INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

DESIGN OG KOMFORT

Expert

PEUGEOT Expert er en bil gjennomsyret av styrke og karakter, med bølgende linjer som gjenspeiler det romslige og praktiske interiøret.

UTVENDIG DESIGN

PEUGEOT Expert har et særegent design som oser av soliditet og eleganse, med perfekt harmoni mellom fronten, kupeen og lasterommet. De minimalistiske linjene fremhever den moderne silhuetten, og den nye vertikale grillen – som er plassert uvanlig høyt oppe – gjør bilen lett gjenkjennelig og desto mer attraktiv. Pack Looki og LED-lyssignaturen gir bedriften et ekstra stilig image.

INNVENDIG KOMFORT

Innvendig i varebilen PEUGEOT Expert er det lagt stor vekt på førerkomfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å ta plass i det høye førersetet som gir maksimal oversikt, og den praktiske og ergonomisk riktig innredede kabinen har mye oppbevaringsplass. Den perfekte kjørestillingen, der du setter setter deg inn bak rattet og nyter en nyskapende kjøreopplevelse med head-up-displayi og mange integrerte førerassistentsystemeri. I PEUGEOT Experts midtarmlene skjuler det seg et svingbart Moduwork-bordi, som gjør bilen til et ergonomisk og praktisk mobilt kontor. Smarttelefonholdereni med integrert ladekabel og nettbrettholdereni på dashbordet gjør det mulig å ha digitale verktøy synlig og til enhver tid innen rekkevidde.

TILKOBLINGSMULIGHETER

Med nye generasjon nettilkoblede 3D-navigasjonssystem med talestyring er den utrolig brukervennlig i  Det er ingen sak å finne fram! Systemet styres via berøringsskjermen og henter informasjon fra Internett med blant annet trafikkinformasjon i sanntid fra TomTom Traffici Du kan også koble smarttelefonen til USB-porten på dashbordet og benytte deg av Mirror Screen*-funksjonen. Appene vises da og kan brukes direkte på den 7 tommer store berøringsskjermen.

*Bare MirrorLink®- eller Apple CarPlayTM-sertifiserte apper fungerer, enkelte bare når bilen står stille, og andre kun under kjøring. Noe av funksjonaliteten i de aktuelle appene deaktiveres under kjøring. Visse typer innhold som er tilgjengelig kostnadsfritt på smarttelefon, krever et betalt abonnement på tilsvarende MirrorLink®- eller Apple CarPlayTM-sertifiserte apper. Mirror Screen-funksjonen drives av MirrorLink®-teknologi på MirrorLink®-kompatible Android-, Blackberry- og Windows Phone-telefoner, og av Apple CarPlayTM-teknologi på telefoner med iOs. Mirror Screen-funksjonen forutsetter et mobilabonnement med Internett-tilgang. Nye smarttelefoner som blir produsert, vil gradvis bli utstyrt med denne teknologien.