INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET. LES MER

Expert Varebil

Expert_Web_1280x512
Expert_web_mobil_640x480

Peugeot Expert

Expert

PEUGEOT Expert er utstyrt med det siste nye innen førerassistentsystemer, noe som gir en tryggere og mer behagelig kjøreopplevelse.

TRAFIKKSKILTGJENKJENNING MED HASTIGHETSANBEFALING

Flerfunksjonskameraet gjenkjenner fartsgrenseskiltene og varsler føreren om fartsgrensen via instrumentpanelet og/eller head-up-displayet. Dersom fartsholderen eller fartsbegrenseren er aktivert, foreslås den registrerte fartsgrensen som fartsinnstilling. (Ekstrautstyr avhengig av versjon)

VISIOPARK 1

Ryggekameraeti aktiveres automatisk når bilen settes i revers, og viser baksiden av bilen og området rundt den i 180-graders fugleperspektiv. På skjermen vises siktelinjer, som justeres når du svinger. Hvis det er hindringer bak bilen, zoomer systemet automatisk inn på disse. Du kan velge mellom flere forskjellige visninger.

AKTIV NØDBREMSASSISTENT

Active City Brakei er et automatisk nødbremssystem som aktiveres hvis det er umiddelbar fare for kollisjon. Kameraet og radaren registrerer både stillestående og bevegelige hindringer. Hvis systemet registrerer en hindring og føreren ikke selv bremser eller ikke bremser tilstrekkelig hardt, aktiveres nødbremsen. Det gjør det mulig å unngå kollisjoner i hastigheter under 30 km/t og redusere konsekvensene av en eventuell kollisjon.

AUTOMATISK NÆR-/FJERNLYS

Med dette systemeti, som kun aktiveres når det er mørkt, veksler bilen automatisk mellom fjern- og nærlys når kameraet registrerer biler på veien.

KOLLISJONSPUTER

/image/29/3/peugeot_expert_layout5-1.58293.jpg

PEUGEOT Expert varebil er utstyrt med fire kollisjonsputer:

- To kollisjonsputer beskytter førerens og passasjerens hode og overkropp ved en eventuell frontkollisjon.

- To sidekollisjonsputeri beskytter føreren og passasjeren ved et eventuelt sammenstøt fra siden.