kjører oppoverbakker, øker forbruket ditt. Dette påvirker rekkevidden. I nedoverbakker gjenvinnes bremseenergi som igjen øker rekkevidden. 

Lading hjemme og på jobb

PEUGEOT e-PARTNER kan lades helt opp med en vanlig stikkontakt  på 31 timer. Med en Wall Box tar det 7,5 timer med standard 7,4 kW ombordlader eller 5 timer med 11 kW ombordladerekstrautstyr

PEUGEOT samarbeider med DEFA, ta kontakt med nærmeste forhandler for mer informasjon.

Lading på offentlige ladestasjoner

Batteriet har et varmestyringssystem som gjør at du kan bruke ladere med effekt på opptil 100 kW og dermed lade batteriet til 80 % på en halvtimeLadetiden kan variere og påvirkes av ladestasjonens type og effekt, utetemperatur på ladestedet og batteritemperaturen.  I Europa er det et omfattende nettverk bestående av over 200 000 offentlige ladestasjoner.

Kjøremoduser

Den elektriske varebilen e-Partner har tre kjøremoduser:

 

 • Eco: fokus på lengst mulig rekkevidde
 • Normal: godt egnet for daglig bruk
 • Power: øker ytelsen for transport av tung last

Bremsemoduser

Du kan velge mellom to grader av motorbremsing som lader batteriet ved å gjenvinne energi i retardasjonsfasen:

 

 • Moderat motorbrems (standard), som minner om motorbremsen i bensin- og dieselbiler. 
 • Forsterket motorbrems (Brake-modus), der du senker farten ved å ta foten av gasspedalen.

Forhold som påvirker rekkevidden

Akkurat som med dieselbiler kan følgende forhold påvirke rekkevidden til en elbil:

Forhold som påvirker rekkevidden

Akkurat som med dieselbiler kan følgende forhold påvirke rekkevidden til en elbil:

Forhold som påvirker rekkevidden

Akkurat som med dieselbiler kan følgende forhold påvirke rekkevidden til en elbil:

Forhold som påvirker rekkevidden

Akkurat som med dieselbiler kan følgende forhold påvirke rekkevidden til en elbil:

Bedre oversiktDette systemet er til god hjelp hvis du kjører en bil uten bak- og sideruter eller med tett skillevegg mot lasterommet. Omgivelsene rett ved bilen vises på skjermen visningen erstatter innvendig speil i frontruten, og bildene hentes fra to kameraer, ett under sidespeilet på passasjersiden og et tofunksjonskamera ved det tredje bremselyset.. Systemet har tre funksjoner:

 

Hold kontakten underveis

Fra den store 8- eller 10-tommers berøringsskjermen i fargermed USB-port og Bluetooth-tilkobling  har du tilgang til nettbaserte funksjoner og kan speile innhold fra mobiltelefonen ved hjelp av Mirror Screen-systemetLeveres som standardutstyr, ekstrautstyr eller leveres ikke, avhengig av versjon. Kun apper som er godkjent for Android AutoTM eller Apple CarPlayTM, fungerer under kjøring eller når bilen står i ro. Noen funksjoner i appene fungerer ikke under kjøring. Noen typer innhold som kan brukes gratis på smarttelefonen, krever et abonnement på en tilsvarende godkjent betalingsapp for Android AutoTM eller Apple CarPlayTM. Mirror Screen-funksjonen fungerer med Android AutoTM (for Android-telefoner) eller Apple CarPlayTM (for iOS-telefoner) og forutsetter et mobilabonnement med datapakke..

Finn fram dit du skal, med veiforklaringer fra den nettbaserte navigasjonspakken med stemmestyringsfunksjon og oppdatert trafikkinformasjon og informasjon om faresoner fra TomTom Services. Navigasjonssystemet har også PEUGEOT Connect SOS og PEUGEOT AssistansePEUGEOT Connect SOS varsler dersom det skulle skje en ulykke, finner geokoordinatene til ulykkesstedet og kontakter om nødvendig nødetatene. PEUGEOT Assistanse-funksjonen varsler PEUGEOTs hjelpesentral, som sender veihjelp basert på opplysningene som er mottatt (sted, understellsnummer, kilometerstand og mekaniske varsler fra bilens kjørecomputer) , som gir økt sikkerhet. For å gjøre hverdagen litt lettere fås PEUGEOT PARTNER med en rekke pakker med nettbaserte funksjonerMonitoring-pakken varsler brukeren når det er på tide med vedlikehold, via det personlige brukerområdet i MyPeugeot. Tracking-pakken sporer PEUGEOT PARTNERs geografiske plassering i sanntid og bistår politiet dersom bilen skulle bli stjålet..

Et solid inntrykk

Varebilen er ikke bare et fremkomstmiddel, den bidrar også til å skape et bilde av bedriften utad. I PEUGEOT PARTNER er det lagt vekt på design, komfort og brukervennlighet, slik at bilen både kan bidra til å gjøre et godt inntrykk og gi deg helt nye kjøreopplevelser.

 

PEUGEOT PARTNER har en robust front med vertikal grill og markante lykter, et kort, horisontalt panser, høy vinduslinje og korte overheng. I tillegg er akustikken forbedret for best mulig lydkomfort på lange kjøreturer.

God oppbevaring

Oppbevaringsrommene har mange bruksområder og er praktisk plassert rundt om kupeen. Her er det både hanskerom, bagasjerom, et låsbart rom under setet i midten, en lomme i taket og til og med et ekstra, høyt hanskerom på passasjersiden. Denne plasseringen er mulig fordi kollisjonsputen er montert i taket. Det høye hanskerommet har plass til en 15-tommers bærbar datamaskin, eller det kan utstyres med kjølefunksjonavhengig av valgt ekstrautstyr.

 

Seks lastsikringsringer er standardutstyr, og disse kan suppleres med ytterligere fire ringer i mellomhøyde. Skyvedørene på sideneekstrautstyr gir enkel tilgang til lasterommet, mens de hengslede bakdørene2/3 + 1/3 gir maksimal åpningsbreddebakluke kan leveres som ekstrautstyr.

Multiflex-sete 

Ved å slå ned det ytre passasjersetet får du et helt flatt gulv, nyttevolum på opptil 400 l og lastelengde på opptil 3 m i standardversjonen eller hele 3,35 m i den lange versjonen. Samtidig er det fremdeles plass til to personer.

 

Den treseters setebenken gjør at du kan få med deg både utstyr og medarbeidere. Setet i midten er bredere fordi bilen ikke har noen tradisjonell håndbrems som tar opp plass i midten.

 

Bilen kan også fungere som mobilt kontor takket være det dreibare skrivebordetkan vendes mot enten passasjeren eller føreren som er integrert i den nedfellbare seteryggen i midten.

i-COCKPIT®

ØYNE:

Head-up-displayet er plassert slik at du ikke trenger å ta blikket av veien for å se viktig informasjon. Det er både trygt og behagelig.

 

HENDER: 

For at du til enhver tid skal kunne konsentrere deg om veien, er alt plassert lett tilgjengelig. Det kompakte rattet med flat over- og underside bidrar også til dynamisk og intuitiv kjøring. Du kan se informasjonen på head-up-displayet uten å flytte blikket fra veien. Den kapasitive berøringsskjermen på 8Leveres som standardutstyr eller ekstrautstyr, avhengig av versjon og land  eller 10 tommerLeveres som standardutstyr eller ekstrautstyr, avhengig av versjon og land er plassert midt på dashbordet og vinklet mot førerplassen. Det gir enkel tilgang til viktige funksjoner som radio, navigasjonssystem, bilinnstillinger og telefon.

To nye skjermer

PEUGEOT i-Cockpit® har fått en teknologisk oppgradering i form av to nye instrumenter som viser all nødvendig informasjon om den elektriske driften.

 

Det analoge instrumentpanelet er standardutstyr og inneholder:

 

• en effektmåler som viser forbruksnivåetECO for optimal energiutnyttelse, POWER for maksimal effekt eller CHARGE for energigjenvinning 

• en forbruksmåler for klimafunksjonenevarmeapparat og klimaanlegg 

• en batterinivåvisning

• en fargevisning av energiflyt, lading (pågående eller forestående), informasjon fra kjørecomputeren og rekkevidde

Digitale instrumenter

De digitale instrumenteneleveres for første gang i segmentet for små elektriske varebiler  og 10-tommers digital HD-skjermskjermen måler ca. 25 cm diagonalt   leveres som ekstrautstyr. Visningen er oppdatert med PEUGEOTs nye grafiske formspråk og kan tilpasses og konfigureres etter behov.

Du kan tilpasse PEUGEOT i-Cockpit® etter behov og veksle mellom ulike visningsmoduser i instrumentene ved å dreie på en knapp på rattet. På skjermen kan du blant annet se informasjon om navigasjonssystemet, strømflytvisning og førerassistentsystemer.

10-tommers berøringsskjerm

Berøringsskjermen midt i bilen er utstyrt med den nettbaserte navigasjonspakken og en elbilmeny som åpnes med en egen knapp. Her har vi blant annet skjermbildene Fluxaktuell energiflyt , Statistics, forbruksstatistikk og Chargeforhåndsprogrammering av lading 

 

På skjermen kan du også se tilgjengelige ladestasjoner og gjenværende rekkevidde og stille inn ønsket tidspunkt for forhåndstemperering av kupeen.

E-Toggle

Midtkonsollen har fått ny design og rommer nå den nye e-Toggle-bryteren for girkassenfor aktivering av P/R/N/D- og Brake-funksjonene  og kjøremodusvelgerenEco, Normal og Power . B-knappen aktiverer BRAKE-modus, som forsterker bremsingen når gasspedalen slippes ut og dermed øker rekkevidden. I tillegg rommer midtkonsollen et oppbevaringsrom med trådløs mobillader.

 

PEUGEOT e-PARTNER er som standard utstyrt med elektrisk parkeringsbrems. Det frigjør plass på gulvet og gjør bilen enda mer behagelig å kjøre.

Priser og teknisk data
Bli bedre kjent med Peugeot Partner og se enda flere tekniske detaljer og priser. 
Tilbehør
 • Se alle våre kampanjer for tilbehør til din Partner.